Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Z moim mężem trudno się rozmawia nie tylko na temat dzieci ale w ogóle jakieś poważniejsze. Wszystko muszę od niego wyciągać. Mało mówi o swoich uczuciach i w ogóle jest dość skrypty pod tym względem.. Ale mimo wszystko wiem że mu zależy, jeśli trzeba pojedzie ze mną wszędzie i dba. Na swój sposób mnie wspiera i to mocno doceniam. Ale wiem też że gdzieś w głębi siebie boi się że to wszystko jego wina i myślę że przez to też nie chce pójść na badanie nasienia..
W ogóle z moim mężem na poważne tematy najlepiej rozmawia się jak jest trochę podpity bo wtedy mówi wszystko co myśli 😁 jest dość trudnym człowiekiem ale kocham tego wariata i nie zamienilabym na żadnego innego ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKazdy czlowiek jest inny jeden jest bardzo wygadany drugi bardzo skryty. A jak u Was jest wsrod znajomych macie jakies toksyczne osoby??
Ktore wypijaja z Was energie.
Jedna moja kolezanka miaszkala z babcia i nie umiala zajsc w ciaze bo ta jej ciagle problemow dokladala gdy sie wyprowadzila plus leki od razu zaszla mysle ze u niej bardziej psychika zadzialala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 15:15
-
Ja chyba nie mam wśród najbliższych znajomych żadnych wampirów energetycznych. Jeśli ktoś jest dla mnie dość hmm uciążliwy to po prostu staram się od takiej osoby odseparować. Mam za dużo innych zmartwień żeby jeszcze męczyć się z wampirowymi ludźmi 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada wrote:dziewczyny jak dlugo krwawilyscie po HSG? Bo ja ciagle mam małe krwawienia. Takie brązowawe plamy w sluzie. Na początku miałam jak taki mini okres, potem przestało a teraz z owulacją wróciło ale mniej. Zastanawiam się czy to normalne? Badanie było w czwartek.
-
Samosiowa każdy musi się gdzieś wyglądać co nas boli czego się boimy. Od tego właśnie jest forum że żebyśmy się wspierały w sprawach małych i dużych, nie tylko w staraniach..
Mój mąż nie aż tak. To nie jest tak że nic niemalże go nie ruszy bo nie raz widziałam jak płaczę, przeżyliśmy wspólnie śmierć jego ojca i doskonale wiem kiedy go coś gryzie, emocje ma wymalowane na twarzy. Jemu tylko ciężko jest rozmawiać o trudnych sprawach. Wiem też że chce być dla mnie wsparciem, może to dlatego..
Ruda też mieliśmy kryzys niedługo po ślubie, nie kończący się remont, problemy z zajściem w ciążę, do tego ta nieszczęśliwa c.biochemiczna.. Byliśmy mocno podenerwowani, nie mogliśmy się dogadać, na prawdę było ciężko..
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:dziewczyny jak dlugo krwawilyscie po HSG? Bo ja ciagle mam małe krwawienia. Takie brązowawe plamy w sluzie. Na początku miałam jak taki mini okres, potem przestało a teraz z owulacją wróciło ale mniej. Zastanawiam się czy to normalne? Badanie było w czwartek.
Mój też jest mało wylewny , wszystko trzeba z niego wyciągnąć, a nie ukrywam ja często potrzebuje porozmawiać o poważniejszych sprawach. Owszem mówi że chce tylko nie ma parcia na powtarzanie tego co chwilę. Czasami też przychodzą myśli że kiedyś mnie zostawi bo to z mojej winy nie mamy jeszcze dzieci. Wiem że w życiu nie chodzi tylko o dzieci ale też więzi i może pora zrozumiem to że ma to być priorytet.Nie lubię jego tekstu jak o coś się sprzeczamy on stwierdza :to znajdź sobie innego.. wtedy mam wrażenie że nie mogę być pewna naszej relacji. -
nick nieaktualny
-
Laski nie wierze w to co sie stalo
Owulka byla
JupiiMilusińskaMilena, Żanetka93, Kaga, Jane208, PJUR, nada, Lajni85 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:jabkatarzyna,
Mój też mi tak mówi. Przy każdej kłótni, jak coś mi nie pasuje to tekst "To sobie zmień męża".
Te słowa bolą..
Relacje damsko-meskie to jednak dużo kompromisow -
Phia super, to teraz czekamy na testowanie ❤️ widzisz, będzie dobrze 😘
My też czasem sobie mówimy "znajdź sobie inną/innego", z tym że zwykle w żartach, bardzo rzadko się kłócimy tak żeby wydzierać się na siebie, zwykle są to drobne nic nie znaczące sprzeczki.Phiczek lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
W szoku jestem.
Myslalam po niedzieli ze nic z tego nie bedzie hehe
Zycie jednak zaskakuje xD
Bd testowac jak bd po terminie @. Nie predzej. A druga sprawa kazal mi sprawdzic progesteron w piątek lub poniedzialek.PJUR lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny