Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLajni gratuluje syna ;*
Taak dziewczyny mam wspanialego meza
Ale to taki typ
Jak mu na czyms zalezy to nie ma mocy zeby po to nie szedl
Tak bylo z praca, tak bylo ze mna
I teraz jest tak z powiekszaniem rodziny
Jak on to mowi : jak sie nie ma co sie lubi to sie po to zapierdala
Teraz leczymy jeszcze grzybka ale od nastepnego cyklu juz chyba naprawde mozna robic sobie nadzieje na powodzenie ...Lajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lajni cudny synek 😍
Kaga, Miss zdrowka dla Was 😊😊
Żanetka Twój mąż jest mega 😊
U nas wczoraj był grill a dziś poprawka 😁
Ja niestety powoli zaczynam tracić wiarę, że Nam się udaKaga, MissKathy92, Lajni85 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Iskierka87 wrote:Aguska i jak tam po wizycie? Co gin powiedział? No z tą @ to się masz
ABI90 super! A torbiel może się samoistnie wchłonąć także będzie git
A ja sobie trampole zamówiłam na Born2be i dziś przyszły, jutro cisne na miacho z kumpelami
Iskierka87 - cieszyć się bo mam w końcu normalny @ - czyli nie byle jakie plamienia, więc ponoć powinnam sie cieszyć z tego.
Cytologia wyszła ok więc z tym chociaż wszystko w porządku. Mam czekać na razie na wizytę w Poznaniu a do tego czasu brykać -
Nie moge zebrac mysli ginekolog dzis (16dc)proponuje sie bysmy sie zabezpieczali . Bylam stymulowana puregonem. Dzis bylismy na monitoringu , powstaly trzy piekne pecherzyki (22,19,18) lekarz stwierdzil zeby ten cykl odpuscic i sie zabezpieczac bo jest ryzyko ciazy mnogiej(minimalne) a kiedys mialam zakrzep. Mam zaczac brac duphaston przez 10 dni. Dziewczyny mam taki misz masz w glowie to nasza pierwsza stymulacja , nawet nie wiem co i jak pozniej bedzie np z peknieciem pecherzyka itd
-
nick nieaktualnyHejka laski
Jak Wam mija niedziela? U mnie pogoda butelkowa, siedzę w domu i gapie się w tv
Jabkatarzyna jak byłam stymulowana clo to kilka razy miałam po 3/4 pęcherzyki i lekarz kazał się starać bo może być ciąża mnoga ale nie musi a szansa na dziecko jest większa. Jeśli nie przeraża Cię ciąża bliźniacza i nie nasz przeciwwskazań to działajcie -
nick nieaktualnyHej Kasztanku
Wypad udany jak najbardziej pogadałyśmy i powspominałyśmy stare czasy pośmiałyśmy się, piwko się wypiło i pizze zjadło. Jestem zadowolona bo rzadko kiedy mam czas na takie wypady.
Pogoda dziś nie rozpieszcza to fakt ale może coś porobię w domu. Pranie już zrobione teraz myślę ci dalej a Ty co będziesz porabiać w ten leniwy dzień? -
nick nieaktualnyKasztanku ja też bardzo lubię czytać a jakiego rodzaju książki lubisz? To świetny czasopochłaniacz i bardzo przyjemny
My mały remoncik mieliśmy w zeszłym roku ale też trochę roboty było więc wiem jak to jest. Przyjemność ale i sporo wysiłku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 10:13
-
nick nieaktualnyA ja najbardziej lubię właśnie fantastykę ale nie te z ufo czy Star treki bo to bardziej SF a ja gustuje w tych że tak powiem "magicznych" te w tematyce magii, wampirów i wilkołaków wiem dzieciak ze mnie ale bardzo mnie wciągają tego typu książki lubię też takie filmy. Jednak nie wszystkie bo niektóre to porażka że czytać się nie da.
To Was czeka prawdziwy armagedon My planujemy kupić mieszkanko ale póki co nic ciekawego się nie znalazło. -
nick nieaktualnyŚwietnie to ujęłaś "... przenosi do zupełnie innego świata." Dokładnie tak jest kiedy czytam!
Pewnie trzeba czymś zająć głowę by nie myśleć o staraniach i czas szybko wtedy leci. Dziękuję, mam nadzieję że uda nam się znaleźć odpowiednieKasztanek lubi tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:
Jabkatarzyna jak byłam stymulowana clo to kilka razy miałam po 3/4 pęcherzyki i lekarz kazał się starać bo może być ciąża mnoga ale nie musi a szansa na dziecko jest większa. Jeśli nie przeraża Cię ciąża bliźniacza i nie nasz przeciwwskazań to działajcie
Powiedział że w moim przypadku (miałam zakrzep w wątrobie ) radziłby zabezpieczać się w tym cyklu i wypisał duphaston. Nie zaprzeczylismy a teraz chyba tego żałuję. Jeśli zdecydujemy się zaryzykować to nie powinnam przyjmować duphastonu i co dalej? -
nick nieaktualnyJabkatarzyna ale tego zakrzepu już nie masz tak? Skoro była stymulacja to chyba można było się spodziewać że pęcherzyków będzie więcej to po co wgl ta stymulacja w takim bądź razie jak teraz Ci radzi się wstrzymać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 12:34
-
Hej dziewczyny 🙂
Lajni wspaniałe maleństwo ❤️
Iskierko też uwielbiam tego typu książki i filmy 🙂 teraz wciągnął mnie serial Dawno, dawno temu o Śnieżce, Kopciuszku i innych baśniowy h postaciach uwięzionych w czasach współczesnych. Fajna bajka dla dorosłych 🙂
Ja dziś się strasznie kiepsko czuje. Bardzo boli mnie głowa. Byliśmy wczoraj u kuzyna mojego męża. Pobawiłam się z 9 miesięcznym Antkiem i ogólnie wróciliśmy do domu przed 2 dopiero. A dziś zaczynam tydzień moich ulubionych nocek😑Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ale duphaston tak czy tak musiałabyś brać, bo przy stymulacji suplementacja progesteronu to zdaje się standard. Chyba trzeba sobie tylko odpowiedzieć na pytanie czy serduszkować, czy nie. A zdaję sobie sprawę, że podjęcie decyzji o opuszczeniu jest trudne. Tutaj musicie sami zdecydować. To Twoje zdrowie i tylko Ty możesz podjąć ryzyko lub nie.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc