Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    tak na szybko, bo mam młyn. Dziś na wizycie wszystko ok, Młoda waży 180g i wygląda na to, że póki co jest naprawdę spora, bo wg USG wybiega ponad tydzień wg terminu OM. Zdjęć nie ma, poza zdjęciem atrybutów kobiecych;p buzi nie chciała pokazać, zmierzyć CRL też lekarzowi nie dała, tylko obwód główki i kość udowa.
    A i szyjka 5cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 21:16

antonna, Ania-nowa, antylopaa lubią tę wiadomość

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Miki85 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie do Was
    Czy uważacie że szkoła rodzenia to konieczność??? hmm zastanawiam sie nad tym a dni uciekają

Cooki u nas tez mały juz unika zdjeć ale teraz nic nie zrobimy --nadrobimy po porodzie:P
    Pozdrawiam

cookiemonster lubi tę wiadomość

zi13csqvtabhkgk4.png

Wysłany: 27 stycznia 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki85 wrote:
    A ja mam pytanie do Was
    Czy uważacie że szkoła rodzenia to konieczność??? hmm zastanawiam sie nad tym a dni uciekają

Cooki u nas tez mały juz unika zdjeć ale teraz nic nie zrobimy --nadrobimy po porodzie:P
    Pozdrawiam
    My się wybieramy, ale na wersję weekendowa:) lekarz mi mówił, że najlepiej wybrać szkołę przy szpitalu gdzie chcesz rodzić. Myślę, że warto zapoznać się z położnymi...

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie super wiadomość:) Miki też właśnie zastanawiam się nad szkołą rodzenia

Wysłany: 28 stycznia 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Cookie super wiadomość:) Miki też właśnie zastanawiam się nad szkołą rodzenia
    Aniu, a gdzie chcesz rodzić - w Wojewódzkim czy na Wyspiańskiego?

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff w koncu zaczelam chudnac :) -4 cm i -800 g :)

Cookie ciesze sie, ze na badaniu wszystko oki :) i w koncu przekroczylas 16 tyd!!!! Gratki :)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Aniu, a gdzie chcesz rodzić - w Wojewódzkim czy na Wyspiańskiego?
    Na Wyspiańskiego a Ty?

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam polecam szkole rodzenia. Chodziłam sama ale byłam wyjątkiem , większość jednak to były pary. było ciekawie, czasami śmiesznie. Może nie dowiedziałam się wszystkiego czego oczekiwałam ale przynajmniej oswoilam się z tym wszystkim.

No i przez was znów zatesknilam za ciąża.

Btw. Mój mąż wczoraj trzyma wiktorie tak patrzy na nią i mówi :"taka jeszcze jedna bym chciał na pewno" hm...... Może może;)

cookiemonster, Ania-nowa, Rosolina lubią tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    Na Wyspiańskiego a Ty?
    W Wojewódzkim, bo mój lekarz tam pracuje, więc zakładam optymistycznie bądź naiwnie, że to coś da;)

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:
    A ja wam polecam szkole rodzenia. Chodziłam sama ale byłam wyjątkiem , większość jednak to były pary. było ciekawie, czasami śmiesznie. Może nie dowiedziałam się wszystkiego czego oczekiwałam ale przynajmniej oswoilam się z tym wszystkim.

Btw. Mój mąż wczoraj trzyma wiktorie tak patrzy na nią i mówi :"taka jeszcze jedna bym chciał na pewno" hm...... Może może;)
    Hehe, widzisz, to jednak nie jest tak źle skoro już Twój mówi o kolejnym, a Ty tęsknisz za ciążą:)

3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    W Wojewódzkim, bo mój lekarz tam pracuje, więc zakładam optymistycznie bądź naiwnie, że to coś da;)
    Rozumiem:)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antylopaa wrote:

A ja już nie mogę się doczekać jak mała będzie z nami:) A z drugiej strony boję się porodu i tych początków. Takie mieszane uczucia mam..

• Miki85 Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    A ja już nie mogę się doczekać jak mała będzie z nami:) A z drugiej strony boję się porodu i tych początków. Takie mieszane uczucia mam..
    Ania ja mam to samo nie mogę się doczekać naszego maleństwa ale...
    Wczoraj sie dowiedziałąm ze moja kolezanka miała cc w 28 tc(odeszły jej wody) malenstwo w inkubatorze 1300g ---masakra

zi13csqvtabhkgk4.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma też urodzila w 28tc, niestety dziecko nie przeżyło:( Jak słyszę o takich historiach to mnie ogarnia ogromny smutek i strach.. do samego końca nie można być pewnym czy dziecko urodzi się całe i zdrowe, okropne to jest..

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski ;) Po piątkowym złym samopoczuciu na szczęście nie ma już śladu :) teraz weekend na pełnych obrotach bo się okazało że przeprowadzamy się już w przyszłą sobotę :) Właściciel poszedł na rękę i za luty już tu nie płacimy, także teraz wielkie pakowanie i sprzątanie trwa :)

Wczoraj bylismy też w kinie na La la land (polecam! świetna muzyka!), kupilismy pudła przeprowadzkowe na naczynia i tego typu rzeczy i zaopatrzyłam się w 2 nowe staniki bo znów biust rosnie :O

Brzuchol też rośnie, już widać że ciążowy :)

Te informacje o przedwczesnych porodach tak mnie dobijają, że staram się unikać ;( Przykre bardzo, ale oby maluszkom i lekarzom się udało je wyprowadzić na prosto...

Antylopa no to teraz chwilke odczekać i robić kolejne bobo <3 Fajnie że Wam się tak fajnie we trójkę układa :* Ucałuj malutką ode mnie <3

Miki i Ania Wam to już szybko zleci ;) Jak zakupy wyprawkowe ? Ja zaczne po połówkowych już kupować, pewnie najpierw ubranka (moja mama już mi upolowała 5 body na szmatlandzie za grosze i są cudne - konsultuje wszelkie zakupy mms więc jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy hehe)

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, my póki co pokój przygotowujemy:) wózek już zamówiony, pewnie widziałaś zdj:) w ogóle to czasem zastanawiam się gdzie Ci odpisywać hehe

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Ania no cóż nie wszyscy są na fb więc tutaj też trzeba przekazywać info i taki potem sie miszmasz robi :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze na fb na 2 tych samych grupach jesteśmy:)

• Miki85 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak bys mogła fotke wózka albo link żebym mogła sobie oglądnąć :)
    My chyba za jakies 2-3 tyg pojedziemy i chyba zamówimy bo czeka sie ok 4 tygna wybrany kolor. Ubranka kompletuje, czekam na znajome bo obiecały ale...nie będę się narzucać (przypominałam sie 2 razy:))

zi13csqvtabhkgk4.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki85 wrote:
    Ania jak bys mogła fotke wózka albo link żebym mogła sobie oglądnąć :)
    My chyba za jakies 2-3 tyg pojedziemy i chyba zamówimy bo czeka sie ok 4 tygna wybrany kolor. Ubranka kompletuje, czekam na znajome bo obiecały ale...nie będę się narzucać (przypominałam sie 2 razy:))
    http://www.adamex.pl/media/show_photo/2861

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ