Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antylopaa a mąż wie o tym koledze?
Polly powodzenia!
Kocimiętka,zbadaj co trzeba,no i tak jak radzą dziewczyny skonsultuj diagnozę z jeszcze jednym lekarzem.
Kamilka bo bez nas nie da się wytrzymać hehe. No a tak poważnie to naprawdę z Wami się zżyłam, cieszę się,że mam miejsce i wspaniałe osoby, z którymi mogę się cieszyć,rozmawiać o wszystkim a w razie potrzeby wyżalić. Dziękuję Wam że jesteście!:* -
witajcie wieczorowa porą wpadłam na chwilke bo już bóle pleców po całym dniu nie daja mi wysiedzieć ael niedłuo przyjdzie super krzesełko crci to je sobie na wieczory bede pożyczać hehe ogólnie czuje się ok nie moge sie już doczekać 8 marca ale biore to na spokojnie więcej spie niż coś robie bo zasypiam w ciągu dnia tam gdzie sie położe ale to dobrze przynajmniej czas mi leci córcia chyba cos podejrzewa bo od 3 dni oglada moją ksizke o ciązy wypytuje sie o wszystko i dziwnie przytula mi sie do brzucha całuje go i mówi że chce małą dzidzie jeszcze nikt nic nie wie i tak bedzie do 8 marca
-
witam ja postanowiłam odpuścić testy i mierznie temp. w dalszej części tego cyklu. Biorę lek, którego z kilku skutków ubocznych jest zahamowanie owulacji a i temperatura nie jest prawdziwa bo budzę się przez te głupie lęki na 2-3 godz przed mierzeniem (niestety wtedy zapominam o termometrze). I kolejny miesiąc w plecy
-
Polly... Powodzenia! Musi sie udać!
Ja umówiłam sie na jeszczcze jedna wizytę na piątek, ale do innej gin. Niech mnie zbada, zobaczy czy pęcherzyk pęknął i moze cos jeszcze innego poradzi.
Ania-nowa ma racje, całe szczęście, ze jest tutaj ktoś do pocieszenia i zaradzenia. Tylko nie opuszczać forum! kamika wracaj do nas! -
Haha ovu wyznaczył mi ovulacje na 8 dc (???!!!) a dwa dni temu jajeczko jeszcze nie pękło. Do tego moja temp. dzisiejsza mogłabyc wyższa, bo obudzilam sie wczesniej przed mierzeniem, próbowałam zasnąć, ale to juz było raczej kręcenie sie z boku na bok buuu
Miłego dnia trollinki!! -
Rosolina, mnie moja tempka też coś dziwnie wygląda
Jestem pewna że owu była wczoraj- a temp. jakoś znacząco nie wzrosła. W tamtym cyklu był wyraźny skok. A może to przez to, że zmieniłam temrmometr?
Tamten był z jedną cyfrą po przecinku, a ten z dwoma. No ale to właśnie ten z dwoma zawsze powinien dokładniej pokazywać ;/ już sama nie wiem. Ważne że było codziennie, może coś sie z tego wykluje?
Tylko coś zaczynam się bać, że ten cykl będzie bezowulacyjny i znowu nic z tego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:42
Udało się w cyklu
-
Hejo to antylopko powalczcie jeszcze z 3 dni ! Dla pewnosci ja lece na bete... ehhh jakos sie boje znowu .. nie wiem czy do tego nie zrobic tsh ft3 i ft4
antylopaa lubi tę wiadomość
-
Powalczymy , jasne ... Tylko najgorsze jest to robienie wszystkiego na przymus. Chyba muszę uraczyć dziś mojego jakimś piwem, wystroje się i do wyra
Bo tak powiedzmy sobie szczerze, ogólnie to jest sztuczne i rzadko kto bzyka się codziennie, bo tak mu się chce (edit: rzadko kto pracujący od rana do nocy, szary człowiek z problemami).inaa, cookiemonster, Szyszka1 lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
oj zgadam sie antylopa... my wczoraj zastanawialiśmy się... jak to zrobić, żeby jednak nie było tylko w weekendy, gdzie jest się wypoczętym i nie zajęty pracą. Mój dziś powiedział rano... to co powtórka z dziś? a ja.. no trzeba :D:D i to właśnie w takie przymusowe pewnie będzie. my nie należymy do tych co codziennie... kiedyś jak się było młodszym, to tak... taki niedosyt, inaczej hormony też pracowały.
inaa... a Ty byłaś już u gin? nie pamiętam.Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
Rosolina mierz dalej temperaturę. Zobaczymy co z tego wyjdzie,bo chyba jednak nie było tej owu jeszcze. Ale mi wyznaczył owu jak antykoncepcyjne brałam wiec luz.
-
my tez nigdy nie nalezelismy do tych codziennych .. ale na poczatku tamtego cyklu jak jeszcze nie wiedziałam o nowotworze to stwierdzilismy ze kurde trzeba ( założylismy ze w płodne co 2 dni ) bo nie mozemy moze powiedziec ze staralismy sie 2 lata skoro seks nieraz był 2/3 razy w ciagu miesiaca.
tak byłam w dzien @ i nic nie było widac. Dzisiaj miałam do powtorzenia bete a wizyta w poniedziałek .. uhhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:57
-
Inaa dobrze będzie!!! Będzie serduszko biło i beta ładnie przyrośnie. Nic sie nie stresuj!!!
inaa lubi tę wiadomość
-
Za to ja mam stresa-jedziemy jutro jajeczka podejrzeć. Jestem dobrej myśli bo jajniki czuje bardzo mocno. NIgdy nie byłam tak świadoma ich istnienia Jednak im bliżej tym bardziej sie stresuję, Mam obawe,że prawy jajnik może przepuszczać płyn do jamy macicy. to nie byłoby dobre,ale lekarz na ostatnim usg trochę sie zaniepokoił. Siedze sama w domu i wymyślam
-
inaa, Twoja beta będzie dziś z pewnością porażająco wysoka!
Rosalina- owufriend może i jest fajnym programem ale to nadal tylko komputer- a nasz organizm - to nie komputer Tak po chłopsku. Trudno, niech sobie wyznacza co chce
Kurczę, słoneczko dziś i od razu mam lepszy humor!! Tego mi było trzeba!! Szkoda tylko, że muszę tkwić bezsensu w murach!! Co za los
Polly- zakaz zamartwiania się jajnikami. Ani płynami ani śluzami.
Dziewczyny, tak od rana miałam Was zapytać, czy możecie polecić mi coś na poprawę stanu mojej cery gębowej? Od tamtego cyklu pogorszyło mi się fatalnie! Krosty z poprzedniego okresu jeszcze są, jest już połowa następnego, oczywiście wczoraj znów pojawił się syf (zawsze mam na owu) i tak walczę z tym dziadostwem. Nie wyciskam, ani nic, ale nawet te niewyciskane słabo znikają. Wiosna idzie a ja jak jakaś młodzieniaszka- nastolatka chodzę z syfami na mordzie
Oczywiście coś, co nie stanie na przeszkodzie starającej się, biednej miWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 12:13
Udało się w cyklu
-
inaa wrote:Jak to przepuszczac płyn?
Będzie dobrze... zobaczysz jutro ! -
Polly brzmi nie zaciekawe, ale napewno wszystko bedzie dobrze i ak dziewczyny pisza zadnego płynu nie bedzie
Moja betka kochane to 4513,000 mIU/ml wiec dzidzi rośnie
Niestety musze isć do endokrynologa i jak dzwoniłam to wszyscy dopiero na kwiecien jednak jak jednemu powiedziałam ze mam takie tsh to powiedział koniecznie do badania i wizyta dzisiaj w jego domu na 20:30
TSH - 3,11 [0,28-4,2]
FT4 - 1,11 [0.93-1,7]
FT3 -3,39 [2,57-4,43]antonna, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
antylopa .. jako kosmetolog polecam jeszcze wybrac sie na kwasy do kosmetyczki zeby odblokowac ujscia porów przez co robia sie własnie syfy , złuszczyc stary naskórek i przebarwienia ! Poza tym zadne wysuszanie wysuszajacymi masciami bo to pomaga ale na chwile. Lepiej dobrze nawilżać i natłuszczac twarz na noc ! Nie dłubac, nie wyciskac i nie drapac bo rozniesiesz bakterie ktore sa pod skora