Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się właśnie pierwszy raz spotkałam z taką opłata. Zawsze robiłam badania prywatnie i nigdy nie pobierali opłaty za pobranie. W jednym punkcie nawet jeszcze stare ceny mają, bo na stronie diagmedu mi pokazuje większe a one zawsze mniejsze ceny mi liczą. Ale teraz ten punkt zamknięty jest niestety i też muszę jeździć o wiele dalej na pobranie
-
nick nieaktualnySiska co slychać?
Iskierko i jak poradzilas sobie z tym wyborem mleka?
Milenko jak sie czujesz ?
Phia jaki dalszy plan ?
ABI co u Ciebie?
U mnie wczoraj byla tragedia chcialam jechac na pogotowie mialam bardzo sine wymioty z wagi zlecialo mi 2 kg . Mecza mnie ciagle mdłosci a wczoraj dwa razy zaslablam raz pod labo a drugi raz w sklepie. Dzisiaj siedze w domu a raczej leze malo co zjadlam bo sie boje powtorki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 18:53
MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej wszystkim 🙂
Zosiu bardzo Ci współczuję tego co musisz przechodzić biedulko a próbowałaś czegoś na te wymioty? Ponoć pomagaja te gumy z Rossmanna przeciw wymiotom dla ciężarnych słyszałaś o tym? Może warto by spróbować? I dziękuję że o mnie pamiętasz 🤗 w końcu wybraliśmy mleko pasujące małej i teraz jest już o wiele lepiej. Mniej płacze i więcej śpi. Nocki też są lepiej przesypianie i nie ma histerii w płaczu. Co najwyżej popłacze z nadmiaru gazów po całym dniu ale tu przed spaniem podajemy espumisan do mleka i zazwyczaj się wypierdzi i zasypia także o niebo lepiej niż było 🙂
A co słychać u reszty załogi? Dziewczynki jak tam u Was? Buziaki 😘😘😘MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze to współczuję kochana. Nie wiem co by Ci polecić bo ja nie miałam mdłości przez całą ciążę za to zgaga mnie męczyła od początku do końca i piłam mleko. Cole też piłam całą ciążę ale to już z lekkiego uzależnienia 😉 a zmęczona to ja bd chyba jeszcze długo 😅 no ale fakt już nie tak jak było.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki 😙
Sisska kciuki zaciskam cały czas o nie puszczam 😙 jak sie czujesz? 😙
Iskierko cieszę się że znaleźliście mleko idealne i jest poprawa 😙 nie ma nic gorszego niż patrzeć jak taki maluszek cierpi i nie móc mu pomóc 😔 teraz już będzie tylko lepiej 😙
Zosiu, współczuję samopoczucia, oby już było coraz lepiej 😙
A u mnie powoli, do przodu. Mdłości mi już na szczęście przeszły, zdarzają się takie pojedyncze dni. Jedynie wciąż męczy mnie to okropne zmęczenie że nie mam siły na nic i po odkurzeniu podłóg muszę swoje odleżeć 😅 no ale nie mogę narzekać 🙂 obecnie odliczam dni do wizyty, którą mam 7.10Iskierka87, zOsIa88 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiska nie doszukuj sie objawów ja myslalam ze jak ciaza to musza byc bolesne piersi bo tak mialam w 2 pozostalych a w tej nie mam nic takiego objawy zaczely mi sie w 7 tc mdlosci i zgaga.
Od wczoraj jestem w szpitalu na kroplowkach niestety w sobote wymiotowalam silnie ale w niedziele bylo ok i od poniedzialku znowu nawet po wodzie myslalam.ze sie wykończe dodatkowo jakies liczne bakterie wyszły w moczu i zostanę do piatku. -
Ojej Zosiu jak się czujesz? Lepiej już? 😙
Sisska jak tam u Ciebie? Bo ja praktycznie codziennie tu zaglądam, sprawdzić czy napisałaś. Jak się czujesz? 😙 Oczywiście wciąż trzymam mocno kciuki 🍀😙Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMilenko jestem w szpitalu od wtorku i do poniedzialku mnie zatrzymaja napewno l, wymioty mi sie bardzo nasilily i sie odwodniłam poza tym wyszly rozne klocki liczne bakterie w moczu wiec mam dodatkowo leczenie i po badaniu szyjki plamienie także poczatki byly dla mnie łatwiejsze. Mam nadzieje ze w poniedziałek wyjde choc jak zrozumialam lekarza to powiedział ze bedziemy myślec dopoero o wyjsciu
A.jak u Ciebie?
Tez czekam na wiadomość od SisskaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 10:44
-
nick nieaktualnyO jeju Zosiu kochana co tam się porobiło u Ciebie biedulko. Na szczęście jesteś pod dobrą opieka lekarzy więc bezpieczna i mam nadzieję że szybko Ci pomogą pozbyć się tych paskud byś mogła wyjść do domu. Przesyłam wirtualne tulasy Waszej dwójeczce 🤗💕
Milenko jak samopoczucie i jak się czujesz?
Sisska ✊🍀 nieustannie
Kaś co słychać u Ciebie? 😘
Mamusie jak Wasze pociechy? Oby tylko zdrówko Wam dopisywało 💗 -
Zosiu, trzymaj się, jesteś pod dobrą opieką. Teraz najważniejsze jest dobro maluszka. A powiedz mi, Ty już miałaś prenatalne? Jak wyszło? 😙 Trzymam kciuki żebyś szybko wracała do zdrowia i szybko ze szpitala mogła wyjść 😙
Iskierko co u Ciebie? Jak tam początki macierzyństwa i problemy brzuszkowe? Mam nadzieję że już jest lepiej 😊 Całuski od ciotki 😙
U mnie ogólnie ok, teraz już jest tylko lepiej. Mdłości nie męczą, energii więcej, zaczynam żyć i cieszyć się w pełni z ciąży. Za kilka dni mam wizytę i już się nie mogę doczekać 😊Iskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
U mnie znów nic.. Jestem załamana, bo robiłam dziś test po pobraniu krwi i wyszła mi delikatna kreska, nie musiałam się nawet przyglądać, było widać delikatny cień. I już się cieszylam. A teraz wynik bety 2,4.... Nie możliwe.. Test był wadliwy czy co.. 😢
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenko cudnie oby tak dalej i czekam z Tobą na wieści z wizyty 🤗 wstawisz suwaczek? 😉
Zosiu 3mam kciuk co by tylko się polepszało codziennie u Ciebie 😘
Sisska tak mi przykro 😔 ale ten wynik 2,4 to taki zastanawiajacy... Tak jakby się jednak coś zadziało