Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Urodziłam, 17.02.2020, godzina 21:25. Julek waży 3270 gram i ma 57 cm(po kim taki długi 🙄? ) Po 26 h od odejścia wód, nie wiem jak się nazywam🙄 Powiem Wam że takiego hardcoru to się nie spodziewałam... Ledwie żyję. No ale mam już Julka ❤️❤️❤️. Odezwę się. Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 05:25
Kaga, Żanetka93, Iskierka87, joana, RudaMaruda25, Why.Not.Now, Stookrotka, Sisska, nada, megson91, MissKathy92, Kaś28 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka mi wody odeszly w sobote i zaczela sie 1 faza porodu a mlody sie urodzil w poniedzialek po 2 w nocy 🤯
Ja weszla 3 faza i parcia to juz poszlo mimo ze obrocil glowe i musieli nacinac
Ale te pierwsze fazy u mnie trwaly prawie 2 doby i rowniez jak emdar nie wiedzialam jak sie nazywam 😅😅😅 -
nick nieaktualnyMi jak odeszły wody, co było dla mnie mega traumatyczne i przerażające, bo takie ogromne zaskoczenie to trafiłam do szpitala już że skurczami krzyżowymi i 3 cm rozwarcia, więc przypuszczam, że szybko by mi poszło.
W ogóle dziewczyny tak strasznie szybko chudnę, jak nigdy. Zawsze walczyłam o każde 100 gr żeby schudnąć, a ważę się i widzę jak mi waga ucieka, aż przerażająco szybko. Myślałam, że będę po ciąży taką "fest babą" jak mnie rodzina męża określiła, a ja nie wyglądam teraz jakbym w ogóle 2 tygodnie temu była w ciąży. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej to się zastanawiam czy to normalne. -
nick nieaktualnyNormalne ruda 😅
Schodzi woda, odciagasz mleko wiec karmisz, a co za tym idzie dbasz o jedzenie itp
Mi tez wszystko szybko spadlo a moj brzuszek zostal w lozeczku 😊😊
Duzo kobiet nawet twierdzi ze po ciazy czuja sie lepiej niz przed 😅
Ja musze popracowac nad forma ale taka silowa zeby miesnie podkreslic ☺️ -
nick nieaktualny
-
Aaaaa Emdar gratulacje!!!!!! 🥳🥳🥳🥳
Buziaki dla Was 😘😘😘💜💜💜😍😍😍06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny 🙂
Wiem że mało się udzielam na wątku ale jestem cały czas i Was podglądam, podczytuje od czasu do czasu. Właśnie szykuje się na wizytę, mam dziś prenatalne i bardzo Was wszystkie proszę o 3manie kciuków za mnie i moje maleństwo. Bardzo się stresuję ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🙏Żanetka93, joana, Sisska lubią tę wiadomość