Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, sprawdziłam już wszędzie chyba. Odsunęłam łóżko, miałam nadzieję że może tam.. Sprawdziłam w praniu.. No nie ma.. Jeszcze mąż niech zerknie w samochodzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:33
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Smutno mi z powodu Milenki, ale chce się podzielić moją najpiękniejszą rocznicą. Moja córka urodziła się w październiku, ale to rok temu zostałam mamą 🎂❤️
Do wyniku bety byłam po prostu pewna, że to błąd. Potem prawie zemdlałam z wrażenia.
MilusińskaMilena, joana, ABI90, Żanetka93, Stookrotka, nada, MissKathy92, megson91, Why.Not.Now, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySerce mi pęka będąc na sali, gdzie panie mają swoje dziecko, a ja nie mogę.
Bardzo martwię się o małą, bo dostaje cały czas kroplówki, bo nic nie je, nie toleruje mm, gdy próbują ją karmić
Teraz będzie mieć czyszczone jelita, bo może jej coś tam zalega i przez to.
-
Milenka przykro mi, ale 11dpo to jeszcze wczesnie.. wiem, ze sa przypadki, ze juz maja 2 kreski to nie na "wczesniaku". Ale ja np w pierwszej ciazy 12dpo mialam taki cien cienia, ze prawie test wyrzucilam...
A jesli @ przyjdzie to wazne, ze jest plan 😊
Ale ja jestem przykladem, ze " poki nie ma @ jest nadzieja"... i to doskonalym przykladem jak czasem organizm robi psikusa..
Co do torbieli. Ja tez brslam letrozole mnie tez bardzo bolal jajnik, z ktorego bylo owu. I to nawet jak juz byla ciaza potwierdzona nisks beta to jeszcze pytslsm lekarza czy to normalne. Powiedzial, ze tak i zeby sie nie martwic.
Kciuki, zeby obrączka sie znalazla ✊
Pogoda u mnie dzis bajeczna ☀️☀️☀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:36
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
💘Czułam Cię. Byłeś wielkości groszku, potem cytryny, potem bakłażanu. Podążałam za radami, przeczytałam książki, odstawiłam kawę. Czy wiesz, że się bałam? Mówiłam do Ciebie, śpiewałam Ci. Byłam gotowa. Pojawiłeś się. 10 palców u nogi, trzy kilogramy. Miłość wielka miłość.
Trzymałam Cię. Karmiłam Cię. Zrozumiałam, że spędzę resztę życia, sprawiając żebyś był szczęśliwy, i że dzięki temu ja będę szczęśliwa. Zdarza się, że mam ochotę się poddać, paść do stóp mojej mamy i powiedzieć, że teraz ją rozumiem. I wtedy się uśmiechasz, łapiesz malutkimi paluszkami moją rękę. Rośniemy razem. Moje serce się otwiera i zasypuje Cię miłością. I będziemy szli za rączkę dopóki nie puścisz. Urodziłam Cię, ale to Ty stworzyłeś mnie mamą 💘Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 10:11
Stookrotka, MilusińskaMilena, ABI90, Kaga, MissKathy92, joana, megson91, Why.Not.Now, emdar lubią tę wiadomość
-
Piękne Żanetka
Jakie masz odczucia po sesji noworodkowej?
Ja słyszałam dużo „opinii”, że dziecko się męczy podczas takiej sesji, jest malutkie a trzeba je odpowiednio ułożyć itp. Nawet jeden znany mi fot zrezygnował z takich zdjęć.
Pytam bo sama bym bardzo chciała zrobić taką sesje Malutkiej ale zbieram doświadczenia 😊8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
Ruda trzymaj się tam, pamiętaj że to wszystko dla dobra Helenki..
Żanetko śliczne zdjęcia, najbardziej zauroczyły mnie stópki ❤️
Znalazła się! Moje modlitwy zostały wysłuchane..ABI90, Kaga, MissKathy92, Żanetka93, joana, Stookrotka, nada, megson91, Why.Not.Now, emdar, Jane208 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
No i to jest ciekawe..
Mąż wieczorem karmił babcię, właśnie będąc u niej zauważył że jej nie ma..
Dziś teściowa do mnie przychodzi i przynosi obrączkę. Okazuje się że jakimś cudem spadła mu u babci na kanapie i tam sobie leżała..
Cud że babcia jej gdzieś nie schowała, nie wyrzuciła albo nie połknęła..
Mąż chyba jeszcze nie wie bo jest w pracy. Wysłałam mu sms ale chyba jeszcze nie odczytał..Kaga lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Milenka widzisz modlitwa zawsze pomaga ❤️❤️❤️
Ruda na pewno lekarze wiedzą co robią i niedługo wyjdziecie z Helenką do domu i będziecie się tulić 😘😘😘 ja chyba Cię rozumiem jak nikt inny...
Zanetka piękne zdjęcia 🥰
Kaga to prawda, mamą się zostaje od razu po wiadomości że fasolka JEST ❤️
U nas piękna pogoda 😍 jednak my zostajemy w domu, dziś nie mam siły na walkę z wózkiem jednak już niedługo spacerki będą codziennie bo już do nas jedzie leciutka spacerówkajoana, Kaga, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sobie zamówiłam kurtkę i nie wiem jak ja to zamawiałam że zamiast wcisnąć rozmiar S wcisnęłam L 🤦♀️
I zorientowałam się jak już mi meila przysłali ze kurtka została wysłana i weszłam na te dane wysyłki i fakturę na meilu...
No i już za późno bo paczka już w drodze...
Ale pisałam z babka ze sklepu mam odmówić przyjęcia i wyśla jeszcze raz S...
Tylko chciałam kurtkę na weekend bo moja zimowa się stargala 😅
Zaczaczylam rękawem o gwozdza w piwnicy w bloku 🤯
Wczoraj byłam na spacerze z małym i miałam inna i mnie wywiało 🤦♀️
Dzis mąż idzie na spacer 😅
Chyba że będzie mocno wiało to nie będzie dziś spacerkuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 11:13
-
nick nieaktualnyMilenka super 💪🏼❤️ co do obrączki. I głowa do gody co do testowania 😘
Ruda wytrwałości ❤️ już bliżej niż dalej waszego wiecznego tulenia się 😁
Żanetka jak kolki? 🤔
Miss pochwal się nowa furą 🥰 my zobaczymy jak sprawdzi się ta z wózka głębokiego. Czy zda egzamin i może w marcu/kwietniu wypróbujemy.
My bylismy na sesji i niestety to była trauma dla Maksa. Spędziliśmy 2h i przerwaliśmy (nie zrobiliśmy zdj we wszystkich „stylizacjach”). Każdy był poddenerwowany bo ciagle biedaczek płakał, albo płakał bo czuł nasz stres już później. Mąż zdecydował ze koniec bo serce mu pękało i mimo ze chciałam piękne zdj rodzinne to również nie chciałam go ju męczyć.
Kaga może Tymi poradzisz coś.. czy plastry Emla są ok dla maluszka?za tydzień szczepienie i chciałam mu uśmierzyć ból tych wkłuć 🥺🥺🥺😭
A i wszystkiego naj dla bliźniaczki z okazji 17tygodnia ❤️
Kaga lubi tę wiadomość