X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W 2017 jako ciężarówka :)
Odpowiedz

W 2017 jako ciężarówka :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba nie jest aż tak źle :) a co u was słychać? Coś się zmieniło? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) u mnie dziś jakieś różowe "coś" na wkładce się pojawiło. i chyba zmienia kolor na czerwony bladziutki... nie wiem czy to jakieś plamienie czy @ nadchodzi? dziś jest 20 dzień po zabiegu to tak się zastanawiam czy na @ nie za wcześnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm i jak sytuacja się rozwinęła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety po dłuższym czasie ustało i cisza... może hormony, może owulacja? sama nie wiem co to było... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykl Ci się pewnie poprzestawiał, ale takie małe plamienie to zajeżdża implantacja, chociaż ja w pierwszej ciąży nie miałam nic takiego.
    A ja jestem w szoku bo jest 10dc objawy owulacji i nie wiem ock

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 17:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu palce mi spuchły, obrączkę mam na małym palcu o co chodzi.. A co u was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jutro 4dzień z clo i trzeci zastrzyk o 12 jeszcze jeden w poniedziałek i oby koniec. W pon o 10:30 gin zobaczymy jak się mają pechole. Na tą chwilę jestem spokojna jak nigdy. Nawet.nie myślę o staraniach owulacji i w ogóle. Zapisałam się na darmowe prawko mają końcem lipca dac znać czy się dostanę. Jak nie to w listopadzie zapisuje się na płatne. Od września znów do pracy buuuuu. Jak mi się nie chce :P ale jak trzeba

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poniedzialku zaczynam prace. Ale tylko na miesiac bo od wrzesnia szkole zaczynam. Od wczoraj wrocily mi bole migrenowe, czyli moj kochany organizm juz doszedl do siebie :/ a poza tym to nic. A zapislam jeszcze tego swojego na badanie na wtorek i sama jade na badania takie ktore powinno zrobic sie do 6 tyg po poronieniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    U mnie jutro 4dzień z clo i trzeci zastrzyk o 12 jeszcze jeden w poniedziałek i oby koniec. W pon o 10:30 gin zobaczymy jak się mają pechole. Na tą chwilę jestem spokojna jak nigdy. Nawet.nie myślę o staraniach owulacji i w ogóle. Zapisałam się na darmowe prawko mają końcem lipca dac znać czy się dostanę. Jak nie to w listopadzie zapisuje się na płatne. Od września znów do pracy buuuuu. Jak mi się nie chce :P ale jak trzeba
    No i super :) tak trzymać :* to jakoś na dniach decyzja? Prawko dobry pomysł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 15:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie powinni dać znać niedługo ale kij ich wie :P zobaczmy, mam chociaż o czym myśleć hahahha :D
    jak mija sobota?
    paulina zawsze pare groszy wpadnie :) daj znać jak będziecie mieć wyniki już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 15:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ja od poniedzialku zaczynam prace. Ale tylko na miesiac bo od wrzesnia szkole zaczynam. Od wczoraj wrocily mi bole migrenowe, czyli moj kochany organizm juz doszedl do siebie :/ a poza tym to nic. A zapislam jeszcze tego swojego na badanie na wtorek i sama jade na badania takie ktore powinno zrobic sie do 6 tyg po poronieniu.
    Studia? Praca, nauka zawsze jakieś zajęcie, żeby za dużo nie myśleć i się nie dołować. A na migrenę leków nie bierzesz? Może to na podłożu stresowym? Zróbcie badania i wszystko się poukłada zobaczysz.. Trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobota.. Obiad się gotuje :P planujemy na jutro zoo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza :(

• Dzezabella Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :*
    Przeczytałam cały temat... Można się dołączyć...? :)

Minionkowa lubi tę wiadomość

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) jak u Ciebie wyglądają starania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka, Paulette moja imienniczko, SusannaDean, farmaceutka? Co u was???

• marciaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, można dołączyć do was?
    część z was znam z innych wątków

Dzezabella, Minionkowa lubią tę wiadomość

• Dzezabella Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie będzie dopiero drugi cs. Opisałam szerzej w pamiętniku, żeby nie pisać kilka razy tego samego ;)
    Aktualnie wczoraj przyszła wredna @ i chce mi rozerwać jajniki z bólu :(

Minionkowa lubi tę wiadomość

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć marciaa kojarzę Ciebie ! :)

marciaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzezabella wrote:
    U mnie będzie dopiero drugi cs. Opisałam szerzej w pamiętniku, żeby nie pisać kilka razy tego samego ;)
    Aktualnie wczoraj przyszła wredna @ i chce mi rozerwać jajniki z bólu :(
    Już zaatakowałam Twój pamiętnik :P

Dzezabella, marciaa lubią tę wiadomość

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ