X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W 2017 jako ciężarówka :)
Odpowiedz

W 2017 jako ciężarówka :)

Oceń ten wątek:
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, dzięki ;)

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Studia? Praca, nauka zawsze jakieś zajęcie, żeby za dużo nie myśleć i się nie dołować. A na migrenę leków nie bierzesz? Może to na podłożu stresowym? Zróbcie badania i wszystko się poukłada zobaczysz.. Trzymam kciuki :)
    uczę się w szkole policealnej. chociaż o studiach też myślę, ale to jeszcze rok mam na przetrawienie tego tematu. jak już nie mogę wytrzymać to biorę ibum, szkodliwy, ale jako jedyny mi pomaga.

Kochana a masz na imię Paula, czy Paulina?
    bo ja mam Paula i nie lubię gdy ktoś Paulina się do mnie zwraca :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to my z landryneczką nie wiedziałyśmy wybacz :*
    Ja Paulina :) a Paulette to z francuskiego Paulina stąd nasz błąd
    Oo a jaki kierunek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z francuskiego tak ;) nic sie nie stalo ;)
    Kierunek higienistka stomatologiczna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to ciekawie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wybacz :) nie wiedziałam
    hej tak w ogóle. Ja teraz mało na ovu bo próbuje nie myśleć o staraniach. Byłam na monitoringu dziś ale na nfz i gin że tak powiem tuman i nie wiem czy ślepy czy co że tylko 15mm pęcherzyk zauważył i stwierdził że tylko z niego jak coś będzie ovu.
    Poprzednio też miałam jeden mniejszy drugi większy i dwa pykły... Jutro mam usg w naszej klinice to dokładniej mnie przejrzy :P i zobaczymy ile jest i z którego bo ten cieć coś mruczał i nie wiem :D
    a jak u was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napisz jak po wizycie w klinice bo jestem ciekawa :)
    ja za dwa tygodnie ginekolog i czekam bo coś jajniki mnie męczą i nie wiem o co chodzi. Jak podnoszę córkę to mam takie kłucie i rozpieranie.. Chociaż może to są bóle okołoowulacyjne nie wiem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zrobiłam badania takie które powinno się zrobić do 6tyg po poronieniu i czekam na wyniki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki już masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Paulla jak wyniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero mam 2 z 6 wynikow. Obydwa w normie. Czekam na dalsze wyniki . ;) moj eM tez dzis wyniki odebral swoje. Wieczorem je dokladnie przeczytam. Jedynie co mi przez telefon powiedzial ze miesci sie we wszystkich normach tylko z jakas tam ruchliwoscia plemnikow ma problem bo norma jest od 42% chyba a on ma 39% ale w klinice jak omawiala z nim babka te wyniki to powiedziala ze skoro ja zachodze w ciaze to to nie ma zadnego wplywu i nie ma sie czym stresowac.

Minionkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta zla ruchliwosc u mojego narzeczonego dokladnie to asthenozoospermia I stopnia. Bo dopiero wieczorem mialam wyniki przed oczami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba nie jest tak źle skoro byłaś już w ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula troszkę witaminek i będzie ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze tragedii nie ma, teraz tylko sie zapisac do gina i do specjalisty i zobaczymy co dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo co taka cisza :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się wyluzować :) a co u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;) ja sie nie odzywam bo praca i praca i jakos mi sie pozniej nie chce juz wchodzic na forum.
    Do tego jutro mija 6 tyg po zabiegu a u mnie z okresem cisza. Tzn w 28 dc mialam krwawienie, pozniej dzien plamienia i trzeci dzien krwawilam, ale zero boli zero jakich kolwiek oznak i nie wiem czy to byla @ czy co to bylo. Za tydzien ide do gina o ile juz z urlopu wrocil :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszy mnie to, że się czymś zajmujesz i nie myślisz za dużo :* hormony pewnie, nie martw się

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Paula a jakie robiłaś badania?
    Podobno po poronieniu do 60 dni cykl jest normą. Potem lepiej wywołać.

Paulette lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ