Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWhy moja siostra była
Raz byli w październiku i mówi że lepiej się zwiedzalo jeśli chodzi o temperaturę
W sensie że w sezonie żar podobno leje się tam z nieba 😅
Ale ze tłocznie zbytnio nie jest
Że dużo atrakcji, czysta woda, piękne plaże, nie ma problemu z wypożyczeniem sprzętów
Podobno piękny port i zamek
I że jak ktoś wybiera się z dziećmi to że są hotele naprawdę dobrze do tego dostosowane
Ja widziałam tylko zdjęcia ale rzeczywiście pięknie 🥰 -
Coś mi chyba cykl zwariował. Zawsze po owulacji bolą mnie piersi przez te całe 2 tyg do okresu.. A teraz niby za 7 dni okres a bólu nie ma.
Kaplam się teraz.. Jechaliśmy przez jakaś wieś po dziurawej drodze i myślę sobie ze dobrze ze mnie piersi nie bolą. I taki szok że kurde powinny już boleć od tygodnia a tu nic. Oby nie okazało się że się mi wydłużył cykl 😕 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka i moje i Twoje się pośpieszyło troszkę na ten świat.
Ja też liczyłam, że się zbliźniaczymy dzieciakami z Emdar, bo ona ma termin na tydzień przede mną.
Ale to moje dziecię jest w gorącej wodzie jednak kąpane..
W ogóle od dzisiaj mam już ją razem z karmieniem na wyłączność i martwię się bo zjadła mi teraz 35 ml, jak ja karmiły położne to jadła 50..
Albo ja jakąś tępa jestem i głupia, że nawet dziecko ode mnie nie chce jeść 😥
W ogóle musiała dzisiaj interweniować doradca laktacyjny, bo moje cycki są nabrzmiałe i bolesne, ale mleka schodzi przy dobrych wiatrach max. 30 ml już z obu i kazała mi głaskać pod prysznicem, odciągać regularnie i przykładać lód, bo bolą. -
nick nieaktualnyRuda nie mów tak, chce jeść od Ciebie, może widocznie tyle jej wystarczyło?
A co do cyckow to fakt z tym lodem mi to bardzo pomaga, teraz też robię tak że jak się kąpię to na końcu pod prysznicem puszczam sobie taka zimna wodę i poprostu polewam nią cycki, mega ulgę mi to daje
Mi się dzieje jeszcze coś takiego że czasem się robią takie grudki 😥
I to idzie rozmasować tylko właśnie pod prysznicem
I okłady sobie robię na sutki z mleka własnego tak że moczę gazik w mleku i przykładam i tak leżę chwilę i nie są takie fioletowe bo w pewnym momencie były dosłownie jak mocny fiolet 😲😲
Szczerze to nie wiedziałam że z tymi cyckami będzie aż taki kosmos 😲😲
No ale trzeba przetrwać -
nick nieaktualnyWitajcie
Dziewczyny, zniknęłam na trochę z różnych powodów - w tym doła "bo nic z tego nie wychodzi". Leki, diagnostyka, jestem po histeroskopia na koniec listopada. Było różnie.
Dzisiaj chce wam podziekowac za wspieranie, optymizm, rady, odpowiedzi na pytania i wątpliwości.
W tym miesiącu wreszcie się zazieleniło, beta 741 😁
Jestem najszczęśliwsza kobieta na świecie a partner fruwa 0,5m nad ziemią ze szczęścia. Niemożliwe stało się możliwe.Iskierka87, megson91, MissKathy92, Żanetka93, Kaś28, joana, Why.Not.Now, Stookrotka, emdar, OlaaM lubią tę wiadomość
-
Why ja byłam na Rodos bardzo się nam podobało. W ogóle to były nasze najbardziej promocyjne wczasy ever 1000 zł all inclusive hehe
Sisska oczywiście, że warto!
Gratulacje Anna
Żanetka ała.
A u nas dzisiaj była ciocia i było mega miło. I się domyślali, że ciąża bo struta chodziłam haha ale to prawda. W ogóle opowiadała, jak to kiedyś się rodziło i jak pokazywała przez okno kuzyna który miał 2h! I cała rodzina przychodziła oglądać 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Tylko machali żeby dzieciaka pokazać. Niewyobrażalne teraz za to mówiła, że mojego Arka zobaczyli po tygodniu jak wyszli bo z drugiego piętra nie było z okna widać haha -
Ruda nie panikuj z tym karmieniem to dobrze że mała od Ciebie je mniej najwidoczniej tyle potrzebuje a położne w szpitalu zazwyczaj mają tendencję do przekarmiania dzieci bo wiecie dziecko dłużej śpi i jest mniej roboty... Pisze oczywiście na przykładzie swojego szpitala, zapewne nie wszędzie tak jest no i jestem świadoma tego że one nie mają tylko jednego dziecka do opieki, ale np u mnie położne dawały mojej małej 90ml (!!!) na raz w pierwszych dobach życia 😱
Jak w 4 tygodniu trafiliśmy do szpitala do Białegostoku i powiedziałam że dziecko je 120ml to dostałam ochrzan że to za dużo i czy chce żeby moja córka była w przyszłości otyła ale ona już od początku miała rozciągnięty żołądek
Ogólnie ja mam dużo przeżyć ze szpitala, nie koniecznie pozytywnych
Aniu wielkie gratulacje ❤️❤️❤️ życzę nudnej ciąży -
Witam sie i ja😊 dziś przychodzi brat z narzeczoną prosić na wesele 😊😊
Miss jaka Amelka jesr słodka 😘
Żanetka Fabianek jest taki sady? 😁
Sisska cena badania zwala z nóg no ale niestety wszyscy zachodzą w ciążę od pierwszego powiewu wiatru...
Joanna duży już ten Twój dzidziuś 😘😁
Megson wyzdrowialas?
Nada, która rocznica ślubu Wam się zbliża?
My Walentynki obchodzimy ale bez prezentów bardziej kino, kolacja 😊😊
Tematu starań z mężem nie zaczynalam bo stwierdziłam, że nie ma to sensu, a jeśli ktoś z Naszych znajomych zapyta o dziecko to powiem, żeby męża pytali .MissKathy92 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ja chyba przeziębiłam przeziębienie ☹️ W poniedziałek obowiązkowo lekarz, bo wyglada mi to na zapalenie zatok 😥06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megson biedna ☹
Kas kawal dzieciaka hihi 😁 jeszcze troche i Ty takiego bedziesz miala 😘 a bedziesz miala zamiar zaczac ten temat z mezem??
Te Wasze slodziaki to tylko do schrupania 😍
Ruda bez mowienia na siebie brzydko 😘 pamietaj, ze jestes najlepsza mama dla Helenki a wszystkie poczatki sa ciezkie 😘
Ania gratulacje ❤
Nada historie z tamtych czasow to sa nieraz smieszne 😁 a teraz to dla naszych mam mamy dobrobyt 😅 do wszystkiego dostep i jeszcze jaki wybor 😁 no i cała opieka w ciazy i w szpitalu..
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.