X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Pełna Nadziei, rozumiem Cię, bo ja też teraz dni płodne mam, a jakoś nie mogę się z nim dogadać... :( ale też, nie będę na siłę nic robić.
    Super antylopaa, daj znać ile płaciłas za te badania! Może tez się wybiorę? Ale póki co czekam na owu i trochę martwię się, czy antybiotyk mi znowu czegoś nie poprzestawia :( w listopadzie też brałam i cykl o parę dni się wydłużyl :/ w grudniu miałam idealnie 28 dni, ciekawe jak będzie teraz.

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Oj to musicie sie pogodzic szybciutko :)
    pOzniej Was nadrobie, a tym czasem informuje ze kolokwium poszlo dobrze :)
    To dobrze, chociaż jakaś dobra wiadomość :) dużo jeszcze zostało Tobie zaliczeń/egzaminów? :)

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka- odkryłam inne laboratorium- przyszpitalne , u mnie w miescie. Teraz za komplet tarczycowych badań (TSH, ft3 i ft4) zapłaciłam 40 zł, a jutro za te wszystkie które podałam będzie około stówki, bo każde po 19 zeta.

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka wrote:
    To dobrze, chociaż jakaś dobra wiadomość :) dużo jeszcze zostało Tobie zaliczeń/egzaminów? :)

4 egzaminy i 3 zaliczenia jeszcze :/ Masakra :P

Antylopa no to będziesz przebadana od stóp do głów :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg co to za łupież ? pierwsze słyszę :O

MamaAli a Wy długo się staracie ? :) Poza tym witamy na trollowym wątku ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trutututu zalewa mnie mleczno biały śluz....myślałam że to @ wreszcie a tam kurczak nic! :/
    trutututu bolą mnie cyce
    trutututu bolą mnie jajniki

ja nie wiem może jednak mam tą torbiel....a może nawet na obu jajnikach ?

ckaidqk34aroni5a.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah kamika... ! Proszę sobie nie wmawiac torbieli !

Lizzinka lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja dziś byłam sie odchamic u kumpeli sasiadki na kawce jak wyszłam przed 9 to po 12 wróciłam hehe a po obiedzie robiliśmy z córcią kwiatuszki z masy solnej teraz mała juz zasypia męzus oglada film a ja mam luzik;) jutro idziemy z małą na jakieś zajecia plastycznie organizuja w naszym domu kultury ciekawe co tam bedzie
    dzień za dniem ucieka nic sie nie dzieję jutro mam zamiar troszke w pokoju posprzątać bo dziś się kuchnia zajmowałam trzeba troszke chate ogarnać by nie mysleć o pierdołach ;)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa a co mam sobie dalej wmawiać ciąże :P to chyba już by było mega trollowe :P ? Coś się musi dziac złego skoro to nie ciąża...

Karola nie ma to jak ploteczki przy kawie :) Ja niestety nie mam z kim :( W tym tygodniu już mnie dwie koleżanki olały a byłyśmy umówione. Z sąsiadami jakoś się nie zachodzimy...jakoś tak nie ma okazji pogadać, a na chate nikomu nie proszona nie wbije. Dołuje mnie to trochę...

To fajnie że idziecie na takie zajęcia :) Sprzątanie popieram w 100%. Uwielbiam robić porządki a szczególnie jak jestem zła, wtedy mam największy power :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie coraz bardziej chce się tego dziecka. Dziś w przychodni patrzyłam na takie 2,3,4 letnie dzieci. Kiedyś takich nienawidzilam i mnie draznily. Teraz tak na nie patrzyłam i myślę sobie o Boże jaki śliczny chłopczyk. A jaki grzeczny. Jak ja bym chciała takiego i robiłam duuuuze maślane oczy :-) także instynkt na całego.

Lizzinka lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Antylopa skąd ja to znam. Tylko u mnie było inaczej. Zawsze jak patrzyłam na dzieci to wiedziałam, że chce je mieć. Zawsze mnie rozczulały i rozczulają do dziś. Z cyklu na cykl coraz większy instynkt się we mnie rodzi, a tu takie pechowe sytuacje jak ta obecna :( Nie wyobrażam sobie tego, że mogłabym nigdy nie być w ciąży! Ba ja sobie nie wyobrażam, że będę sie starać dłużej niż rok. Myśl o tym, że tak może być napawa mnie wręcz przerażeniem...No ale pewnie z cyklu na cykl będzie inaczej. Niby mówie sobie i mężowi po tej wczorajszej becie, że trudno, że to nie był ten czas, a w środku jest mi naprawdę, naprawdę źle. Nie mogę się pozbierać i pewnie się nie pozbieram póki ta @ do mnie nie przyjdzie...Wtedy przynajmniej mogłabym zacząć nowy cykl, nowe starania, nowe szanse, a tak to tkwie w takim zawieszeniu, zreszta jak Ty nie tak dawno, bo też miałaś przeboje z dłuższym cyklem...nie wiem czy czułaś się tak podle jak ja ale domyślam się że podobnie.

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Identycznie, ba, ja byłam przekonana ze się udało. 36 dni

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam dziś 34dc :P ahhh jaka ta natura jest jednak durna :P hah albo to my kobiety jesteśmy xD Tak czy inaczej to czekanie jest do kitu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:22

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam jedną sasiadkę z która się tak trzymamy a to dlatego że mamy dzieciaczki w tym samym wieku tzn ona ma 2 chłopaków jeden 5 a drugi 3 lataka no i mam jeszcze jedna do której czasami chodze bo nasze dziewczyny chodza razem do przedszkola
    mnie dzieciaczki zawsze rozczulały i jak miałam 14 lat moja siorka urodziła córkę a ja sie nia zajmowałam do tego stopnia że asiula mówiła czasami do mnie mama ;) od zawsze nie oninełam wózka jak był na ulicy zawsze musiałm do niego zajrzeć dotknąć każdy sklep z wózkami muusiałam odwiedzić i moim marzenaim jest pracowac w takim sklepie już po roku bycia z moim mezem wybraliśmy imiona i byliśmy przekonani że bedzie synus może jeszcze kiedyś bedzie nasz upragniony syn Jakub Gwidon ;)
    My sie staralismy 6 lat także te kilka miesięcy to pokuś ale wiem że jest cięzko przechodziłam to każdy miesiąc był dla mnie wiecznością

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no kamika źle mnie zrozumiałaś. Może to nie torbiel a późna owulka, duży stres. Tez tak kiedyś miałam - dłuższy cykl, też byłam na becie. Po prostu owulka była późno u mnie. Jak miałam trobiel to bolało jak cholera i nie mogłam chodzic a okres przyszedł w terminie :-)!

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy każda ma taką samą, ale jest cenna i mi dzisiaj rano weszła do głowy :

Porada dnia
    Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.

Karola - mama Julci i ... ?, antylopaa, Lizzinka lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie Inaa ja się nie wkurzyłam na Ciebie ani nic :P Sytuacja mnie tylko z moim cyklem wkurza, choć na usta cisną się mocniejsze słowa :P Może i ta owulka sie przesuneła, kto go wie...juz nic z tego nie wiem, ale tez nic juz na to nie poradzę.

hah też miałam taką poradę dziś i tylko mnie wkurzyła :P Ale jak widzisz mnie naprawdę teraz potrafi wszystko wkurzyć. W dodatku wywaliło mi mase pryszczy więc jestem wściekła jak nie wiem co

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:40

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na ich miejscu bym to skróciła i napisała: "niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba" hahaha

Lizzinka, Karola - mama Julci i ... ?, inaa, polly8725 lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się dziś ta porada bardzo spodobała :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe też mam te poradę, aż zrobiłam print screena i przesłałam mężowi ;) muszę wyluzować, on też. Będziemy robić swoje i czekać na kruszynkę. Chyba nic więcej nie zrobimy...
    Jeśli się nie uda w najbliższym czasie, to też planuję zrobić badania. Mam wizytę u ginekologa 10.02 i wtedy pogadam z nią co i jak... chyba teraz wszystkie jakąś fazę mamy na ginekologów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:52

‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ