Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja już mam wyniki morfo i glukozy i moczu...
Wszystko idealnie, oprócz pH moczu jego ciężaru. Już przed operacją guza jak robiłam to kreatynine to była ciut ponad normę.. nerki mi szwankują coś chyba. Mimo tego , że nic mnie nie boli. -
Cookie no powiem Ci też mnie trochę zdziwił i się dopytywałam czy nie lepiej by było zrobic posiew itd. No ale mnie zapewniał że patrząc na reszte parametrów badania nie możliwe jest żebym te bakterie miała i one na bank są wywołane obecnością na wargach sromowych.... Chwile z nim o tym gadałam i stwierdziłam że bez sensu się kłucić. Po świętach zrobie sobie ten posiew na własną rękę i jak coś wyjdzie to wtedy będę z nim dyskutowała.....
Ja wiem że na detektor u mnie jeszcze za wcześnie - mówie o kupnie ale w 12 tc najszybciej...
No właśnie pójde na USG prywatnie i tak jak piszesz będę spokojna ale na max. kilka dni więc w sumie czy jest sens ? Sama nie wiem. Święta jakoś przetrwam, a co będzie po to zobaczymy.
Te prenatalne mam na 18.01 ale będę dzwonić i pytać czy się zwolniły wcześniej terminy bo wtedy to juz będzie 13t1d a chcę mieć jeszcze zapas czasu zeby iść prywatnie w razie niezadowolenia z luxmedowskiego....
Inaa to dobre wyniki moczu czy złe w końcu ;P ? -
hehe morfo mam idealna, glukoza w normie w moczu nic nie obecne jedynie to cieżar ( za lekki ) i pH moczy które jest za wysokie. Muszę chyba czymś go zakwaszać.. nie wiem zobaczymy co lekarz powie
-
no to spoko
A ja tak sobie teraz myślę, że nie miałam wczoraj USG bo miałam 2 tygodnie temu.... ;P jakbym była po miesiącu na wizycie tak jak teraz bede chodzić to pewnie by mi zrobił ;P
No nic zobaczymy.
Muszę się zacząć cieszyć tym że dobrze się czuje (od wczoraj znów cisza z wymiotami). Dzisiaj pakowanie bo jutro po południu wyjeżdżamy do teściów na święta Troche mi szkoda że nie do mnie.... bo lubie święta z moją rodziną (wszystkie ciotki, wujki, kuzynki.... zawsze jest fajnie)., a u teściów bedziemy tylko w 4 na wigilie, a do dziadków na 1 dzień świąt się idzie (wszystko przez konflikt moja teściowa i jej szwagier.... nawet na święta się nie potrafią tolerować )
Dobra koniec marudzenia Ja Wam już teraz życzę kochane Wesołych i spokojnych Świąt Ciężaróweczki trzymajcie się i obyście dały radę zjeść wszystkie pyszne potrawy
Do pozostałych - życzę Wam żebyście jeszcze w tym roku dostały ten jeden prezent o który walczycie A jak nie teraz to jak najszybciej
Jak będzie czas w całym zamieszaniu do będę zaglądać Buziaki
polly8725 lubi tę wiadomość
-
inaa może jak Ci się będzie chciało to zrób update'a naszej pierwszej strony. Musisz dodać do zaciążonych Karolę i Rosolinę. Sylwię dodać do oczekujących i do mam aniołków. I jeśli dziewczyny chcą (a już chyba była taka propozycja kiedyś) to można dodać terminy porodu dla zaciążonych. Teraz czekamy na poród Pełnej Nadziei, a w przyszłym roku będzie ciekawie, bo najpierw urodzi Cookie, potem po 2 tyg. kamika, potem po 2 tyg Ty, potem po 2 tyg. Karola z Rosoliną Możemy sobie tu zrobić taki wątek oczekująco-ciążowo-porodowy Taki fiolet na różu Skoro i tak większość trollinek to już oczekujące mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 11:28
polly8725 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ania super! Córka mi sie marzyła... bo w rodzinnie dwóch chłopaków, ale teraz to juz sama nie wiem, najważniejsze żeby wszystko było dobrze ze zdrowiem
Antonna... byłoby super fioletowa na różowej, bo mimo to, ze podczytuje tam dziewczyny, to tutaj jest spokojniej i zdecydowanie fajniej. Tam za duży ruch, gubię sie w tym wszystkim i nakręcam, ze jeszcze wizyty nie miałam, a niektóre juz ok 2 sa, jakieś suplementy juz biorą, a ja nic dopoki nie zobaczę w następna środę co sie tam rozwija, to staram sie nie nakręcać.
Kamika, to Wesołych i spokojnych świat! Ps. Zaczęłaś juz czytać ta książki? Ja dziś chciałam kupić... ale polka w Empiku zaraz przy kasie była, a tam kolejka ogromna i stchórzyłam
Ja muszę ogarnąć dom i zrobić jedzenie na sobotę i ubrać choinkę... tylko kiedy? wigilia u nas... 10 osób.
Ps. Kupiłam kawę zbożowa... jak byłam młodsza, to mi smakowała, teraz ledwo wchodzi. I kurde mam odrosty na dwa centymetry! Co robic? -
Ania no tak wyszlo z tymi usg ze co tydzien mi kazali przychodzic bo nic nie bylo widac az do 4 USG. Wszystko przez to 2 tyg. opoznienie owulki:p
Rosolina czytam juz "ciazarowka przez 9 mies." kupilam dopiero po serduszkowej wizycie. Nie radze kupowac w emiku. W necie na liveo.pl np jest 20 zl taniej.... -
A no to jak masz punkty to moze warto Rosolina mi.sie ta ksiazka podoba szczegolnie czesc z pamietnikiem pokladowym. Tej ksiazki "w Paryzu dzieci nie grymasza " tez juz kawalek przeczytalam i jest fajna powiem Ci mam nadzieje ze uda mi sie wykorzystac informacje ktore tam przekazuja:p
Ania dzisiaj troche sie uspokoilam juz trzeba soe cieszyc ciaza i czekac przeciez nie plamie nie krwawie wiec prawdopodobnie nic zlego sie nie dzieje -
Ojeju Aniu przepraszam pozwol, ze zwale to na hormony, ktore biore! No i jeszcze po drodze gdzies tam bedzie rodzic Miki85.
No i gratuluje coreczki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:15
Ania-nowa lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
inaa wrote:hehe morfo mam idealna, glukoza w normie w moczu nic nie obecne jedynie to cieżar ( za lekki ) i pH moczy które jest za wysokie. Muszę chyba czymś go zakwaszać.. nie wiem zobaczymy co lekarz powie
-
antonna wrote:Ojeju Aniu przepraszam pozwol, ze zwale to na hormony, ktore biore! No i jeszcze po drodze gdzies tam bedzie rodzic Miki85.
No i gratuluje coreczki!!
Hej tak Antonna ja mam termin ok 2 tyg po Ania-nowa.
A u mnie bardzo stresujace 2 dni wczoraj bylam u kardiolog i okazalo sie ze podejzewa wade serca- dzis bylam w Krakowie w szpitalu Jana Pawla i faktycznie jest wada i na dodatek okazalo sie ze wada ktora mialam jako dzieciatko wcale nie znikla. Czyla mam 2. Dalsza diagnoza po porodzie... narazie badania czy moge rodzic naturalnie ehhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:44