W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj byłam na badaniu krwi i w sumie weszłam dzisiaj bez kolejki bo nie chciało mi się czekać i prosić czy ktoś przepuści 🙈
Nogi mnie strasznie bolą 🥴
A jutro wizyta już o 8.20 więc chociaż nie będę musiała się za długi stresować przed wizytą 😁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Poziomka9204 wrote:Ja też wróciłam z wyjazdu i mam wrażenie, że mój brzuch zrobił się większy 🤣 ale to chyba kwestia wyskoczenia ciążowego, okrągłego brzuszka, już nawet mnie panie w toalecie przepuszczają 🙈
Klara, kciuki ❤️🤞🏼
Ja dzisiaj znowu bez sił… Cały czas się trochę martwię tą moją szyjką, wizyta za 1,5tyg 🤞🏼KlaraJa, Poziomka9204, Blondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Witamy się po wizycie u lekarza prowadzącegomłody jak zawsze z rękami przy buzi z miną łobuza 😂
Lekarz nie jest zachwycony wynikami krwi, a tym bardziej cukrami po śniadaniu. Mam spróbować diety tłuszczowo-białkowej , jeżeli to nie pomoże to niestety czeka nas insulina. W sobotę usg 3 trymBlondyna.B, Angelaaaa, KlaraJa, Poziomka9204, conte, Chrupka , Monk@, Mgdra, Milixx, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
PS. Nereczki się nie powiększyły od ostatniej wizyty ❤️
Angelaaaa, KlaraJa, Poziomka9204, Domi_naturelover, conte, Blondyna.B, Chrupka , Monk@, Mgdra, Kluska95, Milixx, Nati94, Olo323, Oliwia23 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:PS. Nereczki się nie powiększyły od ostatniej wizyty ❤️
😍Grażyna1820 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Grażyna1820 wrote:
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Grażyna1820 wrote:
A Tobie na pewno uda się poprawić wyniki 🤞Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jest ! Lekarz się śmieje ze młody zachowuje się jakby chciał zaraz wyjść na świat: jest tak nisko ułożony główka 🙈 dlatego tak mnie często bardzo boli podbrzusze, ale na szczęście mam bardzo długa szyjkę, twarda i zamknięta i powiedział że nie ma szans, żeby teraz coś wykombinował 😂
-
Angelaaaa wrote:Znowu mam bakterie w moczu i czuję że bierze mnie jakaś infekcja.. masakra to już 3 w tej ciąży oszaleć można 😒
-
Poziomka9204 wrote:Ojej, współczuje, to musi być duży dyskomfort.
Tak, a upały w tym nie pomagają i też może być tego przyczyna nawracający infekcji 😒
Jedyny plus taki że dieta pomogła i nie mam cukrów i ketonów w moczu 😊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Tak, a upały w tym nie pomagają i też może być tego przyczyna nawracający infekcji 😒
Jedyny plus taki że dieta pomogła i nie mam cukrów i ketonów w moczu 😊
To dobrze, że dieta to unormowała 😊👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Angelaaaa wrote:Tak, a upały w tym nie pomagają i też może być tego przyczyna nawracający infekcji 😒
Jedyny plus taki że dieta pomogła i nie mam cukrów i ketonów w moczu 😊
To bardzo ważne 💪 ja muszę walczyć z tymi śniadaniami. Bo po innych posiłkach jest w normie. Jeżeli nie uniknę insuliny, trudno. Ale chce zrobić wszystko, spróbować żeby tego uniknąć 💪 -
Poziomka9204 wrote:No na pewno, ja w ostatnich tygodniach czuję taki dyskomfort, że zmieniam bieliznę 3 razy dziennie, a infekcji brak.
To dobrze, że dieta to unormowała 😊
Ja to minimum 3 razy zmieniam bieliznę, 2 prysznice, podmywan się po każdej wizycie w toalecie, zrezygnowałam totalnie z wkładek, przestaliśmy współżyć więc nie wiem skąd się te dziadostwo bierze 🙄🙄🙄 już nie mam na to siły bo robię wszystko co mogę 😒Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Grażyna1820 wrote:To bardzo ważne 💪 ja muszę walczyć z tymi śniadaniami. Bo po innych posiłkach jest w normie. Jeżeli nie uniknę insuliny, trudno. Ale chce zrobić wszystko, spróbować żeby tego uniknąć 💪
A jaki chleb jesz? Ja zmieniłam na żytni i z małym ig. Kolację jem koło 20 i jeszcze o 22 muszę coś zjeść i wtedy mam dobry cukier na czczo 😊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Znowu mam bakterie w moczu i czuję że bierze mnie jakaś infekcja.. masakra to już 3 w tej ciąży oszaleć można 😒
Też miałam bakterie w moczu, później na usg jeszcze się okazało, że mam zastój moczu w prawej nerce więc muszę teraz po ciąży pójść to skontrolować.
Dziewczyny nie wiem jak w innych szpitalach ale u mnie, wymagają badań na toksoplazmoze do 4 tyg po porodzie bo okazało się, że te robione w ciąży, były robione zbyt wcześnie. Doktor powiedział, że jakby były świeże tzn 4-6 tyg przed porodem to spoko a tak to żebym zrobiła i dala znać jak wynik.Poziomka9204 lubi tę wiadomość