Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja na chwilę, w pracy zapiernicz, w domu zapiernicz
Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę, boję się...
Gratuluję dziewczynki Aniu, też mi się marzy ale teraz najważniejsze żeby zdrowy maluch był!
Może uda mi się wieczorem naskrobać po wizycie. -
Miki to sie przyplątało. Pewnie naturalnie nie dadzą Ci rodzic. Trzymaj się
-
Karola kciuki
Cookie no nieźle. Niestety jak czekamy to się dłuuuży a jak już jesteś to widzisz,leci jak szalony
Rano myslałam,że @ przyszła. Tak mnie brzuch bolał. Ale nie ma, więc czekam dalej JAk do 29 @ nie przyjdzie to testujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 13:22
-
Cookie to juz coraz blizej tego 16 tyg. o ktorym mowil Twoj gin:) kurcze bylabym w tym samym momencie co Ty gdyby nie ta roznica 2 tyg . No ale mi czas tez dosc szybko leci
Jestesmy juz spakowani, wszystko czeka w aucie. Jeszcze tylko fryzjer o 14, Tomek wyjdzie z pracy przed 15 i ruszamy w opolskie swieta czas zaczac
Miki mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:) cesarka to tez nie tragedia zdrowie najważniejsze:)
Polly trzymam kciuki za test
Karola czekam na info z wizyty:) -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d720403f84e0.jpg
Dziewczyny jestem po wizycie wg usg 5t2d i też tak może być wg owu. Jest ciałko żółtkowe, i dzidziuś 1,21 mm. Myślę, że wszystko jest dobrze, dostałam duphaston ze względu na wcześniejsze przejścia chociaż gin powiedział że nie widzi potrzeby ale dał Mam zrobić badania i kolejna wizyta niby 10.01 ale nie wiem czy wytrzymam wolałabym iść 5.01cookiemonster, polly8725, antonna, Ania-nowa, Miki85 lubią tę wiadomość
-
Karola to dobrze, że przyjeli to ze spokojem
Dziś mam 30dc. 9d od pozytywnego testu owu i 6 od domniemanej owulacji wyznaczonej przez system. Miałam dziś "cięzkie" zbliżenie z mężem. Bolało mnie a dawno tak nie miałam. Sam mąż powiedział, że jakaś ciasna jestem. Teraz mam wrażenie jakby mi puchło wszystko w środku. Kamika Ty miałaś podobnie prawda? W jakim dniu po owu to było? Staram się nie nakręcać ale daje mi to nadzieję Wmawiam sobie ,że to przez przerwę, bo nie mielismy od 7! dni. Pozostaje mi tylko czekać.Karola555 lubi tę wiadomość
-
Niebawdm dolacze do starajacych soe... albo nie. Do niezaciazonych ale nie starajacych. Moj maly urosl tylko 0'5 mm czekam az mu przestanie bic serce bo inaczej tego nie nazwe
-
inaa wrote:Niebawdm dolacze do starajacych soe... albo nie. Do niezaciazonych ale nie starajacych. Moj maly urosl tylko 0'5 mm czekam az mu przestanie bic serce bo inaczej tego nie nazwe
-
No niestety znowu nie pyklo tylko szkoda ze ciaza jeszcze zalicza sie do zywych bo ten cholerny obraz pokazywal pulsujacy zarodek. Mam nadzieje ze w swieta nie pojde do szpitala