Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
antylopaa oj tak wyprowadzka od teściów to istne święto ja jeszcze imprezke zrobie jak moj teśc oczy zamknie to zamiast stypy bedzie impreze nienawidzę go naprawdę i on dobrze o tym wie teraz wiemy co to zycie rodzinne sprzątam kiedy i jak chce piore nawet o 20 wieczorem jak mi sie podoba spę do 10 w piżamie chodzę do 13 a co nikt mi dupy nie zawraca że tak nie wypada bo co jak ktos przyjdzie życie samemy to istny raj już sie nie moge doczekać kiedy dokończymy nasze gniazdko jeszcze tylko duża szafa na korytaż istół z krzesąłmi mi brakuje no i takie pierdołki firanki rolety ale to pomalutku ze spokojem najważniejsze by groszek rósł i by było wszystko ok
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane. Przepraszam Was ale tyle stron mnie ominęło, że nie dam nadrobić każdej wypowiedzi. Pewnie bym dała radę, ale nie mam ochoty zbytnio się zagłębiać - wiecie staram się wyluzować. Mam nadzieje że wybaczycie
Inaa zauważyłam że robiłaś betę Piękny wynik Witam też nowe koleżanki i 3mam za Was kciuki
Gdzieś pisałyście o wieku.... no tak jestem tutaj wśród Was jak dziecko bo mam 23 lata Każdy jest gotowy w innym czasie i nie ma tu co dedukować, ani pouczać kogoś żeby już zaczynał się starać, bo mu zegar tyka. Każdy decyduje o sobie i tyle
Polly trzymam mocno kciuki za Twoje jajeczka Oby się wszystko udało i było kolejne trollątko
Antylopa może jakieś czary na teściową musisz rzucic ? Nie daj się jej Już niedługo.
U mnie słychać tylko tyle że jest 11 dc Kochamy się kiedy mamy ochotę. Ja przestałam cokolwiek inicjować, żeby mąż mógł się wykazać i powiem Wam, że to zaczęło działać bardzo dobrze. Nie robie testów owu, nie mierze temp. na wykresie zaznaczam tylko suplementy i serduszka i jakoś moja głowa jest spokojna Jedyny temat poruszany to to żeby T. poszedł na badanie nasienia, bo nadal się za to nie zabrał, ale bez spiny. Jakoś mi to trochę zobojętniało więc nie naciskam.
Poza tym zdałam wewnętrzny egzamin w szkole jazdy i zapisałam się na państwowy na 8 marca (teoretyczny). Co do praktycznego to się okaże jak zdam teorię Zajęcia na uczelni mam teraz jedynie w poniedziałki (cały dzień) a reszta tygodnia wolna. Piszę magisterkę i odpoczywam Jutro jadę do gin na wizytę, zobaczymy co mi tam powie i podejrzy na USG, potem po nowy telefon no i na zajęcia.
We wtorek jadę do rodziców na prawie tydzień, więc odpocznę sobie na wsi, a potem postanowiliśmy zapisać się na siłownie z mężem. On ma z pracy multisporta ale nigdy nigdy nic nie trenował (taki typ antysportowca) i zechciał nabrać trochę masy i klatę bo chudzinka z niego. Ze mnie też ale może rozbuduję trochę mięśnie to będzie ta moja chudzizna lepiej wyglądała
Tu mam pytanie: Czy któraś z Was może mi polecić gdzie i z jakich materiałów odzież sportową mogę sobie kupić żeby była w miare ok i nie kosztowała majątku ? Szukam spodni/spodenek + stanik sportowy + koszulka.
Miłej niedzieli wszystkim Ja dziś robię domowe spa i leniuchuję -
c do listopada to kazdy ma swój miesiąc dobry i zły ja czasami moge ur 1 listopada i jakby tak sie stao o listopad był by najpieknijeszym miesiącem w tej chwili kojarzy mi sie żle za to moj brat 1 listopada poznała swoją zonę i jest dla niego to najpiekniejszy dzień ja wamzycze tych 2 cudnych kreseczek i porodów w listopadzie odmieniły byście troche ten miesiąc i był by bardzie kolorowy
Kamilka to 8 marca masz egzamin życze szczęścia ja 8 marca mam wizyte i już se doczekać nie mogę -
Hejo kobitki,
Kamilka moje gratulacje zdania prawka, najgorsze masz juz za soba!
Inaa, chcialabym zrobic test i ujrzec dwie kreski, ale bardzo sie boje, ze byl okres wiec nic z tego nie bedzie, choc pisalam wczesniej, ze mdli nadal i dzisiaj znowu zauwazylam na bieliznie te dziwna plamke, jak szlam to mialam wrazenie ze dostalam kolejny okres-takie bylo uczucie, ze cos wyplywa w sporej ilosci, - a okazalo sie byc, kremowo-brazowa plamka. Mam jeszcze dwa testy clearblue, ktore wskazuja odrazu ewentualny tydzien ciazy.znajome mi mowia, zebym odpuscial i czekala.
Polly zatem razem z pozostalymi dziewczynkami trzymamy kciuki!!!
Antylopoo z calego serducha wspolczuje- jesli moge zapytac w jakim jestes wieku? Przewaznie jest tak, ze jak dziewczyna/zona syna jest mlodziutka to zdaniem takich kobiet/tesciowych jest niedoswiadczona i one jako te starsze i ''madrzejsze'' chca je pouczac, ale nie zawsze jest to atak. Moze sprobuj podejsc do tego w inny sposob- wazne jest by byc asertywnym-posiadasz te ceche? wtedy jest o wieleeee latwiej. trzymam kciukolki!!!
antonna- nawet jesli limit zostal wyczerpany na luty toc przecie idzie marzec;-) miesiac wiosny, nie wszystko stracone, oze zbyt szybko zrobilas test? Ja robilam w zeszlym tygodniu i dwie kreski ujrzalam dopiero po dluzszym czasie niz powinnam, a mimo to mam te mdlosci i wieksze cycole. Oby to bylo TO;-) -
Dziękuję Kamika
Dziekuje Antonna -
Antylopa, współczuję, że musisz znosić humory teściowej. Ja też mam okropną teściową. Na szczęście mieszka daleko, ale mimo to często wydzwania i próbuje wtrącać się we wszystko. Mam wrażenie, że gdybyśmy mieszkali z nią, to rozwaliłaby nasz związek, dlatego podziwiam Twoją cierpliwość. A mąż chociaż wstawia się za Tobą, gdy teściowa tak Cię bez przerwy poucza i krytykuje?
Wczoraj razem z mężem zrobiliśmy sobie mały maraton po sklepach budowlanych, żeby rozeznać się, co nam się podoba, jakie ceny, itp. przed zakupem domku. Boje się trochę tego, bo taka inwestycja wiąże się z ogromnym kredytem na wiele lat, a nigdy nie wiadomo, co nas spotka jutro i jak potem będzie z pracą i kasą. Dobrze, że mój mąż jest wiecznym optymistą i widzi wszystko w jasnych barwach. W sumie prawda jest taka, że rata za kredyt będzie prawie taka sama, jak kasa jaką płacimy teraz za wynajem mieszkania. Skoro teraz sobie radzimy, to czemu później miałoby być inaczej.
Armadilko, ja bym chyba nie wytrzymała bez testowania tyle czasu skoro wcześniej wyszły Ci 2 kreski.
Karola, przykro mi z powodu teściowej, ale tak jak mówisz, czasem lepiej żeby ktoś odszedł szybciej i nie męczył się długo. -
kochaneśrednio mniej więcej 2 zachodzą w ciążę na miesiąc więc pora na kolejne 2 przyszłą mamusie no musicie trzymać statystyki no nie
-
Kocimietko kochana ja tez wariuje, ale nie wiem co mam myslec o tych testach- same wiecie jak jest w necie, ile kobiet, tyle opinii, jedne opisuja podobne przypadki, ze owszem, druga kreska sie pokazala po godzinie badz dwoch ale w ciazy nie byly, inne zas, ze byly mimo, ze druga kreseczka nie pokazala sie odrazu. Nie wiem, robic jutro, czy jeszcze czekac?
a jak obliczylas to procentowe prawdopodobienstwo antonno? Moze ja tez sprobuje...
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:kochaneśrednio mniej więcej 2 zachodzą w ciążę na miesiąc więc pora na kolejne 2 przyszłą mamusie no musicie trzymać statystyki no nie
albo nawet je zwiekszac!!!!!!!!!!!Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Rob test rob. A jak znowu wyjdzie niejasny to beta Ci została. 100% pewnosci
-
Armadiko a co ci szkodzi zrobic test a nóż ci wyjdzie pozytyw rób rób i czekamy na wyniki jutro rano byc może bedziesz 3 i załapiesz się na marzec życze ci tego jak i wszystkim pozostałym Trollikom
-
Beta odpada, musialabym jechac ponad 60km do miasta gdzie jest lekarz badz szpital, jeszcze dalej i to w srody dwa razy w msc jest pielegniarka, ktora robi badania krwi, odpada calkowicie. Jedynie test zrobie rano, a co mia tam;-)
Tutaj inaczej podchodza do ciazy- licza ja dopiero od 3go miesiaca, nikt sie nie przejmuje niczym, zadnymi dolegliwosciami we wczesnym etapie ciazy.