W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna otulacz to Sleepee? Bo podoba mi się identyczny tylko, że rożek 😁
-
Dip88 wrote:Martyna otulacz to Sleepee? Bo podoba mi się identyczny tylko, że rożek 😁
Nie, to „jak w bajce” , ale rozek i kokon z podobnym wzorem mam ze sleepee i jest super 😍
Idę w szarości i kropki 🤣25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Odebrałam sukienki i szczerze mówiąc jestem zachwycona! 😍 Czuję się jak seksi mama, więc jeśli któraś z Was lubi dopasowane ubrania to też zakładajcie i dumnie wypinajcie brzuchy do przodu ❤️
My to tak w ciemno nie wierzymy 🤪 Pokazuj!25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:My to tak w ciemno nie wierzymy 🤪 Pokazuj!
W drugiej niestety nie robiłam zdjęć, bo ta jest ładniejsza, a ja nadal czuję się bardzo słaba, do tego piersi mnie wykańczają i co drugi dzień muszę prać jedyny stanik, w który się mieszczę, bo mam co chwilę żółte plamki na staniku, więc w sumie to głównie leżę lub śpię 😴
Rosalie, wariancja, Dip88, Ves, Belie lubią tę wiadomość
-
Kasiekk, piękna sukienka, Ty i Twoje włosy 😍😍😍 Cudownie wyglądasz
Mówisz żółte plamki, czy to siara?🧐 Już?Kasiekkk lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyDziękuję bardzo ❤️ Żeby jeszcze twarz pełna energii i w zdrowym kolorze była, to byłoby super 😊
Wydaje mi się, że tak, w jednym artykule piszą, że od 20 tygodnia w innych, że 16-23, więc przypuszczam, że to to, zwłaszcza, że piersi urosły jeszcze bardziej i mocno dokuczają. No i nie wyczuwam w nich nic podejrzanego, więc to raczej nie stan zapalny w obu jednocześnie 😂 -
Kasiekkk prześlicznie wyglądasz! I jaki ładny, uroczy brzuszek już 😍
Ja nie lubię obcisłych bo mam taki dziwny brzuch że nawet jak byłam całkiem szczupłą to miałam taką szufladkę pod pępkiem która odstawała 😂 teraz myślę że jak brzuch będzie już widać to będę nosić bo w końcu ten brzuch mi nie będzie przeszkadzał że odstaje 😂 -
nick nieaktualnyAnnWer wrote:Kasiekkk prześlicznie wyglądasz! I jaki ładny, uroczy brzuszek już 😍
Ja nie lubię obcisłych bo mam taki dziwny brzuch że nawet jak byłam całkiem szczupłą to miałam taką szufladkę pod pępkiem która odstawała 😂 teraz myślę że jak brzuch będzie już widać to będę nosić bo w końcu ten brzuch mi nie będzie przeszkadzał że odstaje 😂
Dziękuję ❤️ No dokładnie o to mi chodzi, wreszcie nie muszę wciągać brzucha i martwić się, czy coś nie wystaje, bo właśnie ma wystawać! W końcu ciężko na to pracujemy 😁 A jak się czujesz? -
Kasiekkk wygladasz przepieknie!! 😍 a sukienka cudowna!
Ja tez nie lubie swojego brzucha, ale jak sie wypcha jeszcze troche mocniej to mam zamiar pomierzyc jakies obcisle kiecki, moze akurat! Swoja droga na koniec ciazy to wszystko bedzie obcisle 😂
Rozki tez super dziewczyny 😃
Mam dzis wizyte, jakies rady jak skutecznie wyprosic zwolnienie? 😅 przyjme kazda! ❤Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Kasiekkk wygladasz przepieknie!! 😍 a sukienka cudowna!
Ja tez nie lubie swojego brzucha, ale jak sie wypcha jeszcze troche mocniej to mam zamiar pomierzyc jakies obcisle kiecki, moze akurat! Swoja droga na koniec ciazy to wszystko bedzie obcisle 😂
Mam dzis wizyte, jakies rady jak skutecznie wyprosic zwolnienie? 😅 przyjme kazda! ❤
A wiem czy musisz prosić. Powiedz, że masz ciągle mdlosci i źle Ci się funkcjonuje w pracy, bo korzystasz z wspólnej toalety i już. 🤷😋
Kasiekk no mdłości nie ustępuja. Dziś rano zbudzilam się 6:40 bo miałam znowu koszmar, że poroniłam, wstałam bo mi się chciało do WC i znowu urocza sprawa ciąży... Te ekstra zatwardzenie 😂 ja która zawsze mogłam iść do WC nawet 2 razy dziennie 😂
No ale to pomijając jest super 😆
W czwartek miałam 8+0 dla mnie był to przełomowy dzień, którego strasznie się bałam, bo tamta ciąża właśnie wtedy zaczęła się kończyć, a 8+1 było już po wszystkim.Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnWer wrote:A wiem czy musisz prosić. Powiedz, że masz ciągle mdlosci i źle Ci się funkcjonuje w pracy, bo korzystasz z wspólnej toalety i już. 🤷😋
Kasiekk no mdłości nie ustępuja. Dziś rano zbudzilam się 6:40 bo miałam znowu koszmar, że poroniłam, wstałam bo mi się chciało do WC i znowu urocza sprawa ciąży... Te ekstra zatwardzenie 😂 ja która zawsze mogłam iść do WC nawet 2 razy dziennie 😂
No ale to pomijając jest super 😆
W czwartek miałam 8+0 dla mnie był to przełomowy dzień, którego strasznie się bałam, bo tamta ciąża właśnie wtedy zaczęła się kończyć, a 8+1 było już po wszystkim.
Czyli pierwszy straszak masz już za sobą! 😊 Kiedy masz następną wizytę? Co do zaparć to doskonale Cię rozumiem, bo mnie też co jakiś czas łapią 😒 -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Kasiekkk wygladasz przepieknie!! 😍 a sukienka cudowna!
Mam dzis wizyte, jakies rady jak skutecznie wyprosic zwolnienie? 😅 przyjme kazda! ❤Rosalie lubi tę wiadomość