Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoana u nas lody są praktycznie codziennie 😀 ale tego shakea chciałam spróbować już wcześniej ale nie było a wczoraj wzięłam małego i tego makaronika nie dostałam buuu ale ogólnie smakuje mi, wiadomo co kto lubi 😉 na codzień wcinamy tanie biedronkowe pudełkowe lub rolady ale zawsze to jakaś osłoda i humor poprawia 😊
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskierko u nas tez lody są zawsze ja jest Paweł, ale lody +popcprn to zestaw na gorszy dzień 😁
Konstruktorka ja mialam na 1cyklu z lamette.. u mnie niestety naturalnych owu nie było 😫 mysl pozytywnie. Ja też martwię się, ale cały czas sobie gadam do fasolki i uspokajam się 😊 -
Ooo u mnie właśnie też podobno naturalnej ovu nie było. A tu proszę... jednak była;) nawet w 14 dniu cyklu byłam na monitoringu i babeczka mi mówiła że nie będzie owulacji bo jest 14 dzień A pęcherzyki malutkie i że to dominujących...
Więc tak też bez nastawiania żyliśmy na wakacjach i nagle wracamy dzień 35 i okresu nie ma więc tobie test i dwie kreski
Więc jakaś magia się zadziała. I teraz modlę się itd i mam nadzieję że u nas obu będzie wszystko oki ❤ i ze jak mina te najgorsze 3 miesiące strachu o fasolkę będziemy się razem cieszyć i czekać na maleństwa;)Samosiowa88, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
hejooo ale goraco.
Kasztanek kurcze mi klima/ wiatrak w czasie snu przeszkadza bardzo. Teraz jak byliśmy w Czarnogórze to wolałam spac w tym upale niz z klima. Budzilam sie w nocy i otwierałam okno.
Konstruktorka mocne kciuki. Asia też
ja nie lubie shakeów. Lody tak o, różnie ale raczej za słodkie dla mnie.
zrobilam dzisiaj pyszny obiad. Lidlomixowy wrap ala cheesburger.joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Joana i konstruktorka trzymam kciuki aby wszystko było wporzadku
Kas zdrówka życzę ale się załatwiłas
Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie
Megson powodzenia na wizycie
Proszę dajcie znać po co Wam powiedział i jak wrażenia po wizycie
Mam nadzieję że znajdzie na Was sposób i że wyjdziecie z wizyty z pozytywnym nastawieniem ;*joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za Was.
My bylismy dzisiaj w Legendii w Katowicach na niektore karuzele to sie po prostu nie nadaje nie lubie takich wolnych obracajacych sie a na te szybkie moge wszystkie ale wypad udany. Jutro zas praca strzal w pysk i ciezki tydzien.joana_aska89, Konstruktorka93 lubią tę wiadomość
-
Megson powodzenia. Mam nadzieję, że lekarz postai trafna diagnozę i wyniki szybko się poprawią 😊
Konstruktorko, Joanna kciuki dalej zaciśnięte 😊😊
Ja dzis drugi zastrzyk mialam, jutro 3. Jest już lepiej. Głos dalej zmieniony ale lepiej mówię i normalnie oddycham i śpię 😊😊😊 wymyśliłam, jak łóżko przerobie żeby wyglądało ładniej i miało zagłówek taki jaki mi marzy😊😊joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy to ma znaczenie, ale to chyba jest zależne od tygodnia w jakim się to usg robi, gdzieś mi się tak obiło o uszy
Ja idę jutro do lekarza na kontrolę i po dalsze zwolnienie lekarskie. Jestem i tak ciekawa co tam u maluchaStookrotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasztanku to gdzie taka burza nadciąga? Cieszę się że polecone piwko Ci smakuje bo ja ostatnio też za nim przepadam 😊
Niedawno wróciliśmy z mężem z pysznej kolacji w restauracji Czeskiej ale była wyżerka 😀 ja pozwoliłam sobie na odrobinę alko i wypiłam kufel czeskiego piwka nawet smaczne. Myślę że powtórzymy ten wypad za jakiś czas 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 21:27
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas parówka nadal ale od jutra ponoć już niższa temperatura. Jesień zbliża się wielkimi krokami.
Ja mykam poleżeć co by się sadełko zawiązało po tej kolacji 🙂
Dobrej nocki wszystkim. Kasztanku Ty chociaż lżejsze powietrze na noc będziesz miała po tej burzy 😉Kasztanek lubi tę wiadomość
-
Matko jaki cudowny poranek ❤️ jest zimno i pada deszcz. Czuje, że żyje. Jest powietrze. ❤️
Stokrotka prenatalne już się robi przez powłoki brzuszne i tak właściwie do końca ciąży. Mi mój ginekolog od ok 25 tyg sprawdzał jeszcze długość szyjki na badaniu dopochwowym. Warto się o to upomnieć, jeżeli coś nas niepokoi (oczywiście na dalszym etapie), bo niestety nie jest to standardem... Niektórzy nie robią nawet badania na samolocie...
Ruda udanej wizyty. ☺️ Ja też dziś mam wizytę, aż się boje co usłyszę, bo cały tydzień mam skurcze.
Dziewczyny kciuki za betę!