X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2020, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa nieważne... Szkoda gadać.

Milenka ale pysznie wygląda 😋😋 i takaaaa wielka. 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 23:22

• nada Autorytet

Wysłany: 7 maja 2020, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale syna wychowali spoko, to skąd u nich takie słabe zachowania? :/ Mnie w ogóle Twoje uczucia nie dziwią, też bym się frustrowała czymś takim :/

PplPp1.png
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada, zdawałam zrobię sprawę że ona będzie duża ale cóż, przerosła moje oczekiwania 😂😂😂 następnym razem na pewno zrobię dwie 😁

Miss ta chałka była akurat z przepisu wbudowanego w robota, chciałam zobaczyć jak ona się ma do tych które robiłam zawsze. Wcześniej na dużą skalę robiłam chałki z tego przepisu i jest naprawdę rewelacyjna.
    https://margarytka.blogspot.com/2013/01/chaka-waniliowa-z-kruszonka.html?m=1
    Też wyjdą Ci dwie albo jedna big 🙂 aha, no i tam w przepisie jest podana pasta waniliowa, spokojnie można ją pominąć. I kruszonki zrób mniej bo zostanie Ci jej dużo 🙂

Kaga, Twoich teściów nawet nie będę komentować.. No cóż są ludzie, klamki i całe zamki.. Nie szarp sobie nerwów, powinnyście ich obie z mamą zignorować, nic nie poradzisz że tacy są. Już raczej się nie zmienią, a Ty przy nich się wykończysz. Całe szczęście że mąż nie poszedł w ich ślady, tak jak pisze Żanetka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 07:04

MissKathy92 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • joana Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj napisalam ale widać nie piknelam odpowiedz 🤷‍♀️

Polecam tam samo jak Nada ta z mojewypieki. Jest bardzo dobra. Robilam dwie takie średnie 😊
    Ale po tym foto Twoim Milenka czuje, ze znow zrobie 😍 Wyszlo Ci cudenko. Az slinka cieknie 🥰🥰🥰

Kaga kazda z nas Cie rozumie.. zachowanie tesciow zal. Przeciez mama sie napracowala.. i wiadome nikt od gosci nie oczekuje prezentow, ale skoro to nie sa odwiedziny na obiad to wypada cos pomoc. Chocby wlasnie przywiezc te wino, cos do zjedzenia, czy chicby sprzatnac po sobie ze stolu.. juz samo zaproponowanie nawet lepiej wygladaloby.
    Ale niektorzy juz tacy sa i nic sie nie poradzi 🤦‍♀️

Nada co do zakupow to mam identycznie 😅 chyba nie powinnam nigdzie zagladac bo inaczej maz wyrzuci mnie z domu. Choc on i tak widzi, ze ja jestem w tym calym szale zakupow oszczedna. A to poluje na promki itp i szukam dobrej jakosci. No i jak to mowi" dla jego ksieciunia wszystko musi byc najlepsze" hahah 😅🤣

Zaluje, ze wlasnie nie skorzystalam z tej promki na ubrania na hm.. teraz zaraz bedzie cieplo a ja mam 2 pary legginsow takich kolo domku. Kilka koszulek sprzed ciazy co robia sie przyciasne. I moze 2 sukienki sprzed ciazy, ktore beda dobre.
    Podobaja mi sie ubrania na asos ale kurcze boje sie jaki mam wybrac rozmiar. Niby teraz wymiarami wychodze na styk na 44. Ale moze powinnam wziac 46, zeby bylo i na pozniej. Z tym, ze ja nasze marki typu reserved czy hm nosze 40/42, wiec az taka roznica?
    A nie chce mi sie bawic w odsylanie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:09

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
    06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2020, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzie sie czuje jak nowonarodzona bo sama wyskoczylam na jarmark 😁
    Latalam jak sarenka
    Nakupilam kwiatow bede sadzic zeby miec piekny balkon 😁
    I truskawki i arbuza 😁

A wczesniej zachaczylam nawet o rosman 😁😁😁

Jak ptak z klatki wypuszczony na wolnosc 😁😁😁

joana lubi tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2020, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi najlepsze zyczenia urodzinowe 🎂
    Spelnienia marzen poprostu 🎂🎂

ABI90 lubi tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:44

joana, MissKathy92, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie,
    Dziś kończymy 7 miesięcy 🥰 jejku kiedy to zleciało 🙈 pozdrawiamy e-ciocie 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:15

MilusińskaMilena, megson91, joana, Żanetka93, Kaga lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka dziękuję za przepis 😘 jak zdobędę drożdże i kupię masło to na pewno zrobię 😊

Nada z moich wypieków też czasem korzystam więc poszukam też chałki 😊 zobaczymy co mi wyjdzie 🙈

Zanetka widzę udane zakupy 😁 matka na wychodnym jak sarenka 😂

Abi trzymam kciuki żeby mąż powtórzył badanie 😉 zadbaj też o siebie i troszkę odpoczywaj czasem 😊 a kolor wybierzcie takie jak Wam się podoba ☺️

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • joana Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss nie przestane sie nigdy zachwycac Amelka 🥰 jest tak piękna i słodka 😍 wszystkiego najlepszego ❤

Abi najlepsze zyczenia 🥳🍹😘
    Super gdyby udalo sie rzeczywiście z ta inseminacja 😊 niech wraca wszystko do normy i posypia sie kolejne dobre wiadomosci o pozytywnych testach 🥰
    Chaleczka przepiękna 🥰

Wlasnie skoro przywolujemy do tablicy.. Iskierka gdzie sie podziewasz?? 😁

Zanetka rozumiem doskonale... mi ostatnio maz pozwolil wybrac sie ze soba na zakupy do biedry 🙂 co tam,ze dusialam sie w maseczce, zapakowal mnie w grube rekawiczki ale wyszlam do ludzi 🤣
    A ze jeszcze udalo sie kupic karkowke i pozniej byl grill to wogole pelnia szczęścia 🤣😅

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

MissKathy92, MilusińskaMilena, joana, Żanetka93 lubią tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny 😘 czasem sobie mysle że mi nic się w życiu nigdy nie udawało ale córcia to mi się udała 😊 jest idealna, taka jaką sobie wymarzyłam 🥰

Abi życzę prezentu w formie inseminacji 😊 a później będzie największy prezent, bociany już to wiedzą 😘 wszystkiego najlepszego 🥰

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • joana Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi bo bocianki juz wiedza, ze musza krazyc przy Tobie i Milence ❤😍

Abi to ja akurat bylam prezentem na 30ste urodziny mojej mamy 😁😁😁

ABI90 lubi tę wiadomość

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i, ja już Ci składałam życzenia, ale powtórzę jeszcze raz. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, zwłaszcza tej dzieciny.
    Dla mamy również wszystkiego najlepszego 😙 no i jestem pewna że mimo że urodziłaś się dzień przed jej urodzinami, byłaś dla niej najpiękniejszym prezentem 😙

I niech bociany się nie ociągają 🙂 Krążą nad nami dwiema, może rzeczywiście coś nam przyniosą 🍀 moja mama rok temu składała u nich zamówienie na wnuczkę (mówi że nie może być gorsza od dziadka dlatego to musi być dziewczynka) więc może, może 🙂 a jak nie, to potem będziemy w kapuście szukać 😁
    Jeszcze do Kaś trzeba boćka wysłać 🙂

Miss Amelka jest prześliczna. Jakież ona ma oczy 😍
    W ogóle muszę przyznać że wszystkie nasze forumowe dzieciaczki są prześliczne. Kiedyś się śmiałam do męża, że staramy się już tyle czasu, ale za to jakie to dziecko będzie dopracowane w każdym calu.. Może rzeczywiście coś jest w tej mojej teorii 😂

ABI90, Żanetka93, MissKathy92 lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka!

Abi najlepszego kochana! Kurcze niech powtarza, to faktycznie rzutem na taśmę jeszcze ta IO i jeszcze z sukcesem :D . A powiedz mi, wy w końcu chociaż jedną mieliście? Bo pamietam, ze odwołali wam tą pierwszą.

Chałeczki wszystkie piękne :D chyba zaraz tez coś upiekę, mam stare banany to może coś z nich "zdrowego". Na razie chleb mi wyrasta :)

Amelka śliczna :d

Kurde wyszło nam, że musimy trochę kasy włożyć w stare auto, żeby je podreperować i opchnąć dalej :/ smutne że ja takim gratkiem jeździłam, a teraz się za naprawianie wzięliśmy. No ale trudno. Byłam dzisiaj w urzędzie żeby nową furkę zarejestrować i trzeba się zapisywać telefonicznie na terminy! :O także "pocałowaliśmy klamkę". A babka od Baby Bjorn się nie odzywa. Eh w nosie z taką transakcją. A chciałam jechać dzisiaj. Z dobrych informacji przyjechał wózek i jest idealny :D, doszła też paczka ciuszków od jednej Pani i bardzo fajna koszula ciążowa, zamówię zaraz kolejną. Kurde nie mogę się napatrzeć na te ubranka :D kilka koszul kupiłam i tak mnie rozczulają i takie lniane spodenki. Jeju będzie mini tata elegancik *_*

A jakie zwroty są Asia na asos? Najlepiej wybrać tak żeby w paczkomacie móc nadać, ewentualnie u kuriera/ w żabce. Bo poczta polska najgorzej :/ A ja z asos nic nie zamawialam... moze zalando? tam ciagle sa jakies promocje. U mnie koszulki też ciasne wlasnie. Dobrze, ze cieplo sie robi bo kurtka tez juz na brzuch nie wchodzi xD

PplPp1.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• joana Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balam sie tego asos i wzielam zamowilam na hm spodniczke, dwie sukienki i dresowe spodenki krotkie 😊
    Koszulki dokupie jakis jak wyskoczymy z mezem na zakupy ubraniowe. I tak musimy, bo on juz nic nie ma. A jeszcze i ta sesja z brzuszkiem. Poza tym potrzebuje buty🙄
    Ale to od razu zrobimy wycieczke jednodniowa sklepowa to zobaczymy tez wozek i inne rzeczy dla malego.

Nada poprosimy foto wozeczka 🥰
    Szkoda, ze kobietka sie nie odzywa 😔

Milenka to samo pomyslalam, ze Kas trzeba bociana podeslac albo ona niech wlasnie w mlodej kapuscie szukac 😅

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi czekamy wiec na wiesci jak tak wyniki
    Moj maz tez czeka az wszystko ruszy bo tez chce sie wybadac...

Miss Amelka ma niebo w oczach doslownie ❤️
    Sliczne oczka
    Hipnotyzuje nimi 😁😁😁

• megson91 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2020, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że my jesteśmy po szybkiej wizycie 💜
    Niunia waży 754g 💜💜💜
    Przybrała od wtorku 88g 💜💜💜
    Wszystko jest w porządku, szyjka trzyma 💜💜💜

06.2021 👼🏻 5 tc
    08.2021 👼🏻 4 tc

8 cykl stymulowany
    18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
    10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
    12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
    16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
    30.12 💜

29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
    Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.

Kierunek immunologia❔
    PCOS i IO 🍬🍭
    MTHFR hetero A1298C

85999jcgiykcutbf.png

3jvztv73cc90cbvy.png
‹‹ 994 995 996 997 998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ