W 2017 jako ciężarówka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCykl Ci się pewnie poprzestawiał, ale takie małe plamienie to zajeżdża implantacja, chociaż ja w pierwszej ciąży nie miałam nic takiego.
A ja jestem w szoku bo jest 10dc objawy owulacji i nie wiem ockWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 17:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jutro 4dzień z clo i trzeci zastrzyk o 12 jeszcze jeden w poniedziałek i oby koniec. W pon o 10:30 gin zobaczymy jak się mają pechole. Na tą chwilę jestem spokojna jak nigdy. Nawet.nie myślę o staraniach owulacji i w ogóle. Zapisałam się na darmowe prawko mają końcem lipca dac znać czy się dostanę. Jak nie to w listopadzie zapisuje się na płatne. Od września znów do pracy buuuuu. Jak mi się nie chce ale jak trzeba
-
nick nieaktualnyJa od poniedzialku zaczynam prace. Ale tylko na miesiac bo od wrzesnia szkole zaczynam. Od wczoraj wrocily mi bole migrenowe, czyli moj kochany organizm juz doszedl do siebie a poza tym to nic. A zapislam jeszcze tego swojego na badanie na wtorek i sama jade na badania takie ktore powinno zrobic sie do 6 tyg po poronieniu.
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:U mnie jutro 4dzień z clo i trzeci zastrzyk o 12 jeszcze jeden w poniedziałek i oby koniec. W pon o 10:30 gin zobaczymy jak się mają pechole. Na tą chwilę jestem spokojna jak nigdy. Nawet.nie myślę o staraniach owulacji i w ogóle. Zapisałam się na darmowe prawko mają końcem lipca dac znać czy się dostanę. Jak nie to w listopadzie zapisuje się na płatne. Od września znów do pracy buuuuu. Jak mi się nie chce ale jak trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 15:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Ja od poniedzialku zaczynam prace. Ale tylko na miesiac bo od wrzesnia szkole zaczynam. Od wczoraj wrocily mi bole migrenowe, czyli moj kochany organizm juz doszedl do siebie a poza tym to nic. A zapislam jeszcze tego swojego na badanie na wtorek i sama jade na badania takie ktore powinno zrobic sie do 6 tyg po poronieniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie będzie dopiero drugi cs. Opisałam szerzej w pamiętniku, żeby nie pisać kilka razy tego samego
Aktualnie wczoraj przyszła wredna @ i chce mi rozerwać jajniki z bóluMinionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzezabella wrote:U mnie będzie dopiero drugi cs. Opisałam szerzej w pamiętniku, żeby nie pisać kilka razy tego samego
Aktualnie wczoraj przyszła wredna @ i chce mi rozerwać jajniki z bóluDzezabella, marciaa lubią tę wiadomość