Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh no groszka jeszcze nie było widać, dostałam luteine dowcipnie i nastepna wizyta 29 lutego . Objawy cionrzowe? Meeeeeeeeeeega zmęczenie i zadyszka przy wszystki, czasem mi się w głowie zakołuje. Mdłości brak, apetyt jest...
Karola nie trzymaj nas juz w niepewności ... i siknij ! -
nie nie jeszcze poczekam nawet jakoś mnie nie kusi do testowania ej no kurcze ja tez mam zadyszke nawet przy zamiataniu i czasami zakręci mi się w głowie i dzis mi sie zrobiła niedobrze jak zobaczyłam rane mojego męża masakra fuj a miałam mu opatrunek zmienieć
o i co jeszcze czuje zapachy na odległość jakos dziwnie mi sie węch poprawiła ale nie nakręcam sie i spokojnie poczekam do niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:55
-
O tak węch jak u psa hehe ! Ale kurcze ja sie boje ze mocno przytyje. Już mam nadwage, a co dopiero po . Apetety niestety mnie nie opuszcza. Tak na mnie działa ten okropny progesteron agrrr
-
kochana ja zaliczam sie do grubasków a w ciązy z Julka przytyłam 6 kg jadąłm wszystko na co miałam ochote do 28 tc bo potem wykryli u mnie cukrzycie ciążową więc nadal jadłam to co chiałam ale w mniejszych ilościach no i zrezygnowałam z picia soków wolałam wodę ;)bedzie ok waga się nie martw ja po porodzie po cesarce i 2 tygodniowym karmieniu piersia warzyłam najmniej w swoim życiu w wchodziłam w najmniejsze spodnie jakie miałam ale potem się znów roztyłam ;(
-
cookiemonster wrote:Karola, Troliku, jezeli masz juz po terminie okresu to mozesz smialo testowac:)
-
a i co jeszcze czuje się zupełnie inaczej niż w cyklach gdzie dała bym sobie reke uciąć że jestem w ciazy a w niej nie byłam dlatego czekam
-
hejka gdzie Wy sie wszystkie podziewacie ? u mnie @ nadal brak meczę się jak cholera i co dziwne mam uczucie jakbym miała tam na dole cały czas mokro inaa tez tak masz ?
-
hm ja odkąd biore luteine to mam duzo śluzu kremowego wczesniej nawet sucho . Mam teraz dylemat bo ide na babski wieczor a mam meeeega odrosty. Boje sie farbować grrrr
dziewczyny pewnie czekaja na owulacje ! -
a ja czekam na @ ale jak na razie jej nie ma rano bedzie teścik dziś mam 37 dc od pół roku miałam co 31-32 dni wcześniej jak sie zabezpieczaliśmy miałam co 25-37 dni zobaczymy rano tak czy siak zrobie test
-
Dziewczyny co za ulga!!! Pisalo nas ok. 30 osob. Kilka osob nie zdalo i ma rok w plecy. Wspolczuje im bardzo ale ciesze sie ze to nie ja....ah tak z mezem swietowalam ze olalismy @ if you know what i mean i wypilismy duzooo driunkow
Karola - mama Julci i ... ?, inaa lubią tę wiadomość
-
witaj Kamilka super wiadomość no ja też czekam na ten jutrzejszy test jak na razie nadal nie ma @ nawet brzuch mnie nie boli tylko plecy i delikatnie cycki i takie jakby wieksze się zrobiły nawet mąż dziś to zauważył do tego jestem bardzo senna zaraz ide spać bo już ledwie siedzę i przynajmniej czas szybciej minie do rana do jutra kobietki dam wam znać co i jak ale tak po południu
Trzymajcie siękamika23 lubi tę wiadomość
-
jakos spokojna jestem że raczej nic nie będzie cycki mnie delikatnie bola no i te plecy ide już spać bo nie wyrabiam do jutra dam wam znac co i jak dobranoc;)