W 2017 jako ciężarówka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Ja narazie uspokajam się ze staraniami do końca roku jak w między czasie coś wyjdzie super - jak nie to nie będę doszukiwać się bez sensu ciąży i wyluzuje.
Zakładam temat, żeby poznawać was kobietki i rozmawiać, wspieraćKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemat dla mnie.. po kilku nieudanych cyklach w tym roku daliśmy już spokój. Ja wróciłam do pracy, mam pewne zobowiązania które mnie na pewien czas trzymają, ale chcemy wrócić do starań luty-marzec 2017 zobaczymy co przyniesie życie, więc jak nie dzidziuś będzie w 2017 to chociaż na ciążowy brzuszek na ten rok się załapię na razie staram się zrzucić kilka kg i poprawić wyniki.
PozdrawiamMinionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam witam
Moze też się dołączę do wątku
Również staram się o dzisiusia od 4 cykli, zakładałam na początku że uda się za pierwszym razem bez problemu i będzie gwiazdkowy prezent... ale nie wyszło mam nadzieję, że teraz przed zblizającym się terminem wakacji zobaczę dwie kreski
Pozdrawiam Gorąco i życzę owocnych wyników -
Witam serdecznie z moim mężem tez staramy się od lutego tego roku, jak na razie cisza - no ale nie poddajemy się ! trzymam za nas kciuki, noski do góry
Minionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinionkowa mi też nieraz przy pierwszych staraniach takie niespodzianki w testach wychodziły po paru godzinach, tez uważam że nie ma się co po kilku godzinach nakręcać, jeśli druga kreska nie pojawiła się co najmniej po paru minutach, a jeśli rzeczywiście widzisz tą drugą kreskę z zrób w poniedziałek rano test.. wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki.
Minionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja na chwile obecna 3 miesiace przerwy. Nie cale 2 tyg temu mialam zabieg wylyzeczkowania. Juz druga strata... Bierzemy sie za badania. Pora sie pozadnie przebadac i zobaczyc czemu serducho nie chce sie wyksztalcic. No i tak licze ze to potrwa 2 miesiace i dostaniemy zielone swiatlo na starania.
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Witam sie i ja na chwile obecna 3 miesiace przerwy. Nie cale 2 tyg temu mialam zabieg wylyzeczkowania. Juz druga strata... Bierzemy sie za badania. Pora sie pozadnie przebadac i zobaczyc czemu serducho nie chce sie wyksztalcic. No i tak licze ze to potrwa 2 miesiace i dostaniemy zielone swiatlo na starania.
Oj, współczuję
Ale głowa do góry !!! Musi się w końcu udać.
U mnie brak póki co ciąży....dziś test negatywny jutro @Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:18
Paulette lubi tę wiadomość