Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia, ale dziel się z nami, bo my to przechodzimy tu razem z Tobą! Więc absolutnie nie zamęczasz.
Dziewczyny, ale macie pięknie zaaranżowane przestrzenie, ja to swojego domu ogarnąć nie potrafię, wszystko robiliśmy na "tanio" i jest jak jest, wydaje mi się, że mało co do siebie pasuje, ale może ja po prostu nie mam tego stylizacyjnego zmysłu.
Phiczku, a co tam u Ciebie?joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Why ❤ myślę, że bardziej pomaga mi metoda wyparcia tego wydarzenia. Pewnie z psychologicznegi punktu to złe, ale tylko to mi pomaga..
I mysl, ze następnym razem wszystko będzie jak należy i to naturalnie 😊
Świetny efekt tego łóżka i wogole te panele..
My wczoraj byliśmy w Agatameble i wybralismy kuchnie i meble do salonu... Za tydzień mamy jechać juz z wymiarami i wszystko zamawiać 😁 Nie moge sie doczekać 😊Why_not_now87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Ruda ❤
Szafe wybralas super, więc wątpię, ze nie masz zmysłu 😊
Choc ja sama sie martwie, ze cos zle dobiore do czegoś i tak będzie średnio wyglądało...
A najgorzej, ze w naszym salonie już jest wielki stół wybrany przez narzeczonego.. taki średni brąz a krzesla sredni braz z kremowym obiciem. A to nie moje kolory. Ale idąc w kompromis dopasowujemy reszte pośrednio do niego. A narzeczony obiecał, że za rok kupimy nowy jaki będę chciała 😊 -
Nada przykro mi że nie udało się w tym cyklu ale głowa do góry i działamy dalej na pewno się uda 😘
Why pięknie wygląda te łóżko 😍 co do mycia podłóg, już u mnie pomyte- tylko kolana bolą teraz jem ananasa, zobaczymy czy to pomoże... pod koniec tygodnia jak nic zacznę myć okna 😂
Kaga jak u Ciebie?
Phia opowiadaj co u Ciebie
Ja dziś miałam ktg- aż godzinę bo coś się nie podobało położnej pod koniec zapisał się piękny skurcz na poziomie 50Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny ❤
Kasztanku masz racje najwazniejsze, zeby nam sie podobało i dobrze sie mieszkalo 😊 i podczas dogadywania sie, zebysmy sie nie podusili 😁 bo narazie jest ciekawa wojna o szarosc na scianach w kuchni 😂 ja chce, Paweł nie 😅
Zanetka cieszę sie, że już wszystko dobrze w miarę, oby tak dalej 😊 a co do 13nastki to fantastyczne, ze sa tacy pracodawcy, ktorzy doceniają ciezarne 😊 a wiadome kasa sie teraz przyda...
Miss dobrze, ze na koniec taki piękny skurcz to Cię uspokoil ✊MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Why mi też podobaja sie te panele ale ja mogę o nich zapomnieć... piekna sypialnia 😊😊
Ja w przyszłym roku zabieram sie za remont sypialni, a w tym tygodniu powinnam mieć nową rtv i salon będzie skończony 😊😊
Asia dobrze, że wróciłaś 😊😊
Zdrowiejcie kochane😘joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Hmmm...
Co u mnie?
Szykują się zmiany
Zmieniam pracę. Po 8 latach już czas.
Ogólnie z mężem mamy zamaiar wyjechać sb na weekend.
Pozniej wyjezdzam sama do Wawy pobalowac odstresowac sie od problemów.
Nooo i jakoś powoli się kula.
Właśnie jak w zegarku dziś dostałam okres hehe i dobrze na wyjazdach nie bd się męczyć.
Jestem zestresowana chorobami u najblizszych, obecna pracą, zachowaniem niektórych ludzi i musze odpocząć.
Ogolnie mam sie dobrze
Remontuje znowu hehe...
Tak czytam Was i stwierdzam że ja to szaleje hehe... Zaczynam kolejny raz remont hehe
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Przez zimę wlaczylam z pleśnią i boje sie dać na ścianę, żeby nic nie wyszlo. Moja sypialnia wygląda fatalnie bo czerwona farba odpadla od sciany od środka grzybobojczego a nie malujemy bo chce zobaczyć jak w zimę zachowa się ściana jak już nie ma na niej szafy.
Jak wszystko będzie gotowe w salonie to pokaże 😁😁joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajne zamawianie😋
Łatwo się od tego uzależnić hehe
Ja jak poczułam świat internetowych sklepów to nooo co chwilę kurier 🙈🙈
Piękne te wasze gniazdka
Ja jeszcze potrzebuje zasłony do sypialni ale poluje na kolor taki ładny odcień szarości...
Miały być zakupy w niedzielę lub sobotę ale ze mnie rozłożyło nie było nic ehhh -
Miss ja tylko tak na szybko. Leżę nadal w szpitalu, próbują znaleźć przyczynę tych skokow ciśnienia, teraz sprawdzają czy nie mam za dużych dawek euthyroxu i robili EKG. Momentami jest naprawdę wystrzelone w kosmos to ciśnienie. Ja mam ktg 3 x dziennie i już mam dość. Wczoraj miałam nagle o północy jakieś dziwne ruchy, więc leżałam prawie godzinę, ktg wyszło strasznie dziwne, więc dziś o 5.30 mnie obudzili na powtórkę. Dziś wieczorem miałam w jednym ciągu zapis godzinny bo ciągle coś było nie tak. Łzy mi płynęły do oczu od lezenia w jednej pozycji. Wczoraj już cały dzień przeplakalam, czasami nie wierzę że obie wyjdziemy z tego cało.
Postanowiłam, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko.
I kochana zmartwie Cię. U mnie skurcze piszą się i po 60 a dziś jeden byl ok 100. A szyjka trzyma.
Joanien super, że jesteś. Zobaczysz że po burzy wyjdzie słońce.
I piekne sypialnie dziewczyny. Ja na razie też mam na odczepnego, żeby było, bo wszytko na raz remontowaliśmy.
PS Współlokatorka ogląda sobie codziennie na fulla Korone królów, po 3-4 odcinki 😭 dziś nie wytrzymałam i jej kazałam to wyłączyć.