X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W 2017 jako ciężarówka :)
Odpowiedz

W 2017 jako ciężarówka :)

Oceń ten wątek:
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, dzięki ;)

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Studia? Praca, nauka zawsze jakieś zajęcie, żeby za dużo nie myśleć i się nie dołować. A na migrenę leków nie bierzesz? Może to na podłożu stresowym? Zróbcie badania i wszystko się poukłada zobaczysz.. Trzymam kciuki :)
    uczę się w szkole policealnej. chociaż o studiach też myślę, ale to jeszcze rok mam na przetrawienie tego tematu. jak już nie mogę wytrzymać to biorę ibum, szkodliwy, ale jako jedyny mi pomaga.

Kochana a masz na imię Paula, czy Paulina?
    bo ja mam Paula i nie lubię gdy ktoś Paulina się do mnie zwraca :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to my z landryneczką nie wiedziałyśmy wybacz :*
    Ja Paulina :) a Paulette to z francuskiego Paulina stąd nasz błąd
    Oo a jaki kierunek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z francuskiego tak ;) nic sie nie stalo ;)
    Kierunek higienistka stomatologiczna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to ciekawie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wybacz :) nie wiedziałam
    hej tak w ogóle. Ja teraz mało na ovu bo próbuje nie myśleć o staraniach. Byłam na monitoringu dziś ale na nfz i gin że tak powiem tuman i nie wiem czy ślepy czy co że tylko 15mm pęcherzyk zauważył i stwierdził że tylko z niego jak coś będzie ovu.
    Poprzednio też miałam jeden mniejszy drugi większy i dwa pykły... Jutro mam usg w naszej klinice to dokładniej mnie przejrzy :P i zobaczymy ile jest i z którego bo ten cieć coś mruczał i nie wiem :D
    a jak u was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napisz jak po wizycie w klinice bo jestem ciekawa :)
    ja za dwa tygodnie ginekolog i czekam bo coś jajniki mnie męczą i nie wiem o co chodzi. Jak podnoszę córkę to mam takie kłucie i rozpieranie.. Chociaż może to są bóle okołoowulacyjne nie wiem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zrobiłam badania takie które powinno się zrobić do 6tyg po poronieniu i czekam na wyniki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki już masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Paulla jak wyniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero mam 2 z 6 wynikow. Obydwa w normie. Czekam na dalsze wyniki . ;) moj eM tez dzis wyniki odebral swoje. Wieczorem je dokladnie przeczytam. Jedynie co mi przez telefon powiedzial ze miesci sie we wszystkich normach tylko z jakas tam ruchliwoscia plemnikow ma problem bo norma jest od 42% chyba a on ma 39% ale w klinice jak omawiala z nim babka te wyniki to powiedziala ze skoro ja zachodze w ciaze to to nie ma zadnego wplywu i nie ma sie czym stresowac.

Minionkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta zla ruchliwosc u mojego narzeczonego dokladnie to asthenozoospermia I stopnia. Bo dopiero wieczorem mialam wyniki przed oczami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie jest tak źle skoro byłaś już w ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula troszkę witaminek i będzie ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze tragedii nie ma, teraz tylko sie zapisac do gina i do specjalisty i zobaczymy co dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo co taka cisza :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się wyluzować :) a co u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;) ja sie nie odzywam bo praca i praca i jakos mi sie pozniej nie chce juz wchodzic na forum.
    Do tego jutro mija 6 tyg po zabiegu a u mnie z okresem cisza. Tzn w 28 dc mialam krwawienie, pozniej dzien plamienia i trzeci dzien krwawilam, ale zero boli zero jakich kolwiek oznak i nie wiem czy to byla @ czy co to bylo. Za tydzien ide do gina o ile juz z urlopu wrocil :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszy mnie to, że się czymś zajmujesz i nie myślisz za dużo :* hormony pewnie, nie martw się

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Paula a jakie robiłaś badania?
    Podobno po poronieniu do 60 dni cykl jest normą. Potem lepiej wywołać.

Paulette lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ