W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cała pierwsza ciążę myślałam że nie chce karmić piersią. Może tylko chwilę. Ale już w szpitalu jak przystawilam małego to nic nie bolało on ładnie ssał. Nie mieliśmy żadnych problemów. I tak się karmiliśmy 1.5 roku😁 aż się sam odstawił. Także też nie ma się co bać. Nie każdy ma problem z karmieniem choć niestety dużo się o nich słyszy. Mam koleżankę co miała bardzo ciężko na początku i poprostu zrezygnowała dawała mm. I to też jest ok😊 ważne żeby i dzidzia i mama byli zadowoleni.
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Moja szwagierka też miała straszne problemy z piersiami... Tego w sumie boję się najbardziej, ale jak będzie bardzo źle, to przejdziemy na mm i nie będę sobie wyrzucać z powodu tego, że nie dałam rady karmić.
Ja przyznam szczerze, że mam straszne opory przed karmieniem piersią. I też uznałam, że najwyżej mm i nie ma co sobie wyrzucać 😊Kasiekkk lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję że pytasz😊 wszystko dobrze😁 mały cud rośnie. Ma ponad 5cm 😊 12.08 mam prenatalne ale tylko samo USG robię. Nie wierzę nadal że tak się to dobrze potoczyło. Jestem przeszczęśliwa. 😁 Ja czuję się ok. Czasem tylko słaba jestem i senna ale jak mały idzie na drzemkę to ja razem z nim😁 oczywiście cały czas was czytam i mocno kibicuje. Poprostu mało się udzielam.
Eve, Kasienka22, Kasiekkk, AnnWer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś już jest 12+1 także jestem coraz spokojniejsza o dzidzię. Ostatnio nawet że spokojem po raz pierwszy poszłam na wizytę. Nie pisałam bo też trochę się bałam co będzie dalej. Za dużo przeżyłam na początku. Ale teraz ciąża przebiega książkowo także powoli zaczynam wierzyć w ten cud. Napewno się pochwale po prenatalnych 😊 a teraz wrzucę zdjęcie z ostatniej wizyty
Kasiekkk, Dip88, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka1992 wrote:Dziś już jest 12+1 także jestem coraz spokojniejsza o dzidzię. Ostatnio nawet że spokojem po raz pierwszy poszłam na wizytę. Nie pisałam bo też trochę się bałam co będzie dalej. Za dużo przeżyłam na początku. Ale teraz ciąża przebiega książkowo także powoli zaczynam wierzyć w ten cud. Napewno się pochwale po prenatalnych 😊 a teraz wrzucę zdjęcie z ostatniej wizyty
Kruszynka ❤️ -
Ja byłam na wizycie przed usg prenatalnym. Wszystko ok, dzidzia się wierciła i niestety nie mam efektownego zdjęcia jutro będę mieć skierowanie na prenatalne, już nie mogę się doczekać. Siedzę jak na szpilkach i czekam na wynik panoramy.
Ja nastawiłam się na poród SN robiłam specjalne masaże aby rozciągnąć krocze. Z powodu dysproporcji matczyny płodnej miałam cc. Nie wspominam dobrze, ciężko było z cewnikiem, znieczuleniem. Potem bardzo bolało, przelewał mi się brzuch, do tego miałam ataki kaszlu i myślałam, ze mi bebechy wylecą. Ciężko się było ogarnąć i tylko dzięki mężowi to przetrwałam. Był od samego rana do nocy i opiekował się dzieckiem. Nie miałam powikłań ale cc to żadne fajne doświadczenie. Do przeżycia. Myśle aby tym razem spróbować SN i jeśli będzie zielone światło to poczekam na rozwój wypadków. Pamietam tez jak wracaliśmy do domu to czułam każde wyboje na drodze. Na szczęście nie miałam problemów z karmieniem ale mały miał początkowo problem ze ssanien. Dziki pomocy doświadczonej położnej daliśmy radę. Karmilismy się 13 mcy bo walczyłam aby kp nam wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 19:24
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Anulka Twoje dzieciątko to prawdziwy cud.
Dziewczyny, coś mi się przewija czy któraś stąd jest księgowa/kadrowa czy to na innym wątku gdzieś widziałam?
Czy to nie nulka która nam zniknęła?
Tak sobie myslalam że może nulka uciekła do meza, jak szedł z tą pielgrzymka, ale czy ona się już nie kończy? Nigdy nie byłam to się nie orientuje.
W każdym razie myślę że nic złego, bo skąd by wiedziała że 15go będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 19:45
-
Ja jestem księgowa i kadry i płace też robię😊
Focie cudne dziewczyny 😍😍
Mówiłam chyba, że ostatnio nie mam objawów ?
A to chyba juz mam napady głodu. Musze przejść na dietę mż.
Ale hit z dzisiaj jadę na paznokcie słucham sobie disco polo w samochodzie i płacze do tego bo mnie wzruszyło no chora baba jestem 🤣 musiałam sie ogarnąć bo tak sie rozkleilam ze wstyd bylo do salonu wejść 🤣 -
nick nieaktualnyHahha Alis totalnie to rozumiem ❤️😂
Ja ostatnio widziałam filmik naszych wioślarek jak wygrywały medal olimpijski. I się popłakałam taka tam była radość wśród komentatorów 😂
A tak, żeby nakreślić sytuację to ja w ogóle tej olimpiady nie oglądam 😅 tylko trafiłam na ten filmik na IG.🤣Alis96 lubi tę wiadomość
-
Jak ja Was z tym płaczem rozumiem. Ostatnio leciała ukryta prawda 😆 nie żebym celowo to oglądała ale lubię jak sobie coś gada gdy się krzatam. I Pani mówi "Boże, ta opiekunka jest Aniołem" (opiekunka do jej dzieci - później jednak się nie okazała takim aniołem, ale ten moment był wzruszający) i wytłumacz mężowi czemu łzy Ci lecą 😆 "no nie słyszałeś? Ona jest aniołem" 😆
-
AnnWer wrote:Alis jak tu się pisze wiadomości priv? 😆 Trzeba się dodać do przyjaciółek? Chcę zapytać o coś
Chyba tak, zaraz spróbuje napisać do Ciebie 😊
Dodalam Cię , musisz akceptować żeby napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 21:59