X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Typowe trolle :-)
Odpowiedz

Typowe trolle :-)

Oceń ten wątek:
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Pełna Nadziei, rozumiem Cię, bo ja też teraz dni płodne mam, a jakoś nie mogę się z nim dogadać... :( ale też, nie będę na siłę nic robić.
    Super antylopaa, daj znać ile płaciłas za te badania! Może tez się wybiorę? Ale póki co czekam na owu i trochę martwię się, czy antybiotyk mi znowu czegoś nie poprzestawia :( w listopadzie też brałam i cykl o parę dni się wydłużyl :/ w grudniu miałam idealnie 28 dni, ciekawe jak będzie teraz.

Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon :-( :-( :-(
  • Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Oj to musicie sie pogodzic szybciutko :)
    pOzniej Was nadrobie, a tym czasem informuje ze kolokwium poszlo dobrze :)
    To dobrze, chociaż jakaś dobra wiadomość :) dużo jeszcze zostało Tobie zaliczeń/egzaminów? :)

• antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka- odkryłam inne laboratorium- przyszpitalne , u mnie w miescie. Teraz za komplet tarczycowych badań (TSH, ft3 i ft4) zapłaciłam 40 zł, a jutro za te wszystkie które podałam będzie około stówki, bo każde po 19 zeta.

ex2bdf9hnbh57908.png

Udało się w <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lizzinka wrote:
    To dobrze, chociaż jakaś dobra wiadomość :) dużo jeszcze zostało Tobie zaliczeń/egzaminów? :)

4 egzaminy i 3 zaliczenia jeszcze :/ Masakra :P

Antylopa no to będziesz przebadana od stóp do głów :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg co to za łupież ? pierwsze słyszę :O

MamaAli a Wy długo się staracie ? :) Poza tym witamy na trollowym wątku ;)

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trutututu zalewa mnie mleczno biały śluz....myślałam że to @ wreszcie a tam kurczak nic! :/
    trutututu bolą mnie cyce
    trutututu bolą mnie jajniki

ja nie wiem może jednak mam tą torbiel....a może nawet na obu jajnikach ?

ckaidqk34aroni5a.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah kamika... ! Proszę sobie nie wmawiac torbieli !

Lizzinka lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja dziś byłam sie odchamic u kumpeli sasiadki na kawce jak wyszłam przed 9 to po 12 wróciłam hehe a po obiedzie robiliśmy z córcią kwiatuszki z masy solnej teraz mała juz zasypia męzus oglada film a ja mam luzik;) jutro idziemy z małą na jakieś zajecia plastycznie organizuja w naszym domu kultury ciekawe co tam bedzie
    dzień za dniem ucieka nic sie nie dzieję jutro mam zamiar troszke w pokoju posprzątać bo dziś się kuchnia zajmowałam trzeba troszke chate ogarnać by nie mysleć o pierdołach ;)

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa a co mam sobie dalej wmawiać ciąże :P to chyba już by było mega trollowe :P ? Coś się musi dziac złego skoro to nie ciąża...

Karola nie ma to jak ploteczki przy kawie :) Ja niestety nie mam z kim :( W tym tygodniu już mnie dwie koleżanki olały a byłyśmy umówione. Z sąsiadami jakoś się nie zachodzimy...jakoś tak nie ma okazji pogadać, a na chate nikomu nie proszona nie wbije. Dołuje mnie to trochę...

To fajnie że idziecie na takie zajęcia :) Sprzątanie popieram w 100%. Uwielbiam robić porządki a szczególnie jak jestem zła, wtedy mam największy power :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie coraz bardziej chce się tego dziecka. Dziś w przychodni patrzyłam na takie 2,3,4 letnie dzieci. Kiedyś takich nienawidzilam i mnie draznily. Teraz tak na nie patrzyłam i myślę sobie o Boże jaki śliczny chłopczyk. A jaki grzeczny. Jak ja bym chciała takiego i robiłam duuuuze maślane oczy :-) także instynkt na całego.

Lizzinka lubi tę wiadomość

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Antylopa skąd ja to znam. Tylko u mnie było inaczej. Zawsze jak patrzyłam na dzieci to wiedziałam, że chce je mieć. Zawsze mnie rozczulały i rozczulają do dziś. Z cyklu na cykl coraz większy instynkt się we mnie rodzi, a tu takie pechowe sytuacje jak ta obecna :( Nie wyobrażam sobie tego, że mogłabym nigdy nie być w ciąży! Ba ja sobie nie wyobrażam, że będę sie starać dłużej niż rok. Myśl o tym, że tak może być napawa mnie wręcz przerażeniem...No ale pewnie z cyklu na cykl będzie inaczej. Niby mówie sobie i mężowi po tej wczorajszej becie, że trudno, że to nie był ten czas, a w środku jest mi naprawdę, naprawdę źle. Nie mogę się pozbierać i pewnie się nie pozbieram póki ta @ do mnie nie przyjdzie...Wtedy przynajmniej mogłabym zacząć nowy cykl, nowe starania, nowe szanse, a tak to tkwie w takim zawieszeniu, zreszta jak Ty nie tak dawno, bo też miałaś przeboje z dłuższym cyklem...nie wiem czy czułaś się tak podle jak ja ale domyślam się że podobnie.

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Identycznie, ba, ja byłam przekonana ze się udało. 36 dni

ex2bdf9hnbh57908.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam dziś 34dc :P ahhh jaka ta natura jest jednak durna :P hah albo to my kobiety jesteśmy xD Tak czy inaczej to czekanie jest do kitu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:22

ckaidqk34aroni5a.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam jedną sasiadkę z która się tak trzymamy a to dlatego że mamy dzieciaczki w tym samym wieku tzn ona ma 2 chłopaków jeden 5 a drugi 3 lataka no i mam jeszcze jedna do której czasami chodze bo nasze dziewczyny chodza razem do przedszkola
    mnie dzieciaczki zawsze rozczulały i jak miałam 14 lat moja siorka urodziła córkę a ja sie nia zajmowałam do tego stopnia że asiula mówiła czasami do mnie mama ;) od zawsze nie oninełam wózka jak był na ulicy zawsze musiałm do niego zajrzeć dotknąć każdy sklep z wózkami muusiałam odwiedzić i moim marzenaim jest pracowac w takim sklepie już po roku bycia z moim mezem wybraliśmy imiona i byliśmy przekonani że bedzie synus może jeszcze kiedyś bedzie nasz upragniony syn Jakub Gwidon ;)
    My sie staralismy 6 lat także te kilka miesięcy to pokuś ale wiem że jest cięzko przechodziłam to każdy miesiąc był dla mnie wiecznością

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no kamika źle mnie zrozumiałaś. Może to nie torbiel a późna owulka, duży stres. Tez tak kiedyś miałam - dłuższy cykl, też byłam na becie. Po prostu owulka była późno u mnie. Jak miałam trobiel to bolało jak cholera i nie mogłam chodzic a okres przyszedł w terminie :-)!

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• inaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy każda ma taką samą, ale jest cenna i mi dzisiaj rano weszła do głowy :

Porada dnia
    Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.

Karola - mama Julci i ... ?, antylopaa, Lizzinka lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie Inaa ja się nie wkurzyłam na Ciebie ani nic :P Sytuacja mnie tylko z moim cyklem wkurza, choć na usta cisną się mocniejsze słowa :P Może i ta owulka sie przesuneła, kto go wie...juz nic z tego nie wiem, ale tez nic juz na to nie poradzę.

hah też miałam taką poradę dziś i tylko mnie wkurzyła :P Ale jak widzisz mnie naprawdę teraz potrafi wszystko wkurzyć. W dodatku wywaliło mi mase pryszczy więc jestem wściekła jak nie wiem co

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:40

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na ich miejscu bym to skróciła i napisała: "niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba" hahaha

Lizzinka, Karola - mama Julci i ... ?, inaa, polly8725 lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • antylopaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się dziś ta porada bardzo spodobała :-)

ex2bdf9hnbh57908.png

• Lizzinka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe też mam te poradę, aż zrobiłam print screena i przesłałam mężowi ;) muszę wyluzować, on też. Będziemy robić swoje i czekać na kruszynkę. Chyba nic więcej nie zrobimy...
    Jeśli się nie uda w najbliższym czasie, to też planuję zrobić badania. Mam wizytę u ginekologa 10.02 i wtedy pogadam z nią co i jak... chyba teraz wszystkie jakąś fazę mamy na ginekologów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:52

‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ