W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Czyli pierwszy straszak masz już za sobą! 😊 Kiedy masz następną wizytę? Co do zaparć to doskonale Cię rozumiem, bo mnie też co jakiś czas łapią 😒
Po tej wizycie planuje powiedzieć w pracy, a wczoraj poszłam wpisać do książki zleceń do kierownika, a on "teraz jak przyszłaś to musisz mi powiedzieć, nie masz wyjścia" ja tak siedzę "ale co?" On "no nie wiem, powiesz?" Ja "nie" 😂 no i tak myślę, że miał dobry humor i zaczepiał, aby coś powiedzieć, bo on dość gaduła jest, ale tez miałam w głowie, że może coś usłyszał, albo że koleżanka co wie coś sypnęła 😂Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Kasiekkk wygladasz przepieknie!! 😍 a sukienka cudowna!
Ja tez nie lubie swojego brzucha, ale jak sie wypcha jeszcze troche mocniej to mam zamiar pomierzyc jakies obcisle kiecki, moze akurat! Swoja droga na koniec ciazy to wszystko bedzie obcisle 😂
Rozki tez super dziewczyny 😃
Mam dzis wizyte, jakies rady jak skutecznie wyprosic zwolnienie? 😅 przyjme kazda! ❤
To raczej kwestia lekarza a nie proszenia 🤷🏽♀️
Niektórzy gin pytają co wizytę czy wystawić l4 a inny powie Ci, że nie ma podstaw do wystawienia.
Trzymam kciuki żebyś nie trafiła na ten drugi typ 🤞Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Dzieki dziewczyny za rady! Na pewno skorzystam 😊
Mam nadzieje, ze sie uda, bo to moja lekarka sprzed ciazy, a dopiero sie doczekalam na termin u niej i chcialabym, zeby mi prowadzila ciaze w luxmedzie. Mam nadzieje, ze sie zgodzi i beda wtedy jakies terminy, bo jak nie to nie mam pojecia juz do kogo isc jak tak dalej pojdzie, to bede w polowie ciazy i dalej nie bede miec prowadzacego 😅 jak zawsze nieogarnieta jestem 🙄 -
nick nieaktualnyAnnWer wrote:Na wizytę idę 19.08 więc niecałe dwa tygodnie. Na pewno przed będę się stresować 😆 a tradycyjnie po 19 więc cały dzień myślenia.
Po tej wizycie planuje powiedzieć w pracy, a wczoraj poszłam wpisać do książki zleceń do kierownika, a on "teraz jak przyszłaś to musisz mi powiedzieć, nie masz wyjścia" ja tak siedzę "ale co?" On "no nie wiem, powiesz?" Ja "nie" 😂 no i tak myślę, że miał dobry humor i zaczepiał, aby coś powiedzieć, bo on dość gaduła jest, ale tez miałam w głowie, że może coś usłyszał, albo że koleżanka co wie coś sypnęła 😂
Jeśli wszystko było z uśmiechem na ustach, to luzik, dowiedzą się w swoim czasie 😁 -
Nadrobiłam w końcu cały tydzień 😞 ja się nie udzialam, bo moje życie się bardzo pokomplikowało. Muszę sobie wszystko w głowie poukładać. Moja ciąża zeszła na dalszy plan… jak będę mogła to wrócę02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
maciejka wrote:Nadrobiłam w końcu cały tydzień 😞 ja się nie udzialam, bo moje życie się bardzo pokomplikowało. Muszę sobie wszystko w głowie poukładać. Moja ciąża zeszła na dalszy plan… jak będę mogła to wrócę
-
Rosalie wrote:Udalo sie! Bez zbednego gadania na szczescie 😊
Maluszek ma juz 8,1cm i takie dlugie nozki! 😍
Niestety ta pani konczy prowadzenie ciaz, wiec nadal nie mam lekarza prowadzacego...
Szkoda, że kończy prowadzenie ciąż 😔
Wiem, że to drażliwy temat, ale myślałaś o tym żeby się przemoc i iść do faceta? Może znalazłabyś wtedy fajnego lekarza prowadzącego, skoro z kobitkami póki co nie wypaliło
8 cm to już prawdziwy gigant 😃
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
A my dziś sprzedaliśmy nasze stare autko. Stało już od marca u rodziców na podwórku, bo mamy nowe, a dziś mój (może) przyszły szwagier pojechał z kumplem i kupili. Niewielkie pieniążki, bo to już było na prawdę stare autko, tym bardziej, że nam ją w zeszłym roku ukradli i wtedy na prawdę ona straciła najwięcej, bo ją dużo popsuli. I tak siedzę i chyba będę płakać. Komu jak nie Wam mam o tym napisać.
Zaczęłam myśleć jak to w zeszłym roku jeszcze nas audiczka zawiozła na mazury, jak chrzcilismy te auto na parkingu za Orlenem i inne takie i nie wiem, chyba się wyrycze to będzie mi lepiej.
Pozdrawiam ja, płacząca za audi. 😂Kasienka22, Kasiekkk, Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Annwer rozumiem Cie doskonale, jak nam przyjdzie czas pożegnać się z autkiem to też będę płakać 😅
Ja wybieram się dziś na randkę na sushi z mężem, szkoda, że muszę się ograniczyć do pieczonych ryb albo w tempurze, ale lepszy rydz niż nic 😀
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Annwer, tak to jest z tymi hormonami i wspomnieniami, poplacz, to bedzie lepiej ☺ a jakie piekne te wspomnienia! 😈
Kasienka tez mam plan opedzlowac sushi w najblizszym czasie, juz sie nie moge doczekac 😅 mniam!
Piekne brzuszki, gonie Was, bo moj wieczorami podobny 😊 -
Rosalie wrote:Annwer, tak to jest z tymi hormonami i wspomnieniami, poplacz, to bedzie lepiej ☺ a jakie piekne te wspomnienia! 😈
Kasienka tez mam plan opedzlowac sushi w najblizszym czasie, juz sie nie moge doczekac 😅 mniam!
Piekne brzuszki, gonie Was, bo moj wieczorami podobny 😊
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
My też się wczoraj spotkaliśmy że znajomymi których już bardzo dawno nie widzieliśmy. Dziś z kolei mamy gości na obiedzie i to tak się kręci dosyć szybko jak to w weekend.
Piękne brzuszki!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ale piękne brzusie 😍😍😍
A u mnie juz 10 tyg i nic płasko 😥 może coś jest nie tak.
Wczoraj mialam mega stresy znowu. Boje sie o dzidzie stresy mialam bo przez jedna ciotke i teściowa wszyscy wiedza o mojej ciąży a jeszcze sie okazalo ze z rodziny męża kochanka wujka jest w ciąży i oni jakos mogli wszystkim samj powiedzieć.(ja i tak wiedziałam że jest bo to alkoholiczka a ostatnio wgl nie pila ale jak mowilam tp wszyscy ja kryli a o mnie plotki robia ) Wgl nie szanuja mojej osoby. Jestem tylko tematem plotek i drwin. nie zdążyłam własnej siostrze powiedzieć bo chciałam czekać do badań. A jeszcze wyjdzie że moja najbliższa rodzina dowie sie z plotek od rodziny męża . Okropni są.
Do lekarza ide odebrac wyniki na nfz dopierp 16 sierpnia. Boje sie , że cos sie stało. Na tych grupach na fb sie tez naczytam a potem mam stres. Jeszcze mam totalny brak objaw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2021, 08:45
-
Alis nie martw się ja tez przez tydzień nie miałam objawów. Cycki przestały mnie bolec i od razu myśli ze coś nie tak. Teraz znowu bolą i tylko to jest mój jedyny objaw. Brzucha tez nie mam 🤷♀️ A co do płaczliwości, ja się bardzo przywiązuje w ciąży do osób do których nie powinnam się przywiązywać. W pt wyszedł z oddziału mój ulubiony pacjent i tak się popłakałam jakby to był ktoś bliski. Hormony mi strasznie wariują, sprawiają ze mam myśli, których normalnie bym nie miała. Czuje ze jestem na życiowym zakręcie. I nie wiem co dalej będzie…02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64