W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Byłam dzisiaj zrobić badania i zapłaciłam 350 zł 🤦♀️ rok temu chyba miescilam się w 300zl ehh dobrze że już potem tylko podstawowe badania trzeba robić 😁
-
Czekam właśnie pod gabinetem u nowej a pani doktor prowadzącej.
Trzymajcie kciuki, może maluszek będzie tak uprzejmy 😂 i się ujawni kim jest 🤪Milixx, Kalli95, Blondyna.B, Blond27, Kluska95, Angelaaaa, Nati94, Poziomka9204, Magdak, Domi_naturelover, Olo323, 2+3 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Nati94 wrote:Powtorze się ale porównujcie ceny badań w laboratoriach przyszpitalnych, są ogromne różnice od sieciowek. Nawet między laboratoriami szpitalnym też są różnice. Ja znalazłam u siebie najtańsze, godzinę sprawdzałam ceny, podsumowalam i wyszło, gdzie się opłaca 🙂
Ja też znalazłam jedno z tańszych 😂😂Nati94 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Wiem, wiem jestem wariatka..ale musiałam xD
Beta z wczoraj 1271, test zrobiony wieczorem po lewej, a po prawej z dziś z teraz. Już nawet nie ma co ciemnieć, więc koniec z testami 🥳
Przynajmniej jestem spokojna, że dalej rośnie.
Bilans objawów: rozciągający ból podbrzusza, taki jak pamiętam z ciąży, lekko bolącę piersi i swędzące sutki. Aby przetrwać ten tydzień i niech kropce zabije serduszko i bije mocno już zawsze.Poziomka9204, Milixx, cuddlemuffin, Kalli95, Mgdra, Domi_naturelover, Olo323, 2+3 lubią tę wiadomość
-
Jestem właśnie po wizycie. Takiej nie planowanej. Chciałam zobaczyć czy jest serduszko bo chce powiedzieć szefowej o ciąży. Moja żabka ma 8mm i bijące serduszko 💚💚 Tydzień ciąży zgadza się idealnie z OM - 6tc+5d 🤰🏻🥰
Myślałam, że może to będzie mój lekarz prowadzący ale chyba jednak nieee. Mimo, iż jest tańszy to jednak nie podpadł mi do gustu. Po pierwsze, małomówny, po drugie ma gorszy sprzęt. Jeszcze jeden do sprawdzenia, wizyta 9 maja. Jak mi nie podpasuje to zostaje u tego lekarza co mi ciąże z synem prowadził 😅Nati94, Blondyna.B, Poziomka9204, Kalli95, Grażyna1820, Blond27, Mgdra, Angelaaaa, Domi_naturelover, Olo323, Kluska95, 2+3, Wojcinka, milam lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Jestem właśnie po wizycie. Takiej nie planowanej. Chciałam zobaczyć czy jest serduszko bo chce powiedzieć szefowej o ciąży. Moja żabka ma 8mm i bijące serduszko 💚💚 Tydzień ciąży zgadza się idealnie z OM - 6tc+5d 🤰🏻🥰
Myślałam, że może to będzie mój lekarz prowadzący ale chyba jednak nieee. Mimo, iż jest tańszy to jednak nie podpadł mi do gustu. Po pierwsze, małomówny, po drugie ma gorszy sprzęt. Jeszcze jeden do sprawdzenia, wizyta 9 maja. Jak mi nie podpasuje to zostaje u tego lekarza co mi ciąże z synem prowadził 😅Milixx lubi tę wiadomość
-
Juz po USG u nowej prowadzącej lekarki. Świetna jest!! W koncu trafiłam na lekarza, ktory w pelni mi odpowiada ☺
A maluszek się pokazał.
Pani doktor mówi że jak na 14tc to ładnie było widać wyrostek płciowy ( nawet ja od razu rozpoznałam płeć) ale wiadome że potwierdzi jeszcze na kolejnej wizycie za 3 tyg. Ale na takie 99% córka ☺️Blond27, Oliwia23, Kalli95, cuddlemuffin, Milixx, Nati94, Blondyna.B, Magdak, KlaraJa, Angelaaaa, Domi_naturelover, Olo323, Kluska95, 2+3, Wojcinka, milam, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Mgdra wrote:Juz po USG u nowej prowadzącej lekarki. Świetna jest!! W koncu trafiłam na lekarza, ktory w pelni mi odpowiada ☺
A maluszek się pokazał.
Pani doktor mówi że jak na 14tc to ładnie było widać wyrostek płciowy ( nawet ja od razu rozpoznałam płeć) ale wiadome że potwierdzi jeszcze na kolejnej wizycie za 3 tyg. Ale na takie 99% córka ☺️
Gratulacjee 💖Mgdra, Blond27 lubią tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Mgdra wrote:Juz po USG u nowej prowadzącej lekarki. Świetna jest!! W koncu trafiłam na lekarza, ktory w pelni mi odpowiada ☺
A maluszek się pokazał.
Pani doktor mówi że jak na 14tc to ładnie było widać wyrostek płciowy ( nawet ja od razu rozpoznałam płeć) ale wiadome że potwierdzi jeszcze na kolejnej wizycie za 3 tyg. Ale na takie 99% córka ☺️Mgdra, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Bardzo gratuluję, miałaś wcześniej jakieś przeczucia co do płci? 😄
Miałam takie wrażenie, że chłopiec zwłaszcza, że czułam się początkiem ciąży zupeeeelnie inaczej niż w poprzedniej. Jednak się myliłam 😁Kalli95, Blond27 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Milixx ale wiadomość ❤️ nic się nie chwaliłaś że będzie wizyta 😅
Mgdra gratulacje, core zna będzie szczęśliwa ☺️
A dlaczego zmieniałaś lekarza prowadzącego?
Nati ja wiem, że po stracie trudno uwierzyć, że będzie dobrze ale będzie 🌈Blond27, Nati94, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Może niektóre z Was pamiętaj mnie z poprzednich wątków, styczniowy był tym szczęśliwym ☺️ Podczytuje Was i bardzo się cieszę z pozytywnych wiadomości z wizyt 🥰 Pozdrawiam kropeczki 😗
Kalli95, Blond27, Nati94, Angelaaaa, Mgdra, Domi_naturelover, Milixx, Olo323, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Ulalala wrote:Cześć dziewczyny
Może niektóre z Was pamiętaj mnie z poprzednich wątków, styczniowy był tym szczęśliwym ☺️ Podczytuje Was i bardzo się cieszę z pozytywnych wiadomości z wizyt 🥰 Pozdrawiam kropeczki 😗
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Milixx ale wiadomość ❤️ nic się nie chwaliłaś że będzie wizyta 😅
Mgdra gratulacje, core zna będzie szczęśliwa ☺️
A dlaczego zmieniałaś lekarza prowadzącego?
Nati ja wiem, że po stracie trudno uwierzyć, że będzie dobrze ale będzie 🌈Blond27 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Mgdra będzie księżniczka 🥰❤️❤️❤️ Cudowne wieści!
Nati, ale masz zdolną córę ❤️ Czekamy na Twoje wieści o serduszku 😊
Dziewczyny, ja powiedziałam dzisiaj w pracy o ciąży, kamień z serca. Od poniedziałku idę na L4. Mogłabym zostać, ale to by wymagało konkretnych kombinacji kierownictwa i stworzenia nowego bezpiecznego stanowiska, na którym mówiąc szczerze bym się nudziła 🤦♀️ Więc już chyba lepiej sobie odpuścić. Będę Wam tu wrzucać moje wypieki, bo mam plan ich trochę porobić będąc na zwolnieniu 😁🧁🍰🍪Nati94, Blondyna.B, Mgdra, Poziomka9204, Kalli95, Milixx, Kluska95, Olo323, 2+3, Angelaaaa, Blond27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
A maluszek się pokazał.
Pani doktor mówi że jak na 14tc to ładnie było widać wyrostek płciowy ( nawet ja od razu rozpoznałam płeć) ale wiadome że potwierdzi jeszcze na kolejnej wizycie za 3 tyg. Ale na takie 99% córka ☺️Mgdra, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Mgdra będzie księżniczka 🥰❤️❤️❤️ Cudowne wieści!
Nati, ale masz zdolną córę ❤️ Czekamy na Twoje wieści o serduszku 😊
Dziewczyny, ja powiedziałam dzisiaj w pracy o ciąży, kamień z serca. Od poniedziałku idę na L4. Mogłabym zostać, ale to by wymagało konkretnych kombinacji kierownictwa i stworzenia nowego bezpiecznego stanowiska, na którym mówiąc szczerze bym się nudziła 🤦♀️ Więc już chyba lepiej sobie odpuścić. Będę Wam tu wrzucać moje wypieki, bo mam plan ich trochę porobić będąc na zwolnieniu 😁🧁🍰🍪