Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jutro powinnam mieć okres i tak się czuję jakby pukał do drzwi..
Takie duże laboratorium o 9 rano byłam A oni mnie tak stresują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:34
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Iza Ty dostalas @ dzisiaj tak ?
Tak jest Beti, dzisiaj 1dc i zaczynam ten 9cs. Ale tym razem się jakoś nie smucę, zrobimy co możemy w tym cyklu, a w razie czego w kolejny już wejdziemy z nowym lekarzem i mam nadzieję nowym planem, nic innego nam nie pozostaje jak walczyć
Tasia, trzymam kciuki!!! -
Kaga wrote:Piła ktoras z Was inofem? Inofolic?
Ja pilam go dlugo, z pol roku na pewno. Na początku nawet miałam wrazenie, ze mi cos ruszyl - ból okoloowulacyjny itp. I odstawilam go w tym miesiącu, zastanawiam się czy to nie on mi tak wydluzyl te cykle do 40 kilku dni. Przed nim taki cykl mialam raczej rzadko. -
blair. wrote:Tak jest Beti, dzisiaj 1dc i zaczynam ten 9cs. Ale tym razem się jakoś nie smucę, zrobimy co możemy w tym cyklu, a w razie czego w kolejny już wejdziemy z nowym lekarzem i mam nadzieję nowym planem, nic innego nam nie pozostaje jak walczyć
Tasia, trzymam kciuki!!!blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTasia88 wrote:Jutro powinnam mieć okres i tak się czuję jakby pukał do drzwi..
Takie duże laboratorium o 9 rano byłam A oni mnie tak stresują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:53
-
Dzień Dobry Czy można dołączyć?
Mam na imię Karolina, mam 26 lat, od ponad 2 lat jestem mężatką i tyle czasu staramy się też o pierwsze dziecko.
Z częścią Dziewczyn już się znam
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciukiBeti82, RudaMaruda25, blair., Kaga, MissKathy92, Lajni85 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Dzień Dobry Czy można dołączyć?
Mam na imię Karolina, mam 26 lat, od ponad 2 lat jestem mężatką i tyle czasu staramy się też o pierwsze dziecko.
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciukiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Dzień Dobry Czy można dołączyć?
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki
Cześć Karolina ! Moja imienniczkoPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pije inofem;)
Najpierw zazywalam ovarin ale nic nie dal
Lekarz zaproponowal inofem twierdzi tez z wersja plynna ma lepsze dzialanie ovarin to byly tabletki.
Ogolnie super wiadomo ze wszystkie leki ktore mam maja wplyw na cykl ale mam fajne regularne cykle inofem pije caly czas nie przestaje wiec nie mam pojecia jakby to bylbylo po odstawieniu