Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka gratuluję pięknych zdjęć i synka- jeżeli tak ma być. oczywiście jeszcze nie wszystko przesadzone aczkolwiek u mnie na prenatalnych już obstawial dziewczynę na 80%.
Cookie. U ciebie Tez baby girl? A mówią, że mało się dziewczyn rodzi.
Inaa kobito nie kasuj żadnego konta wariatko!!! Skąd będziemy wiedziały, co u ciebie, jak tak możesz nas zostawić?!?!
Udało się w cyklu
-
Rosolina jak się czujesz? Kiedy masz wizytę?
Kamika czadowy teść i niespodziankę wam zrobił
Inaa kurcze pisz skargę, nie możesz tak tego zostawić chociaż wiem, że najchętniej byś chciała o tym zapomnieć. I nie zostawiaj nas kochana!!!
Antylopa ale Twoja panienka rośnie A nie dawno się rodziła
Cookie gratuluję córeczkicookiemonster lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny prawda teść poszalał ale jest kochany Co innego jakby nam ten wózek wciskali że to takim mamy na codzien jeździć i nie kupować innego...wtedy bym sie wkurzyła ale doskonale wiedzą że bez konsultacji z nami czy nam się podoba to mają nic nie kupować z takich rzeczy większych niż ciuszki
Ja własnie wróciłam z luxmedu, byłam upuścić krew na badania tarczycy bo we wtorek kontrola u endo Śmigiem mi to dzisiaj poszło w pół godziny łacznie z dojazdem autkiem mimo korków uwielbiam ten luxmed (pf pf żeby nie zapeszyć) -
Ja badania robiłam to wszystko wyszło w normie miałam.
Ostanio mało zorganizowana jestem ze wszystkim, brak siły na sprzątanie itd.
Kamika to fajnie, że Ci szybko poszło z badaniami. Każdy ma jakieś preferencje co do większych zakupów, rozumiem, że sami chcecie je zrealizować, ale drugi wózek jako zastępczy to fajny pomysł
-
Fajnie że masz już pierwszy trymestr za sobą Też już bym chciała i ciężko mi wytrzymać do tej wizyty. Chociaż wiem że czas leci był miesiąc teraz dwa tygodnie z hakiem. Chciałabym jednak wiedzieć czy z maluszkiem wszystko ok...
U mnie wszyscy tzn. mężuś, córcia i synek chcą dziewczynkę W sumie ja też bym chciała ale najważniejsze żeby zdrowe było -
No hej Wizytę miałam o 19:30, a w domu byłam dopiero po 21 :> Kot tak miałczał, że najpierw musiałam się z nią pobawić. W sumie nadal miałczy, ale teraz to już mnie denerwuje :>
Wracając do tematu Mam pęcherzyki!!! Zapytałam ile wg niej tych pęcherzyków będzie, bo ona je tam jakoś liczyła i mierzyła, to mówiła, że wydaje jej się, że na 15 można liczyć. Lekarka zdziwiona, że na tak małej dawce mam tego tyle. Oczywiście póki co nie wiadomo jaka jest tego jakość, no ale jakby ich nie było to by się w ogóle nie można było zastanawiać Pęcherzyki teraz mają około 1.3 cm i rosną w miarę równo. Mam przyjść na kolejną wizytę w poniedziałek, a punkcja będzie prawdopodobnie między środą, a piątkiem. Także może coś z teg będzie Już dostałam receptę na Clexane i Encorton, więc pewnie kiedyś tam po punkcji trzeba będzie to zacząć brać i wstrzykiwać. Dodatkowo mam pić Medargin, na ukrwienie macicy.ojejku, inaa, Rosolina, Sylwia_80, cookiemonster, polly8725 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:No hej Wizytę miałam o 19:30, a w domu byłam dopiero po 21 :> Kot tak miałczał, że najpierw musiałam się z nią pobawić. W sumie nadal miałczy, ale teraz to już mnie denerwuje :>
Wracając do tematu Mam pęcherzyki!!! Zapytałam ile wg niej tych pęcherzyków będzie, bo ona je tam jakoś liczyła i mierzyła, to mówiła, że wydaje jej się, że na 15 można liczyć. Lekarka zdziwiona, że na tak małej dawce mam tego tyle. Oczywiście póki co nie wiadomo jaka jest tego jakość, no ale jakby ich nie było to by się w ogóle nie można było zastanawiać Pęcherzyki teraz mają około 1.3 cm i rosną w miarę równo. Mam przyjść na kolejną wizytę w poniedziałek, a punkcja będzie prawdopodobnie między środą, a piątkiem. Także może coś z teg będzie Już dostałam receptę na Clexane i Encorton, więc pewnie kiedyś tam po punkcji trzeba będzie to zacząć brać i wstrzykiwać. Dodatkowo mam pić Medargin, na ukrwienie macicy. -
nick nieaktualnyantonna wrote:No hej Wizytę miałam o 19:30, a w domu byłam dopiero po 21 :> Kot tak miałczał, że najpierw musiałam się z nią pobawić. W sumie nadal miałczy, ale teraz to już mnie denerwuje :>
Wracając do tematu Mam pęcherzyki!!! Zapytałam ile wg niej tych pęcherzyków będzie, bo ona je tam jakoś liczyła i mierzyła, to mówiła, że wydaje jej się, że na 15 można liczyć. Lekarka zdziwiona, że na tak małej dawce mam tego tyle. Oczywiście póki co nie wiadomo jaka jest tego jakość, no ale jakby ich nie było to by się w ogóle nie można było zastanawiać Pęcherzyki teraz mają około 1.3 cm i rosną w miarę równo. Mam przyjść na kolejną wizytę w poniedziałek, a punkcja będzie prawdopodobnie między środą, a piątkiem. Także może coś z teg będzie Już dostałam receptę na Clexane i Encorton, więc pewnie kiedyś tam po punkcji trzeba będzie to zacząć brać i wstrzykiwać. Dodatkowo mam pić Medargin, na ukrwienie macicy.
15???? Wow...no to jak zwykle rośnie jeden, góra dwa, jak u Rosoliny , no to jest chyba super wynik! No i w przyszłym tygodniu juz punkcja...matko, a jeszcze przed chwila dopiero mówiłaś ze czekasz na ten cykl, a to już . Dawaj znać po kolejnej wizycie -
Cookie jeszcze nie wiem ile, bo na razie miałam po prostu kupić i mieć w domu. Ale mam 100 tabletek po 5 mg. Przerażają mnie natomiast te ampułkostrzykawki od Clexane :o Ty sobie to wstrzykujesz? Nie wiem jak ja to wstrzyknę. Nie wiem, czy starczy mi tłuszczu na brzuchu, żeby to w to wbić haha
Sylwia jest w porządku. Im więcej pęcherzyków tym lepiej, ale z drugiej strony czasem bywa tak, że jest ich mnóstwo, ale są kiepskie. Ciężko powiedzieć jak będzie u mnie. Dowiem się dopiero po punkcji. Dam znać, dzięki :*👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Inaa to co cię spotkało to okrucieństwo i jedno z najgorszych chwil jakie mogą spotkać kobietę. Nie mam słów by to opisać. Widzę że jesteś silna kobieta nie uzalasz się nad sobą ale jak masz ochotę wykrzyczeć czemu cię to spotyka i naprzeklinac na wszystko to śmiało tego się nie krępuj masz prawo a nawet obowiązek by emocje gdzieś wyplynely. Jesteś cudowna i wierzę że życie jeszcze ci się odwdzieczy samymi radosnymi chwilami .
Antonna trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie i za te cudowne pęcherzyki.
A reszta naszych zaciazonych trollinek niech się cieszy tym stanem bo szybko minie Kamika ja też chodziłam zarzygana dosłownie do 6 miesiąca prawie. Cały czas kibel więc rozumiem.
Mało mnie bo Basia zabiera mi dużo czasu do tego ten baby blues cholera ! Ale też minie oby szybko jak u antylopy. Do tego słowa męża dziś mnie dobiły. Wiem że jestem chuda serio nic nie zostało po ciąży i zagadałam że ciekawe ile ważę na co on odpowiedział że wyglądam jakbym była chora i tak źle to jeszcze nie wyglądałam. Hm miło...