Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żanetko, a ten wymaz to zlecił Ci lekarz? Po leczeniu będziesz powtarzać?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Ja właśnie czekam w kolejce do gin - pewnie mi dzisiaj zleci okresowe badania, przepisze leki i zobaczymy co powie... W tym miesiącu coś mój @ przechodzi samego siebie... Ale żeby dwa tygodnie... 😑
U was też taka pogoda? Leje, grad, grzmi i błyska się ⛈️⛈️ -
nick nieaktualnyMaria tak mialam zlecony wymaz ze wzgledu na to ze mezowi wyszla bakteria
Tylko mialam zlecony wymaz bakteriologiczny w kierunki bakteri
A ja poprosilam jeszcze lekarza o dodatkowy wymaz na ogolna czystosc pochwy
I dobrze bo bakteria wyszla ujemna czyli bakteri brak
A w tym ogolnym grzyb candida
Ale mamy z mezem leki na grzybka na 7 dni i tyle
Ale dobrze sie stalo bo to tez wazne
Takze teraz jesCze pozbywamy sie nastepnych intruzow a za msc dzialamy juz na ostro heheSalome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abi super wieści!!!
My będziemy mieli synka męczą mnie mdłości i doszły wymioty, ale mam nadzieję, że gorzej już nie będzie. Trzymam za Was kciuki!!!
Jak się tu wkleja zdjęcia?Iskierka87, ABI90, Żanetka93, Kaga, nada, MissKathy92, RudaMaruda25, Salome lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz bez informowania mnie poszedl na badanie nasienia...
Wieczorem polozyl przede mna wynik
Wszystkie parametry POWYŻEJ NORMY!!!!
NajszczesliwsiKaga, ABI90, Kasztanek, Lajni85, nada, MissKathy92, MilusińskaMilena, RudaMaruda25, Iskierka87, Salome, Jane208 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny same super wiadomosci! Ciagle Was czytam i czekam az watek znow ruszy.
Abi dobrze, ze droznosc tak wyszla. Oby udalo sie Wam ogarnac te owulacje. Nie ma sie co zrazac, ze jeden zastrzyk nic nie dal. Nawet najzdrowszym parom moze nie wyjsc w pierwszym cyklu.
Jejku Zanetka super!!! Czasami wystarczy tak niewiele a czlowiek sie tyle meczy. Dobry i madry lekarz to podstawa.
Teraz czekamy na jeszcze lepsze wiadomosci.Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Lajni piękne zdjęcie i gratuluję synka :*
Abi super że drożność wyszła w porządku od następnego cyklu ruszycie pełną parą
Zanetka Twój mąż jest naprawdę mega widać że mu bardzo zależy i sam się stara coś działać super że wyniki są ok
A my jutro zaczynamy 20tc nie wiem kiedy to zleciało powoli zaczynam kompletowac wyprawkę
Przesyłam wiruski i czekam na kolejne dobre wieści :*Lajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny