Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania-nowa wrote:Przydałoby się jeszcze,żeby mąż się zbadał..
Aniu u mnie to samo....wciąż odczekujemy, bo niedawno był przeziębiony....ale mógłby gdzieś zadzwonic i się umówić za wczasu...hm no mam nadzieje ze to niedługo nastąpi. Ja mam spore podejrzenia że z jego nasieniem coś nie tak, więc zanim zrobi badanie i zanim minie 3 miesiace ewentualnej kuracji a ja nie zajdę to zwariuje -
Ania-nowa wrote:Przydałoby się jeszcze,żeby mąż się zbadał..
Zagonić ich bez dwóch zdań, jedno (no dobra dwa badania) od razu są w stanie wyeliminować masę rzeczy. I wbrew powszechnie panującej opinii, w tej chwili nawet częściej problem leży po stronie panów, bądź trochę z jednej strony, trochę z drugiej. -
dokładnie moj na badania poszedł bez problemu dostałam skierowanie od mojego gina i miał je zrobić pojechaliśmy ale okazało sie że trzeba się zarejestrować więc nic z nich nie wyszło ale miał dobre checi potem znowu pojechaliśmy już zarejestrowani to lekarz dostał polny tel i sie ulotnił znowu nie poszlismy jak miał jechac 3 raz to już nie musiał bo byłam w ciazy
-
Ania - wyniki super, cookie dobrze radzi, w takim razie męża wysłać.
Kamika - a w którym dniu cyklu robiłaś tę prl? ja zawsze miałam zalecane w 3-5 dc.
my dziś z męzem skończylismy butelkę szampana - w sumie po 2 kieliszki.. i normalnie powiem Wam, że przez długi okres czasu nie piłam i od razu uderzylo mi do głowy. Mam ochotę na :D:D
Ja w pon. idę do endo i internisty z moimi wynikami. Mąż wspomniał tylko mi, że może on powinien iść się zbadać, i na tym staneło może poczekam jeszcze jeden cykl, skoro moja prl w końcu się unormowała. -
Rosalina robiłam wczoraj, tj. 28 dc, bo mi i gin i endo powiedziała że mogę w dowolny dzień. Zreszta jak pisałam na forum to też mi nikt nie powiedział, kiedy najlepiej, wiec tak wyszło.... Mam nadzieje, że jak powtórze miedzy 3-5 dniem cyklu to wyjdzie lepsy wynik.
Chyba @ się zaczyna, bo plamię -
no ja sie czuje fatalnie...@ przylazla wczoraj. Inaa opowiadaj.
Mam nadzieję, że zdałam ten egzamin bo jak nie to mogę pomarzyć o obronie w tym roku. Zeświruje do czau wyników. To jest sto razy gorsze uczucie, niż to że @ przyszła, naprawdę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:06
-
No napisałam odpowiedź na wszystkie z 4 pytań. Z czego w 1 pytaniu na jeden podpunkt z dwóch źle odpowiedziałam, więc napewno stracę 0,5 punkta z 4. A co do reszty to ciężko powiedzieć, bo według mnie i książki są dobrze, a czy będą dobrze według prowadzącego to się okaże. Z niego cięzki orzech do zgryzienia. Mozesz napisać całe zadanie dobrze, a pomylić jedno słowo i już daje 0 punktów....
-
witajcie kochane własnie upiekłam placuszek ze szpinakiem testuje w niedziele jak na razie @ nadal brak ja sie nie czuje by miała być @ nic mnie nie boli z wyjatkiem cycków i czasami zakreci mi sie w głowie i mnie zamdli ale nic po za tym nadal czekam
KAmilka bedzie ok zobaczysz musi być przykro mi że małpa do Ciebie przyszła do mnie pewnie też zawita ?