Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
tak na szybko, bo mam młyn. Dziś na wizycie wszystko ok, Młoda waży 180g i wygląda na to, że póki co jest naprawdę spora, bo wg USG wybiega ponad tydzień wg terminu OM. Zdjęć nie ma, poza zdjęciem atrybutów kobiecych;p buzi nie chciała pokazać, zmierzyć CRL też lekarzowi nie dała, tylko obwód główki i kość udowa.
A i szyjka 5cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 21:16
antonna, Ania-nowa, antylopaa lubią tę wiadomość
-
A ja mam pytanie do Was
Czy uważacie że szkoła rodzenia to konieczność??? hmm zastanawiam sie nad tym a dni uciekają
Cooki u nas tez mały juz unika zdjeć ale teraz nic nie zrobimy --nadrobimy po porodzie:P
Pozdrawiamcookiemonster lubi tę wiadomość
-
Miki85 wrote:A ja mam pytanie do Was
Czy uważacie że szkoła rodzenia to konieczność??? hmm zastanawiam sie nad tym a dni uciekają
Cooki u nas tez mały juz unika zdjeć ale teraz nic nie zrobimy --nadrobimy po porodzie:P
Pozdrawiam -
A ja wam polecam szkole rodzenia. Chodziłam sama ale byłam wyjątkiem , większość jednak to były pary. było ciekawie, czasami śmiesznie. Może nie dowiedziałam się wszystkiego czego oczekiwałam ale przynajmniej oswoilam się z tym wszystkim.
No i przez was znów zatesknilam za ciąża.
Btw. Mój mąż wczoraj trzyma wiktorie tak patrzy na nią i mówi :"taka jeszcze jedna bym chciał na pewno" hm...... Może może;)cookiemonster, Ania-nowa, Rosolina lubią tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
antylopaa wrote:A ja wam polecam szkole rodzenia. Chodziłam sama ale byłam wyjątkiem , większość jednak to były pary. było ciekawie, czasami śmiesznie. Może nie dowiedziałam się wszystkiego czego oczekiwałam ale przynajmniej oswoilam się z tym wszystkim.
Btw. Mój mąż wczoraj trzyma wiktorie tak patrzy na nią i mówi :"taka jeszcze jedna bym chciał na pewno" hm...... Może może;) -
antylopaa wrote:A ja wam polecam szkole rodzenia. Chodziłam sama ale byłam wyjątkiem , większość jednak to były pary. było ciekawie, czasami śmiesznie. Może nie dowiedziałam się wszystkiego czego oczekiwałam ale przynajmniej oswoilam się z tym wszystkim.
Btw. Mój mąż wczoraj trzyma wiktorie tak patrzy na nią i mówi :"taka jeszcze jedna bym chciał na pewno" hm...... Może może;) -
Ania-nowa wrote:A ja już nie mogę się doczekać jak mała będzie z nami:) A z drugiej strony boję się porodu i tych początków. Takie mieszane uczucia mam..
Wczoraj sie dowiedziałąm ze moja kolezanka miała cc w 28 tc(odeszły jej wody) malenstwo w inkubatorze 1300g ---masakra -
hej laski Po piątkowym złym samopoczuciu na szczęście nie ma już śladu teraz weekend na pełnych obrotach bo się okazało że przeprowadzamy się już w przyszłą sobotę Właściciel poszedł na rękę i za luty już tu nie płacimy, także teraz wielkie pakowanie i sprzątanie trwa
Wczoraj bylismy też w kinie na La la land (polecam! świetna muzyka!), kupilismy pudła przeprowadzkowe na naczynia i tego typu rzeczy i zaopatrzyłam się w 2 nowe staniki bo znów biust rosnie
Brzuchol też rośnie, już widać że ciążowy
Te informacje o przedwczesnych porodach tak mnie dobijają, że staram się unikać ;( Przykre bardzo, ale oby maluszkom i lekarzom się udało je wyprowadzić na prosto...
Antylopa no to teraz chwilke odczekać i robić kolejne bobo Fajnie że Wam się tak fajnie we trójkę układa :* Ucałuj malutką ode mnie
Miki i Ania Wam to już szybko zleci Jak zakupy wyprawkowe ? Ja zaczne po połówkowych już kupować, pewnie najpierw ubranka (moja mama już mi upolowała 5 body na szmatlandzie za grosze i są cudne - konsultuje wszelkie zakupy mms więc jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy hehe)
-
Ania jak bys mogła fotke wózka albo link żebym mogła sobie oglądnąć
My chyba za jakies 2-3 tyg pojedziemy i chyba zamówimy bo czeka sie ok 4 tygna wybrany kolor. Ubranka kompletuje, czekam na znajome bo obiecały ale...nie będę się narzucać (przypominałam sie 2 razy:)) -
Miki85 wrote:Ania jak bys mogła fotke wózka albo link żebym mogła sobie oglądnąć
My chyba za jakies 2-3 tyg pojedziemy i chyba zamówimy bo czeka sie ok 4 tygna wybrany kolor. Ubranka kompletuje, czekam na znajome bo obiecały ale...nie będę się narzucać (przypominałam sie 2 razy:))