W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilys wrote:2 tygodnie w gluszy bez tv radia internetu sklepu za to z tesciami...
Ja do mojej teściowej nic nie mam ale pod warunkiem, że spędzam z nią góra 3-4 godzinyolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ja miałam dzisiaj napięty dzionek więc mi szybko przeleciał.. Nie było czasu na neta. W końcu pogoda, iście tropikalna, więc słoneczka troszkę zakosztowałam, nawet z trupio bladego na rękach zmieniłam kolor na ledwo żywy..
Rano byłam u gina, bo nie mogłam sobie poradzić z ostatnimi 2 szwami (chyba bym sobie poradziła delikatniej no ale).. Wpadłam, akurat dziewczyna wychodziła i w poczekalni nikogo.. Cóż za niecodzienna sytuacja, więc wparowałam, pogadałam i wysępiłam Luteinę dopochwową (w cale chętny nie jest do dawania takich lekarstw, ale powiedziałam że zanim się poddam i uderzę w klinikę specjalistyczną chcę wszystkiego spróbować).. Jestem happy, bo nigdy nic nie miałam na drugą połowę cyklu, a na tym czymś jest nawet napisane, że wskazaniem jest endometrioza.. A nóż pomoże?? Poza tym wracam od następnego cyklu do stymulacji CLO, ale tylko na dwa mies. W ogóle gin mi powiedział, że coraz mniej dziewczyn mu zachodzi po stymulacji i się zastanawia czy jest sens. Szczery jest chociaż..
Później kupiłam sobie strój kąpielowy dla VIPów.. Nawet mi zapakowali w pudełeczko zawiązane wstążką, a rachunek mam w karneciku.. Niestety M wyczaił, ale że mu kupiłam dwoje spodni, zajebistych zresztą to nic nie mógł powiedzieć.. Normalnie wpadłam do sklepu z garniturami i patrze jakieś spodnie na przecenie. Pytam sprzedawczyni dlaczego, a ona że małe rozmiary i nikt tego nie kupi Miesiąc mu spodni szukałam, bo taki chudzielec, a tu dwoje za 40 zł w sumie Spodnie w stanie idealnym przecena prawie 80 procent, ze względu na rozmiar Nadaję się do reklamy oszczędzaniu. Jestem z siebie dumna
Resztę dnia spędziłam z 4,5 letnią siostrzenicą i usłyszałam, że nie wiedziała, że jestem taką świetną matką chrzestną, bo jej nalałam wody do miski na pranie i mogła się taplać choć ledwo się do niej mieściła
Po takim dniu nie wiem jak ja wrócę do pracy, bo chęci odchodząasiaP, zizia_a, kapturnica, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny