Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu. Ja sikam jutro!!! 31 dc i 14 dpo. Co ma być to będzie.
-
Dziekuje :* albo będzie super albo będzie ryk he. I wizyta w klinice co dalej z moim mrozaczkiem
-
Ostatnia się pewnie jeszcze raz wypowiem bo to akurat co pisze cytrynka i emilianka to racja. Specjalnie założyłam taki wątek w grudniu dla tych co lubią sikać na testy owu, ciążowe... pamiętacie przecież. Tutaj myśle zaznałyśmy spokój przez to, że nikt nas za to nie goni i ... możemy się wygadać , objawować itp itd.
A co do osob ktore sie nagle wypowiadaja i oceniają... to jest forum to fakt nie uniknione . Tak jak pisze Kamika.. pogodziły się , dobra atmosfera wróciła ! Juhu Hura
Dziewczyny możemy się po prostu poszczyścić popularnością hehe tak to sobie możemy wytłumaczyć, a co ! :*
Cytrynka niezły ziemniaczany... kutas hehe -
Dziekuje Dziewczynki. Aniu pochuchaj troszkę wiruskami proszę
-
Witajcie dziewczynki, muszę nadrobić bo widzę dużo się działo;-)
Muszę Wam powiedzieć, że będąc w Polsce zrobiłam badania tarczycy i wszystko było by w normie, bo TSH jest ok, ale mam podwyższone jakieś anty Tpo cokolwiek to jest, niestety już nie miałam czasu by jechać do lekarza. Dziś mam dostać okres ale póki co cisza, boje się że może jest coś nie tak z wynikiem a co jeśli będę w ciąży? Czy któraś z Was też coś miała podobnego.? -
Elficzka, czekamy na wieści jutro!
Polly, trzymam kciuki :-*
I trzymam kciuki również za Wszystkie ukryte fanki naszego wątku - bardzo nam miło, że jesteśmy w kręgu Waszych zainteresowań, kibicujcie nam, my kibicujemy Wam - może szybciej przeniesiemy się wszystkie na fioletową stronę mocy:-)Ania001, inaa lubią tę wiadomość