W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ariadne002 wrote:Może we wtorek na prenatalnych się dowiem
Oj bardzo bym chciała dziewczynkę bo mam już chłopaka na pokładzie ale najważniejsze żeby wszystko bylo dobrzeAriadne002 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ariadne002 wrote:Może we wtorek na prenatalnych się dowiem
Oj bardzo bym chciała dziewczynkę bo mam już chłopaka na pokładzie ale najważniejsze żeby wszystko bylo dobrze[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja jutro idę na prenatalne,ale powi Wam szczerze że nie liczę na poznanie płuci. Mój Olek na tym etapie został dziewczynka wg pani doktor więc czerpiąc z tego doswiedczenia jako wiążące przyjmę info o płuci z połówkowego, chyba że wcześniej jakieś USG przypadkiem zaliczę.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
U mnie mam przeczucie że chłopak od samego początku więc mnie tylko lekarz utwierdził w moim przekonaniu
Kasiekkk, jak Ty sobie radzisz po weselach? Ja mam wrażenie że jestem jak trup, nie mogę dojść do siebie. Nie wiem czy to ciąża czy starość ale nigdy tak źle się po weselu nie czułam jeszcze na poprawinach byłam, wróciłam i po prostu padłam całkowicie niby się przespałam ale mam wrażenie że jest jeszcze gorzej. A jutro przez wizytę muszę jechać do biura, ciekawe jak wstanę o 5😳
Dzoewczyny, a jak z jakością tych ubranek z sinsay? -
Hej dziewczyny, ale nastukałyście😉
Alis, współczuję sytuacji z mężem, faktycznie zachował sie podle w stosunku do Ciebie, ale wierzę, że sobie jakos wyjaśnicie to zajscie i wszystko się ułoży😘 tulę!
Co do ubranek też celowałam w neutralne kolorki i w zasadzie głównie takie kupowałam. Ale nie miałam wpływu na to co kupuje rodzina i znajomi. Zrobił się misz masz, ale cieszyłam się z każdego prezentu dla Mlodej🙂 nie ma co wariować, jesli chodzi o ubranka po domu, to bylo mi wszystko jedno, na wyjscia mialam zawsze jakies fajniejsze zestawy 😉 kupowalam w pepco, lidlu, c&a - dziecko tak szybko ze wszystkiego wyrasta, że kilka mam pochowanych z metkami 🤣
Wlasnie w c&a (te trzy lata temu) byly bardzo fajne wielopaki bodziakow, swietna jakosc, raczej stonowane wzory. Zerknelam teraz i tez sa - wg mnie fajne i nieprzekombinowane wzory.
Jesli chodzi o sinsay, mam kilka rzeczy dla córki i z ta jakoscia jest baardzo roznie. Kilka bluzeczek po jednym praniu tragedia. Ale... teraz np. kupiłam pizamki i kompletnie nic sie z nimi nie dzieje.
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty ✊❤️
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj więcej niż pół dnia przeleżałam, a nie byłam na żadnym weselu 😃 a wieczorem nawet udało mi się umyć podłogę na balkonie, także jestem zadowolona 🙂
Wczoraj nawet mecz trochę oglądałam, ale nie dałam rady do końca, bo już przysypiałem. A ostatecznie poszłam spać po 90 minutach, bo to już i tak nie miało sensu, bo co chwilę oczy miałam zamknięte 🤣
Jeszcze wczoraj z rana byłam na basenie i sobie trochę poplywałam ☺️ -
O kurcze, wcale nie mała ta obsuwa... Bym powiedziała że całkiem spora 😳 ale na pocieszenie powiem że jak cierpliwie doczekasz to zobaczysz maleństwo a na to warto czekać 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 11:01
Eve lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie ale tylko u położnej byłam, żeby założyć kartę ciąży (w 12 tyg 😅😅) pomierzyć się itd. W środę mam badania krwi i wizytę u lekarza
Dip88, Achna, nulka_23, Rosalie, Ariadne002, Alis96 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dziewczyny mnie trochę mniej jest, bo mam jakieś lepsze dni i wzięło mnie na generalne porządki w domu 🤭 A że niedługo mają być znów upały wzięłam się teraz za wszystko 😅
Pozatym właśnie dostałam tel od położnej, bo już dostały wyniki Nifty i wszystko wyszło dobrze 🥰🥰 A na najbliższej wizycie dostanę papiery z wynikami . Ufff… mega ulga 😃
Belie, Kasiekkk, Kasienka22, Rosalie, Osama lubią tę wiadomość