W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od weekendu czuje już pukanie kilka-kilkanaście razy dziennie 🥰🥰 I to już bez względu na to czy siedzę czy leżę, wcześniejszy tydzień czułam coś tylko podczas leżenia, zazwyczaj wieczorem, a teraz już jestem pewna, że to bobas, bo jest to wyraźniejsze i mocniejsze 🙂 W różnych miejscach, ale cały czas tak na linii majtek 😉
Eve, Belie, Rosalie, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Co do ruchów ja mam wrażenie ze czasami coś bobasowi się uda szczególnie zdarzyło się przy wieczornym sprawdzaniu doplerem ale nie dam sobie głowy uciąć ze to małe czy moje jelita . To wszystko zależy chyba od ilości ciąży wagi i gdzie jest umieszczone łożysko bo ono tez blokuje ruchy ❤️❤️[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Eve wrote:Rozpoczęłam przygodę z jeansami ciążowymi,jeju zapomniałam już jako ten pas jest wkurzający przy małym brzuszku 😁ale zrobiło się chłodno i moje jedna już uciskają.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Eve wrote:Rozpoczęłam przygodę z jeansami ciążowymi,jeju zapomniałam już jako ten pas jest wkurzający przy małym brzuszku 😁ale zrobiło się chłodno i moje jedna już uciskają.
Ja tez sie zaopatrzyłam 😅 jeszcze się mieściłam w swoje jeansy ale już stawały się niewygodne 😃
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
kalcia64 wrote:No jest strasznie denerwujący ja kupiłam sobie 3 pary getrów takich 3/4 w rozmiarze 10 to chyba 38 pl i są trochę za duże i niedość ze zjeżdżają z tylka to jeszcze z brzucha 😂😂😂
Mam tak samo, kupilam 38 bo uznałam że wyglądają okej a przynajmniej posłużą jak dojdą kolejne kilogramy ciążowe i póki co spadają 😂kalcia64 lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kupiłam też takie ze ściągaczem niby na początek ciąży i po porodzie ale przyszły z duże i czekam na wymianę może to będzie to na teraz. Ogólnie chodzę w ciuchach jeszcze normalnych ale te jeansy przy siedzeniu już niekomfortowe się zrobiły.
Jeszcze kupiłam jakieś dresy bo jedziemy niedługo na urlop na Mazury to może to będzie to na chłodne wieczory. Może z getrami spróbuję😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 16:00
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Haha, u mnie też problem ze spodniami, wszystkie zaczynaja uciskac i draznic. Zamiast na guzik, zapinam na gumke recepturke w pasie 🤣 zamowilam poki co kolarki ciazowe, bo licze jeszcze na ladna pogode, ale pewnie bede musiala wkrotce zorganizowac dzinsy z panelem, ktorych nienawidze...
Ruchy w pierwszej ciazy ok 18 tygodnia, wiec u Was to tuz tuz 😉 -
Bodajze w mango są jeansy ciążowe na gumce w pasie, wyglada super
Ja zamówiłam szorty i jeansy ciążowe w hm i śmigam już z 2 tygodnia bo w swoich nie ma bata żebym się dopięła. Zamówiłam S a i tak spadają mi z tylka 😂 dlaczego nie maja XS ciążowych 😔
Teraz jeszcze domowilam biustonosze, dres, bluzę i bluzę-sukienkę. Ale jeszcze nie przyszło
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Ja po domu chodzę jeszcze w moich legginsach. Są fajnie na tyle rozciągliwe, że naciągam je sobie wyżej i jest ok 😂 Za całe 4 euro w Decathlonie są 😅 A w jeansach też już od niedawna chodzę, jedne mam z pasem na brzuch i pasują idealnie, brałam w rozmiarze 27x32, ale ten pas faktycznie jeszcze zjeżdża i wkurza, a drugie na gumie w rozmiarze 38, ale założyłam je raz, bo tam gdzie ta guma to jeszcze są luźne i nie fajnie to wygląda 🤷🏻♀️ Gdyby były rozmiar mniejsze to pewnie teraz pasowałyby idealnie, ale nie wiem jakby było później i nie chciałam już wymieniać. Kupowałam je na Zalando z Mamalicious, można dorwać je na promocjach w cenie tych z H&M, a jakościowo są super, a sporo mają na promkach i często 😉
Z H&M legginsy kupowałam w poprzedniej ciąży i są fajne, ale szybko mi się niszczyły i w szwach puszczały. Teraz jakieś na Zalando wypatrzyłam i muszę zamówić na próbę, zobaczę co przyjdzie i jak będzie lipa to mimo wszystko wezmę znów jeszcze z H&M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 18:53
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
A wzięłam sobie jeszcze płaszczyk na zimę, bo były ostatnie rozmiary a przeceniony był ze 140 euro na 60 e. No i fajnie, bo ten przód można później odpiąć i po ciąży też będzie ok 🙂 Inaczej raczej nie zapłaciłabym tyle za jakąś kurtkę czy płaszcz na okres samej ciąży 😂
kalcia64, Eve, Martyna33, Ves lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip, fajna opcja z tą kurtką☺️
Właśnie my zimą będziemy największe brzuchatki 😁 kurtka musi być.
Ja dzisiaj kupiłam śpiochy dla dzidziulka. W myszkę Miki💙💙💙
Ja w swoje spodnie sie nie dopinam. Tylko w jedne zwykle się dopinam. Kupiłam w hm jeansy ciążowe i są ok, ale faktycznie na tyłku się średnio trzymają 😉 ale ja jestem zadowolona. -
Kasienka22 wrote:Ja zamierzam spróbować z jeansami ciążowymi z sinsay bo są bardzo tanie 😁 wiecie, przemawia przeze mnie student jeszcze 🤓
Ja za swoje z hm dałam 69 zł, czyli cena sinsayKasienka22 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia