X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • antonna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie chciałabym, ale zobaczymy ;) Tam jest tyle rzeczy, które się mogą nie udać, że wolę nawet o tym nie myśleć jeszcze ;)

annana88 bardzo bym się ucieszyła, ale czuję, że ten długi lot i zmiana czasu raczej zadziała na moją niekorzyść i mnie rozsynchronizuje totalnie :)

Ale uwaga, mąż się zgodził na kota, ale teraz naszły mnie wątpliwości :> Ale zarezerwowałam już sobie jednego i chyba się nie chcę wycofywać. Zawsze przed kupnem zwierzaka jest zwątpienie - miałam tak w przypadku kupna psa, ale chwilę później już bym go nie oddała za żadne skarby! Mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)

Ania, Sylwia - powtarzacie dzisiaj bety? :) Czekamy na info :)

Jeden z nich ma być mój:
    https://zapodaj.net/images/52fe659d4efa9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 11:46

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie słodziaki!!! Ja myśle nad pieskiem jeszcze raz, juz rok temu mieliśmy kupić, ale sie wstrzymaliśmy. Boimy sie tylko co z wyjazdami, gdzie go zostawić :(

p19uqqmzk4ecto70.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolina ja też już rok temu chciałam kota, ale "lepiej poczekać bo zaraz będę w ciąży" :P Wciąż mi ta myśl chodzi po głowie, ale kurcze może to właśnie kot odwróci moją uwagę od starań i w końcu się "wyluzuję" i "zaskoczę" :> Myślę więc, że nie ma co czekać Rosolina :) Zapytaj rodziców/rodzeństwa, czy w czasie wakacji by się pieskiem nie zajęli :)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kamilka ma takiego kota:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pochwalcie się betami z dziś :)

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Dziewczyny, pochwalcie się betami z dziś :)
    Dam znać jak tylko będę wiedzieć ale to ok.19 będzie..

• Rosolina Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra ma juz 2, rodzice 2, wiec nie wiem czy im dokładać kolejnego

p19uqqmzk4ecto70.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam na te bety, ale Sylwia chyba się nie spieszy żeby się chwalić , Ania czekamy więc na Ciebie

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    Chyba kamilka ma takiego kota:-)

Ja mam akurat troche innego Rosyjskiego Niebieskiego i właśnie Antonna miałam Ci pisać, żebyś jeszcze poczytała o o Rosyjskich własnie i porownała z brytyjczykami. My dużo sie dowiadywaliśmy co do obu tych ras zanim kupiliśmy i naszym zdaniem lepszym wyborem jest Rosyjski własnie. Mają fajniejsze usposobienie i nie są obciążone żadnymi chorobami genetycznymi, ponieważ nie powstały z krzyżowania innych ras. Brytyjczyki z tego co wiem są bardziej chorowite i mniej się przywiązują do ludzi - najczęściej są troche aspołeczne. O naszym rusku nie można tego powiedzieć :P Jakbyś chciała wiedzieć więcej to pisz do mnie ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc.. 271,2 chyba dobry przyrost? We wtorek miałam 86,2

cookiemonster, antonna lubią tę wiadomość

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz ja czekam na zdjęcie testu Ania, już się niczego nie wyprzesz;) !! Super, udało się:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję..

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, pięknie jest :)
    Sylwia, odezwij się!

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu gratulacje !!!! :* Bardzo się cieszę !!!! Kiedy idziesz do ginekologa? Mi ginekolog kiedyś mówiła, że jak zajdę w ciążę (buahaha) to mam przyjść dwa tygodnie od terminu miesiączki :>

Kamika nie porównywałam obu ras pod względem charakteru, ale wszędzie gdzie czytałam o brytyjskich to pisali, że się przywiązują do ludzi i że nie są obciążone chorobami ;) Wg mnie jest to kwestia szczęścia, chociaż wiadomo, że różne rasy mają różne predyspozycje. Wybrałam brytyjczyka ze wzglęu na wygląd i na to, że są to koty bardziej "naziemne" niż inne koty no i są bardziej zrównoważone (pod kątem przyszłych małych dzieci patrzyłam). Oczywiście nie wiadomo co się trafi ;) Chyba muszę być dobrej myśli. Jeśli masz jakieś rady co do wyboru odpowiedniego kota z miotu to chętnie się dowiem :D
    Psa nam się z siostrą udało wybrać super, obym z kotem też miała tyle szczęścia :)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne są te kotki, jednak ja mimo wszystko oddaje swe serce psiakom:-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna najpierw się naprodukowałam do Ciebie na priv a dopiero teraz przeczytałam posta tutaj ;P Jeśli jesteś zdecydowana na brytyjskiego to spoko ;) A co do wyboru z miotu to poprostu jak pojedziecie długo rozmawiajcie z hodowcą (nie dajcie się spławić) i bawcie się z kotami. Nam hodowca dała zabawki i spędziliśmy ponad godzinę tam zanim wybraliśmy. Pamiętaj też o dokumentach - taki kot musi mieć rodowód - jeśli go nie ma to znaczy że hodowla jest nielegalna i kto wie czy kot nie jest mieszanką ze zwykłym (u malucha tego nie rozpoznasz, dopiero jak kot dorośnie). A no i książeczka też jest ważna, to czy został zaszczepiony na to co powinien i czy jest to udokumentowane. No i kwestia umowy - my byliśmy zobowiązani umową, że w okolicach 6 miesięcy wieku kota musimy go poddać kastracji i dostarczyć im dowód od weterynarza ze ten zabieg wykonano, bo inaczej płacisz karę. Dla mnie kastracja i sterylizacja jest konieczna, skoro nie chce kotów rozmnażać, więc nie mieliśmy z takim zapisem problemu.

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu piękny przyrost <3 Nie zamartwiaj się ;) Tym razem na bank bedzie dobrze <3 Gratuluje raz jeszcze ;)

Ania-nowa lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonna co do tej naziemności to możesz mieć rację ;) Nasz skacze bardzo wysoko, ale to nam nie przeszkadza. Ma drapak do samego sufitu i z niego skacze na lodówkę i meble kuchenne ;) To taki jego azyl jak ma nas dość :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu gratki. Jak tylko wrócę z Chorwacji to zmienić na pierwszej stronie. Tutaj jest mega słabo z internetem. U mnie pewnie znowu dupa blada

Ania-nowa lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa, wtstawiaj dupke do słońca, to nie będzie blada!!!:-) w Chorwacji słońca na pewno nie brakuje :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ