Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa kochana to nie możliwe, nie wiem co Ci powiedzieć, bardzo mi przykro. Ja mam nadzieję kochana że mały jeszcze zaskoczy, będę się modlić o to!!!
inaa lubi tę wiadomość
-
Kochana Inaa. Moze jeszcze dobrze bedzie co? Zapytuje jaj cookie? co lekarz na to? Tule Cie mocno, jestesmy tu dla Ciebie :*
-
Dzięki kochane, ale no umówmy się, że - mizernie to wygląda i czuję się jakbym czekała ąz mu te srduszko przestanie bić bo już raczej wszystko jasne. Pół milimetra przez 10 dni to nie wróży niczego dobrego. Mój maluszek walczy bo tętno ma... jest dzielny i będe go kochać zawsze... ciężko jak dziecko powoli w Tobie umiera... a ma tyle miejsca, bo pęcherzyk jest na 8t+5 d tak jak powinno być. Trzymajcie się kochane ! :*
Życzę Wam Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ! :* -
Jej dziewczynki, Wam rowniez spokojnych i radosnych swiat :*
cookiemonster, inaa, Rosolina lubią tę wiadomość
-
Inaa kochana mysle o Tobie i choc rzadko to robie pomodlilam sie za Was :*
inaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa, zaglądam żeby być na bieżąco...nie to chciałam przeczytać.
Trzymam bardzo mocno kciuki. Niech maluch zrobi niespodzianke i ruszy. Dopóki serce bije jest nadzieja- i Ty jej nie trać- bo kto ma wierzyć, jak nie Ty...
Ściskam kochanainaa lubi tę wiadomość
-
Inaa kiedy masz wizyte teraz? Jak sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 18:32
-
Mnie dzis boli chyba prawy jajnik. Bo boli po prawej stronie a ja jajnik mam prawie na srodku brzucha przeciez. Moze tak promieniuje. Bol ciagly jest,czuje klucie czasem i rozpieranie. Nie plamie ani nic. Boli zazwyczaj przed @ dzien ale mam tez plamienie i bol znacznie mniejszy. Nie plamie ani nic. Czekam do jutra czy szanowna @ sie zjawi. Najdalej w srode. Chcialam sie tylko wygadac,ze od kilki godzin juz cierpie mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze
Edit: plamie. Jutro sie rozkreciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 19:55
-
Polly... moze jednak nie przyjdzie? Dalej trzymam kciuki
Ja od wczoraj wieczorem cierpię na ból w barkach, śmieszna rzecz: po psiknięciu czułam napięcie w łopatce i tak juz zostało do dzis, boli jak nie wiem, ruszać sie nie moge, pol nocy nie spałam, dzis przeleżałam przed tv cały dzien. Mam nadzieje, ze jutro minie i ze to nic poważnego. -
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja dostałam sms-a od mojego doktorka czy mu się pokaże po tym nieudanym cyklu i zdecydujemy do dalej...
No to napisalam, że juz zakonczyłam cały proces
Powiedział że za łatwo sie poddaje i że w piatek jest ostatni dzien przed urlopem i mogę podjechać do niego na wizyte, że on oceni jak to wyglada.
No ale co tu oceniać????
Znów mi zrobił mętlik w głowie , ja już bardzo zaangazowałam się w szukanie pracy, czekam na odzew, zaczęłam żyć czymś innym, a to wszystko wraca jak bumerang...i sama nie wiem co robić. Jestem rozdarta. Pomóżcie, doradzcie...
No bo chyba kiedyś trzeba powiedzieć sobie dość prawda?