Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miło że pytacie:) Tak jak pisałam, dawno nie miałam usg, mam nadzieję że z dzieckiem wszystko dobrze. Zaczyna mi sie robić brzuszek:) Waga też powoli idzie w górę. Cały czas jestem na luteinie, kończę powoli duphaston i nie wiem co dalej, czy luteine też będę mogła odstawic czy jeszczr nie. Na szczęście nie muszę już non stop lezec, co bardzo mnie cieszy:)
-
Tak dziś pisałam o tym ojczymie i masz....na sam koniec dnia się zlapalismy, tak mnie wkurwil, oczywiście poplakalam się, a on dupek stwierdził, że mnie "popierdo*ło" echh nic nie ma wyczucia, taktu, nie pojmuję jak facet może traktować tak kobietę i to jeszcze ciężarną. Dupa z niego jedna wielka
Udało się w cyklu
-
Przykro mi Aniu niestety wszyscy kiedys odejdziemy. Daj znac jak po wizycie
Pelna nadziei i dobrze,ze masz swoja wiare,zawszw mozesz sie zwrocic w chwili zwatpienia. Niestety ja tak mocno nie wierze. I fajnie,ze nie masz cukrzycy. Ci lekarze ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 22:29
-
Antylopa doczytalam teraz-cham i prostak normalnie
-
antylopaa wrote:Tak dziś pisałam o tym ojczymie i masz....na sam koniec dnia się zlapalismy, tak mnie wkurwil, oczywiście poplakalam się, a on dupek stwierdził, że mnie "popierdo*ło" echh nic nie ma wyczucia, taktu, nie pojmuję jak facet może traktować tak kobietę i to jeszcze ciężarną. Dupa z niego jedna wielka
-
Karola ja już kiedyś czytałam o twoim trsciu no i powiem ci, że jeszcze o takim czymś nawet nie słyszałam.
Pełna nadziei, a propos wagi jeszcze, mam nadzieję że się nie obrazisz jeśli zapytam, czy dużo przytylas? U mnie 73 kg, a wazylam 64. Na razie nie mam rozstępów ale oczywiście co? "Poczekaj, jak cię teraz rozsadzi, to ci wyjdą!
" "jeszcze ci się zrobią!" Życzliwe teksty i to nie od obcych ale często od najbliższych. Czy ja mam pecha do ludzi ? No udusić by wszystkich trzeba by było. Chyba że to hormony tak na mnie działają? Tylko ze ja mam prawo teraz czuć się inaczej. na szczęście mój mąż już to zrozumiał i np wczoraj płakałam cały wieczór, trochę przestałam, on mnie przytulil no to znowu zaczęłam, on się pyta, ale czemu płacze i w końcu sama nie wiedziałam czemu.
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
polly8725 wrote:
Teraz fajniejsze wiesci-torbieli nie ma za to jest 7 bodajze pieknych jajeczek jeszcze nie ma dominujacego ale to dopiero 8 dzien cyklu. Mamy zielone swiatlo,pani doktro powiedziala,ze cuda sie zdazaja i ona na taki liczy
Znalazłam błąd Sylwia w tej całej radości zamiast pęcherzyki napisałam jajeczka haha. Stąd Twoje zdziwienie pewnie -
Jak w tym powiedzeniu "umiesz liczyć-licz na siebie. Twoje szczęście innych j****". Odkad pracuje w sklepie wiem,że ludzie to h**je. NIe wszyscy oczywiście. I pieniądze też zmieniają ludzi. Jak szwagier firmy nie miał to mieliśmy z nimi super kontakt. Co chwila jakaś kawka,piwko. A teraz jak się rozkręcili to się wypieli na rodzinę i na Święta wyjeżdżają na Dominikanę,po Nowym Roku wrócą. A zawsze Wigilia była dla wszystkich w każdym domu po kolei. I kontakt jest jak coś od męża potrzebują bo i m w firmie nie działa Cieszę się,że sie im powodzi,ale zapomnieli,że przed firmą ona była kasjerką w Tesco(a ze mnie się wysmiewają po kryjomu) a on ochroniarzem w hotelu.
-
Antylopa jeśli chodzi o hormony i ich działanie to ja ostatnio płakałam bo miałam pustą zawieszkę w klozecie a mąż nie założył nowej mimo że kupiłam. Nawet nie wiesz jak mi było przykro
Waga u mnie jest kiepska przed ciążą ważyłam 62 teraz ważę 63 bo ja dużo schudłam na początku i mam wyrzuty sumienia bo chciała bym przytyć ale nie udaje mi się to chodź mała normalnie przybiera .
I dziś jednak nie wychodzę mój lekarz prowadzący był na obchodzie i zlecił mi sterydy na plucka dla malej wrazie gdyby co więc do soboty jeszcze leżę. -
Woooow pełna nadziei! Tylko 1 kg? Jestem w szoku, a przecież to już 30-sty tydzień. Moja mama też przytyla b.mało- ze mną tylko 4 kg. To aż niewiarygodne. :-o
Wiem, że są osoby, które przytyja mniej lub więcej ale znam takie dwie (siostry) i obie przytyly w ciąży po ponad 35 kg . No jednak tego nie zrozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:48
Udało się w cyklu
-
Chyba przyszła @
jak narazie to tylko plamienie.. ale skoro już plamię tzn, że ciaży nie ma11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Przykro mi Jospehine