Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNada, przecież Ty super wyglądasz! Normalna, zdrowa kobieta, więc nie przejmuj się teściami.
W swojej skórze dobrze masz się czuć Ty, a dla męża i tak jesteś najpiękniejsza! ❤️
Wczoraj mój mąż przywiesił małej do fotelika czerwoną kokardkę, bo mu mama jego natłukła zabobonów do głowy. Dla mnie to śmieszne, ale niech sobie wisi, chociaż się o to trochę spięliśmy, bo mu mówię że zwyczaje jak w średniowieczu, a on mi na to, że nie jak w średniowieczu, bo wtedy w poście nie uprawiali seksu, a my tak. Rozwalił mnie tym tekstem, Korony Królów się za dużo naoglądał 😂
Ale kurde, tłumaczę mu, że albo się wierzy w Boga, albo w czerwone wstążki.
BTW. 900 strona wątku naszego ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 11:31
megson91, joana, nada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNada nie przybieraj do glowy ☺️
Tescie czesto nie rozumieja naszego sposobu zywienia
Ale w sumie my ich tez 😅
Moj synek konczy dzis 4 tygodnie i puscil z tej okazji mamusi taki slodki usmieszek jak sie obudzil ze oczwarowal mnie 🥰🥰🥰
Ruda ja tez czekam az wpadne na silke na jakies cwiczonka
zamowie tez sobie sprzet jakies gumy hantle i bede w domu tez cwiczyc ☺️megson91, joana lubią tę wiadomość
-
Emdar kciuki za Ciebie i Julka ❤
Nada nie sluchaj wogole tesciow. Wiesz sama najlepiej co jest dobre dla Ciebie i dziecka. A co do figury to mogliby sobie darowac... Masz normalna figure a brzuszek ciazowy ma swoje prawa 😊
Ruda tak sie milo czyta o tym, ze teraz tak dobrze Ci z Helenka ❤
Fabianek jaki już duzy chlopiec 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:36
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyBo dziecko to kupa szczęścia, z naciskiem na kupa!
A dzisiaj w nocy to w ogóle była bardzo niespokojna, ale to za każdym razem jak mama się przytulała do taty, to obok w łóżeczku już płacz, albo jakieś inne efekty dźwiękowe.
Chyba jest o tatę zazdrosna 😂😂😂
Dziewczyny, nie przejmujcie się, ja w ciąży byłam ulana, wyglądałam jak otyły człowiek.
Teraz po mnie nie widać, żebym w ciąży w ogóle była, każdy mi mówi, że szybciutko ze mnie spadło. Cycki mi jedynie trochę obwisły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 13:20
megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zanetka amant ze spojrzenia w tatusia, sliczny w mamusie ❤ mieszanka wybuchowa 🥰 nie wiem czy zliczy sie kiedys te zakochane 😅😂
Ruda a powiem Ci, ze moja siostra identycznie mowila o corce 😅😂 ze byla zazdrosna i byl wrzask od razu w lozeczku 😅
Tez jestem ciekawa u Emdar 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:36
megson91, Żanetka93, nada lubią tę wiadomość
Adaś
-
nick nieaktualnyAsia, nie przejmuj się, ja nie należałam do mega szczupłych osób, w ciąży przytyłam 16 kg!
Teraz po 2 tyg. mam tylko 3 kg nadprogramowe.
Co myślałam, że będę długo walczyć, bo zrobiła mi się oponka, uda, przeogromne, cycki, ramiona, a brzuch tak średnio.
Mąż mi mówi, że codziennie obserwował, jak to wszystko ze mnie schodzi.
Jedynie tak jak mówię, została mi fałda brzucha trochę, z nadmiaru skórnego, ale przecież skóra nie jest tak elastyczna, że od razu się wciąga.
A teściowa to taki chamski tekst mogłaby sobie darować, każda z nas jest inna, każda inaczej w ciąży tyje i wygląda. Najważniejsze, żeby ciąża przebiegała zdrowo i trzeba o siebie dbać, a na formę i figurę przyjdzie czas po. -
nick nieaktualnyTesciom nie dogodzi
Po mnie szybko bylo widac brzuch uwazam ze mialam ladny bo taka okragla pileczka i tesciowa zawsze jak mnie widziala to mowila : jak tam moja kuleczka 🤦♀️🤦♀️
No chyba logiczne ze w ciazy rosnie brzuch 😅😅
Ruda szybko wsniosek
To ile czekaliscie na nadanie numeru pesel bo zgloszeniu malej w usc?
Od razu z aktem urodzenia? -
nick nieaktualny
-
Ruda fajnie, ze to tak sprawnie poszlo, bo nieraz moi znajomi mowili, ze musieli dlugo czekać..😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:36
Adaś
-
nick nieaktualnyTak, to inny urzad
Jeszcze oprocz zgoszenia do zusu, przychodni itp jeszcze do spoldzielni mieszkaniowej trzeba bylo gada zglosic 😅
Ale dzis wiosennie ☺️
Wracamy wlasnie ze spacerku bo zaraz bd jedzenie ☺️
Jak jutro mi zasnie mocno to pojdziemy mamie szukac jakiejs sukienki na chrzciny
Nie wiem czy wam pisalam ale impreza 14 marca 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny