W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizytę mam w następnym tygodniu i zobaczymy co będzie. Ja czuję się dobrze, jakbym w ciąży nie była. Tyle, że jestem.bardziej zmęczona niż zwykle.
A jak u Was sytuacja z koronawirusem? U mnie blisko jeszcze nie wykryli więc spokojniej do tego podchodzęolka30 lubi tę wiadomość
-
Dobrze że masz wizytę, u nas wszystko poodwolywali Miałam mieć zabieg niedługo i nici z tego.. Do lekarzy się nie idzie dostać. 2 koleżanki rodzą na dniach. Miały mieć porody rodzinne a teraz lipa. W tamtym tygodniu zmarł teściu siostry, sam w szpitalu bo córek nie wpuścili w odwiedziny. Nie fajnie jest. Niby też tutaj nie stwierdzili koronowirusa ale jestem świadoma że to co mają udowodnione to może 20 proc. przypadków.
-
Ja mam nadzieję że mój gin będzie normalnie przyjmował. Zadzwonię we wtorek i spytam. Oby przyjmował bo ja już dni odliczam do kolejnego iść.
U nas narazie spokojnie. Zabrali 2 osoby z podejrzeniem ale nic nie wyszło. A że mieszkamy na wsi to moje dzieciaki pół dnia spędzają na podwórku.
A jaki zabieg? Coś się dzieje?olka30 lubi tę wiadomość
-
To u nas jedynie do dentysty idzie się dostać. Byłam z dzieciakami właśnie w tym tygodniu.
Zabieg mam mieć na sprawy kobiece. Konsekwencją porodów Czekam od poprzedniego porodu i już myślałam że to szybko załatwię a tu wszystkie planowe zabiegi poodwoływali i klops
Kurcze, współczuję sytuacji. Nie wyobrażam sobie co by było gdybym na początku ciąży nie mogła się dostać do gina i podglądnąć czy wszystko ok. Mam nadzieję że jednak nie będziesz mieć z tym problemu.