Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej cooki wywolalas mnie więc napiszę. Leżę znów w szpitalu już od środy szyjka skrocila mi się do 25mm w posiewie wyszła mi jakąś podła bakteria przez która nie chcą i nie mogą założyć mi krążka. Leżę i jeszcze sobie tu poleze.
Antylopa ty też z okolic Płocka ja leżę na Kościuszki próbowałam nie raz napisać do ciebie wiadomość i coś mnie ten portal wkurza.
Cały czas was czytam i obserwuję w poczynaniach -
Sylwia_80 wrote:Josephine, a Ty kiedy testujesz? , bo u Ciebie tez juz zaraz czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:00
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Sylwia_80 wrote:Karola, Ty już jutro mozesz testowac!! Trzymam kciuki!!!
Btw- jeszcze jedno marudzenie , otoż ciagle mam we krwi spory poziom hcg, organizm chyba jeszcze sie nie ogarnał ze ciazy nie ma i chodze spac o 21 a codziennie obowiązkowa drzemka 1,5-2h...masakra co?
No nic, podobno sen na urode dobrze działa, wiec za pare tygodni bede nie wiem jak piekna przy takiej częstotliwości spania -
Ja też już czuję takie rozdrażnienie i rozchwianie okresowe
@ tuż tuż... pewnie znowu przyjdzie wcześniej11.10.2018 Naprotechnologia
Josephine wrote:Ja też już czuję takie rozdrażnienie i rozchwianie okresowe
@ tuż tuż... pewnie znowu przyjdzie wcześniej -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:musi się nam udac nie ma jaj mnie tak dziwnie cycki bola i w krzyzu aż tyłek mnie boli no nic czekamy do piatku11.10.2018 Naprotechnologia
Sylwia dokładnie - nie zadręczaj się, bo niedługo znowu będziesz w ciąży Szkoda, że po ciąży biochemicznej jeszcze trzeba czekać, aż organizm wróci na dawne tory :o Jakby można się było zacząć starać od razu to pewnie byłoby też łatwiej. Tak czy siak bierz te swoje leki na ten skok LH pierwszy i na pewno październik/listopad będzie Twój
Pełna Nadziei to współczuję tego szpitala! Pewnie Ci się tam nudzi :> No ale dzidzia w brzuszku na pewno motywuje do wszelkich poświęceń
Karola nie lubię wyniku Twojego testu! Popraw się szybko :>👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anttona ja tez nie lubie ale nic nie zrobie jak tylko czekac do piatku ale jakos juz nie wierze ze sie uda wiec nastawiam sie nanokres i tylenjuz nawer zapas podpasek kupilam
-
Hej..
Ja mam jakiś kiepski miesiąc... najpierw zapalenie pęcherza.. potem przeziębienie.. a teraz cholerny wirus opryszczki zaatakował moje usta i to kurczę dwie odrazu mi się zrobiły ciekawe Co jeszcze... 3 dni września zostały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 19:00
11.10.2018 Naprotechnologia
Josephine wrote:Hej..
Ja mam jakiś kiepski miesiąc... najpierw zapalenie pęcherza.. potem przeziębienie.. a teraz cholerny wirus opryszczki zaatakował moje usta i to kurczę dwie odrazu mi się zrobiły ciekawe Co jeszcze... 3 dni września zostały...Josephine lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:jak to co 2 krechy na teście
Test czeka na piątek
Zobaczymy czy doczeka11.10.2018 Naprotechnologia
Słuchajcie, ku przestrodze...
Mam dziś 8/9 dpo, zrobiłam facelle i od razu wyszła kreseczka - pojechałam na betę, bo na innych testach nic nie wyszło (pepino, allegro). Kreseczka była jak nic, a beta 0... po dwóch godzinach kreseczka zniknęła praktycznie. Progesteron wyszedł prawie 30.
Także za niedługo zacznę 24 cykl starań i nawet nie jest mi przykro, czuję wk*rw, no ileż można? Jak po 24cyklu nic nie będzie to idę na histeroskopię i sonohsg. -
cooki a czemu tak szybko test robiłaś ? ja się zastanawiam czy jutro nie zrobić bo mam takie dziwne bóle w pachwinie jakbym cos miedzy nogami miała wsadzone plecy nadal bolą cyce też maz mówi ze dziwnie wygladam może ma racje sama nie wiem zobaczymy jutro
a co do testów to im tez zbytnio nie wierzę więc jak wyjdzie pozytyw to we wtorek pojade do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 20:38
-
Już kiedyś pisałam Karola-bo 1) lubię testy (zboczenie zawodowe), a po 2) biorę np spore dawli luteiny i jeżeli nie odstawie w 10dpo to niepotrzebnie cykl mi się przedłuży,a bez luteiny mój wlasny progesteron jest za słaby żeby cokolwiek utrzymać no i po 3)biorę zastrzyki od tego cyklu i też nie chcę niepotrzebnie się kluć.
-
a n tak faktycznie pisałas już kidyś no ja się zastanawiam nad czymś wiem że teraz mnie zlinczujecie ale w ciąże zaszłam jak brałam clo i liteine bez wiedzy lekarza wiem nie odpowiedzialne to było ale dzieki temu mam julke i tak sobie mysle czy jesli się teraz nie udało to czy nie kupić sobie od kogoś clo i luteiny ? czy spróbowac na tym ovarinie ? sama nie wiem
-
Nie ryzykowała bym braniem leków na własną rękę
Ewentualnie wybrała bym się go gina i zapytała o jego zdanie na ten temat.11.10.2018 Naprotechnologia
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "