W 2017 jako ciężarówka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinionkowa wrote:Studia? Praca, nauka zawsze jakieś zajęcie, żeby za dużo nie myśleć i się nie dołować. A na migrenę leków nie bierzesz? Może to na podłożu stresowym? Zróbcie badania i wszystko się poukłada zobaczysz.. Trzymam kciuki
Kochana a masz na imię Paula, czy Paulina?
bo ja mam Paula i nie lubię gdy ktoś Paulina się do mnie zwraca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula wybacz nie wiedziałam
hej tak w ogóle. Ja teraz mało na ovu bo próbuje nie myśleć o staraniach. Byłam na monitoringu dziś ale na nfz i gin że tak powiem tuman i nie wiem czy ślepy czy co że tylko 15mm pęcherzyk zauważył i stwierdził że tylko z niego jak coś będzie ovu.
Poprzednio też miałam jeden mniejszy drugi większy i dwa pykły... Jutro mam usg w naszej klinice to dokładniej mnie przejrzy i zobaczymy ile jest i z którego bo ten cieć coś mruczał i nie wiem
a jak u was? -
nick nieaktualnyTo napisz jak po wizycie w klinice bo jestem ciekawa
ja za dwa tygodnie ginekolog i czekam bo coś jajniki mnie męczą i nie wiem o co chodzi. Jak podnoszę córkę to mam takie kłucie i rozpieranie.. Chociaż może to są bóle okołoowulacyjne nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDopiero mam 2 z 6 wynikow. Obydwa w normie. Czekam na dalsze wyniki . moj eM tez dzis wyniki odebral swoje. Wieczorem je dokladnie przeczytam. Jedynie co mi przez telefon powiedzial ze miesci sie we wszystkich normach tylko z jakas tam ruchliwoscia plemnikow ma problem bo norma jest od 42% chyba a on ma 39% ale w klinice jak omawiala z nim babka te wyniki to powiedziala ze skoro ja zachodze w ciaze to to nie ma zadnego wplywu i nie ma sie czym stresowac.
Minionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane ja sie nie odzywam bo praca i praca i jakos mi sie pozniej nie chce juz wchodzic na forum.
Do tego jutro mija 6 tyg po zabiegu a u mnie z okresem cisza. Tzn w 28 dc mialam krwawienie, pozniej dzien plamienia i trzeci dzien krwawilam, ale zero boli zero jakich kolwiek oznak i nie wiem czy to byla @ czy co to bylo. Za tydzien ide do gina o ile juz z urlopu wrocil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny