Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hahha 😊 a w ktorym tyg tak juz mozna cos dojrzec i sprawa sie wyjasni? 😁 nie moge doczekac sie pierwszych zakupow ☺️
W rodzinie tez zdania sa podzielone 😊 u Pawla w rodzinie to kazde z rodzenstwa ma tak: pierwsza dziewczynka, chlopiec i koniec 😋
Ruda jak wlasnie z psychologiem??
Zanetka mam nadzieje, ze dietka cos pomoze 😊
Kaga ja mam zamiar obczaic diete chodej w weekend i od poniedzialku ruszyc 😊 lekarz mi wczoraj powoedzial, ze najlepiej gdybym wogole nie przytyla w ciazy lub minimalnie, ale ze odchudzac tez mi sie niewolno. Ale mam pozwolenie na jakies drobne cwiczenia 😊
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyHaha kaga dobre 😅
Asia mi na pierwszych prenatalnych okreslil płeć bo mały był tak obrócony ze było wszystko widać
Dużo zależy od ułożenia dziecka i od sprzętu gina też...
U mojej koleżanki dziecko było odwrócone tylkiem i trochę poczekali na określenie płci
A najlepsze chodziła do dwóch ginów do jednego na Nfz do drugiego prywatnie
Ten Nfz powiedział że będzie syn a ten drugi że córka 😅😅
Chyba coś pod koniec 5 Msc było już pewne że jednak dziewczynka 😅 -
nick nieaktualny
-
Cudownie Ruda!!! Właśnie nic tak nie napędza jak dziecko. ❤️
Każda z nas ono napędza - staraczkę, ciężarną i mamę. Zobaczysz, że jeszcze znajdziesz dla niej nadludzką siłę.
Ja znałam płeć w 12 tyg tak na 80 procent i się sprawdziło. Ale kumpela musiała czekać chyba do 21 tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:55
Żanetka93, megson91 lubią tę wiadomość
-
Witam was mam do was pytanie staram się już pół roku z mężem i nic niestety robiłam hormony z krwi i lekarz mówi że dobrze wyszły. A teraz coś wam opowiem. OSTATNIĄ MIESIĄCZKĘ MIAŁAM 1 STYCZNIA PÓŹNIEJ 24 STYCZNIA DOSTAŁAM BRĄZOWY PLAMIEN SKĄPYCH NIE TRWAŁO NAWET 2 CAŁYCH DNI. PO TYCH PLAMIENIACH DOSTAŁAM BARDZO DUŻO ŚLUZU PRZEZROCZYSTEGO JAK BY PŁODNEGO DZIŚ OBECNIE JEST 38 DZIEŃ CYKLU MIESIĄCZKI DALEJ NIE MAM TEST ROBIŁAM NEGATYWNY. MÓJ LEKARZ NA URLOPIE.
-
Mi powiedział gin w 12 tygodniu. Ledwo przyłożył sprzęt i mnie pyta czy chce wiedzieć haha. Chyba miałam farta co do ułożenia. Potem jeszcze kilka razy powtarzał, że chłopak jak się patrzy. Ale nigdy nie dają 100% pewności. Śmiałabym jakby wyszła jednak dziewczynka xD ale to chyba prędzej odwrotnie jest.
Ruda śliczna mała jak po tej rozmowie? Trzymaj się tam. Już niedługo będziecie w domumegson91, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaga to fakt to jest niewyobrażalne jak człowiek który mieści się w objęciu jednej ręki może dać tyle siły do wszystkiego
Jedyna taka miłość 💖
Tak samo przy staraniach
Jednego dnia beczysz a drugiego się napędzasz żeby to wszystko co teraz sie przechodzi osiągnąć -
Kaga tak wiem to, że odciąganie nie daje gwarancji że okres szybko nie wroci, sama mam znajomą która karmiła piersią a dostała okres szybciej niż ja wiadomo, to bardzo indywidualna sprawa... A co do mm to chyba jak raz podasz na spróbowanie Madzi mieszankę to raczej nie odrzuci Twojego mleka bo jednak cały czas je dostaje no ale fakt, mieszanki są o wiele słodsze niż mleko mamy, trzeba też wypróbować kilka różnych bo one między sobą też tą słodkością się roznia .. moja np strasznie wysypywało po slodszym mleku
Zanetka zazdroszczę powrotu do formy ja nadal tkwię w 20kg nadwadze i teraz bardzo ciężko idzie odchudzanie myślę że go wina tarczycy niestety bo jak miałam dobrze dobrana dawkę leku to szło fajnie a teraz jest ciężko jutro idę na badania, we wtorek Endo
Co do plci, właśnie była u mnie moja szwagierka, ona jest w 19tc i jeszcze płci nie zna bo dzidzius tak ułożony że nic nie widać
Ruda super ze masz już Helenkę przy sobie 😘
Teraz już będzie tylko lepiej
-
nick nieaktualnyMiss będzie dobrze też masz dietę i coś wkoncu ruszy niedługo wiosna więc więcej ruchu bo i spacerki częstsze i dłuższe mała bd większą to i ty bd mogła dorzucic jakaś aktywność fizyczna chociażby wieczorkiem na macie coś się pogimnastykowac
✊✊
Mam koleżanke w pracy która swego czasu się odchudzlaa ale tak mimo że jadła zdrowe posiłki to wjeżdżały też chipsy czekolady batony itp
I waga raz rosła raz stała w miejscu
Pewnego pięknego dnia tak się wkurzyla że odrzuciła całkiem słodycze przekąski itp i schudła 10 kg w 2 miesiące 🤯🤯🤯MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Miss napewno lekarz zmieni Ci dawke i tak jak mowi Zanetka wiosna czy latem wpadnie wiecej ruchu to zobaczysz jak zacznie samo spadać 😊
MissKathy92, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny ja czekam tego nowego wózka jak zbawienia
Teraz mamy ladną pogode ale jak pomyślę że trzeba ten wóz tachac na dół to mi słabo się robi
Wiem że ktoś może pomyśleć że jestem leniwa ale naprawdę to jest tak trudne logistycznie zadanie że aż się odechciewa
Do tego doskwiera mi ten ból pleców czasem nawet Amelki nie daje rady nosić dłużej
A z odchudzaniem to u mnie też było tak że raz lepiej raz gorzej a teraz pomimo trzymania diety słabo idzie i tracę motywacje do tego niby mam posiłki takie że szybko się robi ale jak już się zabieram to jakoś długo się schodzi a przy malym dziecku to wiadomo jak jest czasem wolę się wziąć za prasowanie niż za gotowanie
Do tego czasem zajadam stres i to mnie cały czas gubi -
nick nieaktualnyMiss u nas ostatnio było tak że mąż poszedł znieść wozek przed blok a ja ubierałam małego w kombinezon...
Gdy już schodziłam już na dół i włożyliśmy go do wózka zrobił kupę 😅
A ja w międzyczasie starałam sobie przypomnieć czy zamklam mieszkanie
Ok wróciłam z nim do góry ściągam to wszystko przebrałam i poszłam na dół mąż nadal czekał i spacer się odbył
Ale gdybym była sama jak to bd od poniedziałku to napewno bym że spaceru zrezygnowała bo jakbym miała tachać wózek na dół później do góry i spowrotem do dołu i małego w nim co nie jest jeszcze jakiś ciężki to jakoś chyba bym go wolała wystawić na balkon 😅😅😅
Co do diety nie łam się na początku ważne to wytrwac a efekty wkoncu rusza ☺️MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dieta, dietą, ale ja na weekend jestem w domu u mamy pierwszy raz od świąt, więc będę zaczynać od zera w poniedziałek pewnie 😅
Ja wróciłam do wagi sprzed ciąży, mam nawet kg mniej, ale ten wiszący, sflaczały brzuch masakra
Ja jak byłam w szpitalu to kobieta urodziła dziecko o innej płci niż się spodziewała, ale nie pamiętam w którą stronę to było. 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny