Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny 🙂
Jestem i ja. Ostatnio mam jakiegoś lenia na wszystko. Nic mi się nie chce. Plecy mnie zaczęły boleć i ciężko mi się ruszyć teraz a co będzie później 😲
Co do żarcia to ja na samym początku nie miałam wgl apetytu. Później wmuszalam małe porcje czegokolwiek. Pamiętam że przed pozytywnym testem zjadłam całe opakowanie ptasiego mleczka o zgrozo 🤐
Macie świetną wagę laski! Ja ostatnio pytałam mamę ile przytyla w ciąży to mówiła że 17kg! Czyli można obstawiać że bd się kulać 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny, melduję się na stanowisku 🙂
Wczoraj zasnęłam ok 20.30 😱
Nada kciukasy za wizytę🍀
Żanetka, czekamy na wieści jak tam mały przystojniak 🙂
Jak już jesteśmy przy temacie wagi to u mnie obecnie jakieś 58kg przy 163cm. W ciągu roku przytulam ponad 5kg i strasznie mi to przeszkadza. Poszło mi w brzuch, tyłek i uda. W dodatku zrobił mi się paskudny cellulit 🙄
Ale od poniedziałku biorę się za ćwiczenia, masaże bańką i może będę piła zieloną kawę (jak mi nie przejdzie przez gardło to bede z niej robić peelingi).
Czekam do poniedziałku żeby bez wyrzutów sumienia zacząć od nowego cyklu 🙂
W ogóle dziś dzwoniła pani z Gamety potwierdzić wizytę.. Mamuniu to już jutro, jestem tak podekscytowana i jednocześnie zestresowana 🙄Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawał chłopa Żanetko oby już tak dużo już nie przybrał do porodu 😱 Chociaż z ta wagą to nie zawsze się sprawdza, mojej znajomej 2 tyg przed porodem mówili, że mały waży 3,5kg a urodził się 4800!!! Nie dała rady naturalnie mimo wielogodzinnej walki 🙈 ale gdyby wiedziała to od razu by się zdecydowała na cesarkę przy tak dużej dzidzi.
Żanetka93 lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
O wow! To u mnie 3,5 cm haha ale serduszko bije, wszystko pięknie tylko mam leżeć i odpoczywać. Nic broń Boże nie nosić. Ta Pani doktor jest super. Szkoda ze wizyty położnicze u niej takie drogie :o
Boże jak mnie moja teściowa drażni nadopiekunczoscią. Nie macie takich problemów? Dzisiaj chciała mnie wieźć do lekarza chociaż mam prawie pod domem.
Robiliście test nifty? Ja się zastanawiam.
Milena o matko ale będę czekać do jutra co wam doktor powie!!!! O której wizyta?
Ja się dzisiaj zwazylam i w tych dresach jeszcze kilogram straciłam... -
nick nieaktualnyNada ja nie robiłam tego testu ☺️
Co do małego lekarz mówil że jeśli mały by dobił 4 kg to że będzie kierował żeby ciąć...
Ale ocenił jego wzrastanie przez cały czas i on teraz tak nagle smignal więc stwierdził że w pewnym momencie moze stanąć i że wcale nie będzie jakis wielki typu podwyżkę 4 kg...
No ale się okaże nie wiadomo
Póki co w dwa tygodnie przybrał 0.5 kg 🤯
A ja mam plus 9 i co najlepsze jak miałam problem z niedocisnieniem tak teraz zrobiła się takie aż na granicy 🤯mam mierzyć codziennie
KTG ok nawet nie było problemu z zapisem od razu ładnie wyszło
Następne w czwartek ☺️ -
Nada o 11.40 mamy wizytę, ale musimy być wcześniej żeby wypełnić dokumenty. Być może będą też chcieli zrobić sobie ksero dotychczasowych badań.. W sumie podstawową diagnostykę już mam zrobioną, jestem ciekawa jakie kroki dalej podejmie lekarz.. Jestem ciekawa czemu się nie udaje, w tym cyklu owu była naturalnie i wcześnie a jednak czuje że nic z tego a tak trzymalam się tego że te późne owulacje wpływają na problem z zajściem.. No nic, mam nadzieję że jutro wyjde od lekarza z konkretnym planemStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja mam dzisiaj o 16:30 wizytę serduszkową. Tak się boję, że masakra. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty. Strasznie mi się dłuży z tych nerwów 🥴🤯
Żanetka93 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C