Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosolina wrote:Cookiemonster... mam glukozę 5,43 (norma do 5,51) robiłam krzywa cukrowa, wyszła ok, mam co prawda więcej włosków niż chyba normalnie dziewczyny w pachwinach, moze to jest wynikiem częstego golenia... tak mi sie zdawało, trądzik od czasu do czasu, zawsze przed @ jakieś pojedyncze mi wyskoczą. Cykle mam teraz zawsze 28 dniowe. No nic, zobaczę co powie gin. Kurde, nagorsze jest to, ze od razu nie zaproponują całego pakietu hormonów do zbadania, tylko tak sie czeka.
-
Zaraz coś wykombinujemy, a rano może powtórka? Ma jutro wolne także nie będzie się spieszyl. Tylko że z tym porannym wspilzyciem, nie wiem jak u Was, ale mi po prostu rano się nie chce , bo trzeba się spieszyć. I tylko wkurza mnie ta porada ovu, żeby kochać się rano, bo są lepsze plemniki. Rano to sobie wspolzyja ci, co nie pracują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:58
Udało się w cyklu
-
hejka inaa no co nic nie znajdę na już a wiadomo w ciązy mnie nikt nie zatrudni po porodzie niby bede mieć ten 1000 zł przez rok to tak jakbym miała macierzyński z pracy czy zus potem bo nie przekroczy nam dochodu powinnam dostań ten niby 1000 z programu 500+ ale jak bedzie zobaczymy jesteśmy z mezem dość wysoko ubezpieczeni więc dostaniemy około 4000 tys wiadomo nie stracę wszystkiego bedzie trzeba odłożyć na początek wózek łóżeczko ciuszki mamy jakś to bedzie teraz mam tylko nadzieję że by było wszytsko ok na 1 wizycie to jest najważniejsze a jak się czujesz bo ja cały dzień bym spała weszłam na chwilke i zmykamspać plecy mnie strasznie bola i głowa wieczorami do tego zgaga i czeste siusianie a tak to jestok no i cycki sa wieksze
Mąż hmm ma mieszane uczusia tak jak ja z jednej strony radośc że sie udało z 2 strach jak to bedzie czy damy radę czas pokaże -
Wiecie co... Ech... Dziś znów pisał do mnie ten kolega z pracy... On cały czas twierdzi że mnie kocha. Pisze, że nie może się powstrzymać. Ze jak mnie widzi, to ledwo się powstrzymuje, ach tam, ale uwaga- on się żeni w sierpniu. Co sądzicie o takim czymś? Bo ja nie wiem jak to nazwać.
Udało się w cyklu
-
Albo wiem- to jest okropne tchórzostwo. Nie powiedzieć kobiecie, z którą się jest, że odchodzę, bo cię nie kocham. Za to brnie w to bagno, bo najpewniej tak mu wygodnie. Przecież ja się z nim nie ohajtam a tak to ma kobite która mu ugotuje, upierze itd. To jest jakiś horror. On twierdzi że w nocy myśli tylko o mnie i nie może spać. Ze ogląda moje zdjęcia (na fb go zablokowalam ale grom go wie, czy nie ściągnął zdjęć zanim go zabkikowalam) że w domu ma depresje a tak naprawdę tęskni za mną i serce go kluje
Udało się w cyklu
-
Rozmawiałam z tym człowiekiem na żywo. To było przed moim weselem. Wyznał ze wie, że czas ucieka a on jest tak zdesperowany i wie, że już niczego nie zmieni, ale czy mógłby liczyć chociaż na to, żebyśmy no. . Wiesz... Spotykali się ... Mieli romans- nazywajmy rzeczy po imieniu.
Udało się w cyklu
-
ja jeszcze czegos takiego nie maiłam z moim jestem już prawie 13 lat i na dodatek jest moim pierwszym i jedynym facetem z którym byłam ba nawet z innym się nie całowałam hehe i jest 9 lat starszy
-
Antylopa... hmm dziwna sytuacja, musisz chyba dać mu wyraźnie do zrozumienia, ze nic z tego nie bedzie.
Kurczę, moze ja faktycznie powinnam wyluzować, nie myślec, tylko jak? Widże, ze to przynosi efekty dobrze, ze wiosna sie zbliża, więcej rzeczy można zrobić. Tak dziś pięknie było.. Tylko szkoda,ze tak wiało... mam ochotę zając sie ogrodem. -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:hejka inaa no co nic nie znajdę na już a wiadomo w ciązy mnie nikt nie zatrudni po porodzie niby bede mieć ten 1000 zł przez rok to tak jakbym miała macierzyński z pracy czy zus potem bo nie przekroczy nam dochodu powinnam dostań ten niby 1000 z programu 500+ ale jak bedzie zobaczymy jesteśmy z mezem dość wysoko ubezpieczeni więc dostaniemy około 4000 tys wiadomo nie stracę wszystkiego bedzie trzeba odłożyć na początek wózek łóżeczko ciuszki mamy jakś to bedzie teraz mam tylko nadzieję że by było wszytsko ok na 1 wizycie to jest najważniejsze a jak się czujesz bo ja cały dzień bym spała weszłam na chwilke i zmykamspać plecy mnie strasznie bola i głowa wieczorami do tego zgaga i czeste siusianie a tak to jestok no i cycki sa wieksze
Mąż hmm ma mieszane uczusia tak jak ja z jednej strony radośc że sie udało z 2 strach jak to bedzie czy damy radę czas pokaże -
Antylopa masakra- a ty jak się do tego ustosunkowujesz? Może niechcący dajesz mu sygnały, że tak. Nie powinien mimo wszystko oszukiwac drugiej osoby bo mu wygodnie. To małżeństwo i tak nie przetrwa w takim razie .
Miki bo matki bezrobotne tez dostaja 1000 zł macierzyńskiego -
inaa wrote:Antylopa masakra- a ty jak się do tego ustosunkowujesz? Może niechcący dajesz mu sygnały, że tak. Nie powinien mimo wszystko oszukiwac drugiej osoby bo mu wygodnie. To małżeństwo i tak nie przetrwa w takim razie .
Miki bo matki bezrobotne tez dostaja 1000 zł macierzyńskiego