Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane moje.
Testowałam dziś- biel na teście. Wczoraj rozmawialiśmy z mężem i podjelismy decyzje że jak nie wyjdzie, to przerywamy, bo ja chce zmienić pracę.
To chyba dla mnie teraz priorytet.
Czekam na odzew na moje oferty , mam nadzieje ze szybko się uda. Jakoś do pracy zawsze miałam szczęście.
Raczej nie będę tu zagladać, a jesli tak, to bardzo rzadko, więc zyczę wszystkim powodzenia. Ja być może wrócę do staran jak trochę popracuje w nowym.
Jakoś nie czuję rozczarowania, bardziej podekscytowanie zblizającym się nowym etapem. Uściski dla Was wszystkich!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Sylwia zatem powodzenia w znalezieniu pracy!! Jakbys jednak zaliczyla wpadke to licze na to, ze nas poinformujesz Szkoda, ze znikasz
Dzięki kochana, bede trzymac za Ciebie kciuki, na pewno wpadne zeby spojrzeć na Twój zielony wykres w styczniu
Jak tylko wrócę do starań, na pewno od razu się zamelduję! :* -
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Sylwia trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy! Jeśli to dla Ciebie ważne to tak zrób Zajrzyj czasem i daj znać co tam u Ciebie. Trzymaj się ciepło
Dzięki, trzymam kciuki za zdrową ciąże i zero stresów , buziaki!Karola555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia powodzenia Daj znać czasem nawet o byle pierdolach
Rosolina super beta. Czekam do Twojej wizyty.
Karola u Ciebie tak samo. Czekam na wieści
U mnie 3 raz na wykresie inny termin owu. Ja juz sama nie wiem co gdzie i jak. Może Wy coś poradzicie.Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Kochane moje.
Testowałam dziś- biel na teście. Wczoraj rozmawialiśmy z mężem i podjelismy decyzje że jak nie wyjdzie, to przerywamy, bo ja chce zmienić pracę.
To chyba dla mnie teraz priorytet.
Czekam na odzew na moje oferty , mam nadzieje ze szybko się uda. Jakoś do pracy zawsze miałam szczęście.
Raczej nie będę tu zagladać, a jesli tak, to bardzo rzadko, więc zyczę wszystkim powodzenia. Ja być może wrócę do staran jak trochę popracuje w nowym.
Jakoś nie czuję rozczarowania, bardziej podekscytowanie zblizającym się nowym etapem. Uściski dla Was wszystkich!!!!!!!
Trzymaj się Kochana!!!Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
polly8725 wrote:Sylwia powodzenia Daj znać czasem nawet o byle pierdolach
Rosolina super beta. Czekam do Twojej wizyty.
Karola u Ciebie tak samo. Czekam na wieści
U mnie 3 raz na wykresie inny termin owu. Ja juz sama nie wiem co gdzie i jak. Może Wy coś poradzicie. -
cookiemonster wrote:Polly, masz szalony ten wykres;)
-
antonna wrote:Polly myślę, że ten test owulacyjny jest najbardziej wiarygodny, więc obstawiałabym owulacje między 22 a 24 dc.
-
hej Wam Sylwia trzymam kciuki za pracę Zaglądaj czasami i powodzenia
Ja wróciłam smutna z wizyty, bo nie miałam USG no ale tego sie mogłam spodziewać.... Badania mam wszystkie okej - nawet ten mocz... lekarz stwierdził że te bakterie patrząc na inne parametry muszą pochodzić ze sromu i nic z tym nie robimy, jest dobrze.
Zbadał mnie jeszcze na fotelu i też powiedział że wszystko ok. Położna wcześniej poważyła pomierzyła i tylooo. Kazał się lecieć umawiać na USG prenatalne - 18 styczeń mi się udało dorwaćw tym luxmedzie, ale będę dzwonić czy coś się wcześniej nie zwolni, bo potrzebuje zapasu czasu w razie jakbym byla niezadowolona i chciała biec gdzieś prywatnie....
Teraz sie zastanawiam, czy przeczekać święta i podlecieć gdzieś po nich prywatnie na samo USG żeby sprawdzić co u dziecia, czy kupić detektor i kontrolować serducho, a na USG i wizyty chodzić do luxmedu tylko....ew. czasami gdzies prywatnie pójść....Mi mama mówi, że za bardzo panikuje i zawsze tak było że 3 USG to wystarczające było na całą ciążę i nikt nie cudował i nie biegał co miesiać na usg i dziecku przeszkadzał.... a ja sama nie wiem.... ;( buuuSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Rosolina wrote:Sylwia! powodzenia we wszystkim!! zaglądaj tutaj i daj znać co u Ciebie się dzieje!!
polly... jabym sie kierowala testem. zobaczysz jaka jutro temp i moze potwierdzi krecha. -
Kamika jeśli jest Ci to potrzebne to idź gdzieś prywatnie. Będziesz spokojniejsza(pewnie na chwilę-ale co tam ) Ważny jest tu Twoj spokój ducha. Dobrze,że te bakterie odpuściły
-
Kamika, na detektor jest jeszcze za wcześnie - możesz nie wyłapać tętna i będziesz panikowała.
Co do badań moczu - na ogólnym nie wyszło mi nic, a na posiewie cały czas te same bakterie i w tej samej ilości co przed antybiotykiem. Dzwoniłam do gina, kazał dalej brać wit C urosept i furoxin i za jakiś czas znowu powtórzyć posiew.
Jestem trochę zaskoczona, że lekarz jednak nie zlecił Ci posiewu-choćby dla wykluczeni bezobjawowego zapalenia, ale może ja z powodu częstotliwości zapalen ukl moczowego jestem przewrażliwiona:)
Ja na bank tyle czasu bez usg nie wytrzymałabym i umowilabym się po Świętach prywatnie. Na dwa dni będziesz spokojniejsza:) maks;p