Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kamika23 wrote:dzieki Cookie. Kazała mi brać przez 2 miesiące i wtedy przyjść do powtórki prolaktyny. Kazała i brać 1/2 tab.wiec nie wiem czy 1/4 jak piszesz czy tak jak ona kazala. U mnie to podobno mega ważne zeby to zbic ze względu na problemy z przysadka u taty i mamy
-
cookiemonster wrote:To już rozumiem dlaczego endo kazała Ci zrobić DHEAS i testosteron (SHBG też, bo nie pamiętam?) - właśnie na podstawie tego stosunku LH i FSH. Chodziłaś zawsze do jednego ginekologa? jakim sprzętem operuje?
Moze i masz racje, ale poprzedni endo (musiałam udać sie do nowego, bo tamtemu skończyła sie umowa) nic na te wyniki nie powiedział! Leczyłam cały czas PRL.
Tak cały czas do jednego, zawsze co pół roku na wizytach, zawsze usg było robione, nic nie wykazało. Sprzęt ... Ostatnio jakiś nowszy chyba miała. Zawsze pokazywała obraz, tłumaczyła, ale nic o Pco nie wspominała -
Armadilko... wiem, ze to co w internatach wypisują to podzielić na 10 albo i więcej, bo czasami jak sie czyta objawy to niewiadomo jak byśmy byli chorzy. Denerwuje mnie to, ze lekarze do razu nie kierują na jakieś pakiet badań hormonów tylko tak z miesiąca na miesiąc przybywa.
Trzymam kciuki za TWoj jutrzejszy test!!! Oby był kolejny trollinek!!
EDIT:
Kamika... ja tez miałam na początku 1/4 przez 4 dni a potem 1/2. Wprowadzaj większa dawkę stopniowo, bo mi np. ta 1/4 tabletki niezłe namieszała, miałam niezłe zawroty głowy przez dwa dni.
Kocimietka... A Ty jak walczysz z PCO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:26
-
Rosolina wrote:Moze i masz racje, ale poprzedni endo (musiałam udać sie do nowego, bo tamtemu skończyła sie umowa) nic na te wyniki nie powiedział! Leczyłam cały czas PRL.
Tak cały czas do jednego, zawsze co pół roku na wizytach, zawsze usg było robione, nic nie wykazało. Sprzęt ... Ostatnio jakiś nowszy chyba miała. Zawsze pokazywała obraz, tłumaczyła, ale nic o Pco nie wspominała
Armadilko, witam, wybacz, że dopiero teraz -
HEJO
kochane lece na wizyte i mam nadzieje ze zobacze mojego groszka tym razem .. boje sie jak nie wiem. Trzymajcie kciuki proszę :* !cookiemonster, antylopaa, Ania-nowa, kamika23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Kobietki
Mam nadzieje że te leki które przepisuja wam lekarze dadzą efekty i bedziecie sie chwalć za niedługi czas 2 pieknymi kreseczkami
Inaa czekamy na wieści od gina i co z groszkiem mam nadzieje że wszystko ok ja jeszcze musze troszke poczekać za 8 dni zobacze co tam sie dzieję z tym moim groszkiem a tak przy okazji jak się czujesz ja spię wszędzie gdzie popadznie dzis np zasnełam o 13 a wstałam jakieś pół godziny temu i nadal bym spała do tego cycki mnie bolą ale daje rade ni sie szybko męcze mam nadzieję że nikt niczego jeszcze nie podejrzewa i oby tak było długo mezusjuż też zaczyna wierzyc że bedziemy miec 2 malucha nawet już myslał gdzie postawimy łóżeczko ale jachce poczekac do wizyty
Trzymajcie się wpadne wieczorkiem -
Rosolina ja piję inofem 2 razy dziennie. Ostatnio mój gin. kazał mi brać luteinę od 15 do 25 dc i teraz idę na wizytę w następny piątek. Nie wiem właściwie, co to miało na celu, bo owu nie było. Liczę, że przepisze mi teraz Clo, ale zobaczymy. Na razie czekam. Jak żadnych więcej kroków nie podejmie w leczeniu mojej dolegliwości, to zmieniam lekarza, bo przy jednej owulacji na pół roku, to ja nie mam szans zajść w ciążę.
-
Kocimietkaa wrote:Karola zazdroszczę Ci tego zmęczenia Chciałabym się teraz zastanawiać, gdzie postawić łóżeczko A jak Twoja córa? Chce mieć rodzeństwo?
Inaa, jak tam usg? Czekamy z niecierpliwością na jakieś wiadomości
Wierzę że w tym roku wszystkie bedziecie mieć swoje maluszki przy sobie i każda z nasz bedzie miała pod choinką wymarzony prezent trzymam za was wszystkich kciukiAnia-nowa lubi tę wiadomość
-
Hello
Jest pecherzyk 15 mm z ciałkiem żółtkowym 4 mm . Zarodka jeszcze nie widać i mam przyjść za tydzien. Rezonans i rtg nic dzidzi nie zrobiły bo p. doktor powiedziałą ze jeest zasada wszyskto lub nic i jakoby cos było to by sie juz dawno poroniła ciąża
Dodatkowo mam jakis torbiel 4cm na jajniku ale tez powiedziała ze czasem sie zdarzaKocimietkaa, antonna lubią tę wiadomość
-
Inaa, Karola, takie posty jak wasze mogę czytać cały dzień
A ja też mam dobrą wiadomość- wreszcie pozytywny test owu bez żadnych wątpliwości!:)Normalnie cieszę się jakby to już ciążowy był hehe:)Karola - mama Julci i ... ?, polly8725, kamika23, inaa lubią tę wiadomość
-
Inaa super bąbelek rosnie a to najwazniejsze
Kocimętka mąż hmm boi się tak jak ja ale cieszy się bo trocę czekalismy na to wierzę że damy sobie radę chyba do końca jeszcze nie wierzy ja tez dopuki nie przyniose zdjęcia usg nie uwierzymy że maluszek jest we mnie jak na razie nie pozwala mi nosic zakupów pozwala spać nawet jak Julka niespi to on się nia zajmuje tzn pilnuje bo mała się zajmuje sama sobą ogólnie ni mogę się doczekać 8 marca ale z drugiej strony bardzo sie boje że okaże się że zamiast ciązy jest coś innego jakas torbiel czy cos wiem nie powinnam tak myśleć ale obawy są ale jak tak pisze sasiadce to daję mi takiego kopa w dupe że mam myslec pozytywnie że jest mi lepiej chciałabym juz powiedzieć córci ale czekamy na swęta w rodzinie tez nikt nic nie wie wiedzą tylko mąż 2 moje dobre przyjaciółki w tym włąsnie sasiadka no i wy
ide połozyć się zjulką i obejrzeć wszystkie seriale po kolei odezwe się jeszcze w przerwach jak mąż mnie dopuści do laptopa -
Ania nowa na co czekasz do dzieła i w macu che widziec kolejne 2 kerseczki ale tym razem ciazowe trzymam kciuki za staranka
Ania-nowa lubi tę wiadomość