Wątek "wszystko źle"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy się załamywać czy cieszyć jak tak czytam.. Ja się staram dopiero 2 lata (DOPIERO!!). Pociesza mnie, że nie jestem sama, bo idzie się załamać jak słyszę, że ktoś się stara 2 miesiące i nie ma pojęcia czemu się nie udało. Tylko wpadki zdarzają się za pierwszym razem:( A ja już do cholery za stara na wpadkę jestem, nawet by nikt nie uwierzył, że wpadłam..
vanessa, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:kfeva ja musiałam zerwać kontakty gdzieś po 2 latach starań prawie ze wszystkimi osobami dla swojego dobra.
Każdy inaczej przez to przechodzi jednym to pomaga drugim tamto, ale Ty wyolbrzymiasz 3 nieudany cykl!? ja ich nawet już nie liczę bo pewnie byłoby ok. 60 cykli.
Jeszcze nawet nie wiem czy faktycznie nieudany... Strasznie wyolbrzymiam, wiem
A postanowiłam sobie, że przez pierwszych 6 cs będę totalnie wyluzowana i nie będę się zamartwiać. Tiaaavanessa lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Tylko wpadki zdarzają się za pierwszym razem:( A ja już do cholery za stara na wpadkę jestem, nawet by nikt nie uwierzył, że wpadłam..
Ciapulinka, Saramago, XYZ, vanessa, alma, Unlike, kierzynka, Anoolka, moremi lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:ehehe... ale później mieć świadomość, że fasolek został w kiblu poczęty?.. Jakoś słabo
W kiblu, nie kiblu ale z Miłości!
olka30, stardust87, Ciapulinka, Unlike, kierzynka, celia, moremi lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Poza tym lepiej powiedzieć w kiblu niż np. na masce samochoduLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Poza tym lepiej powiedzieć w kiblu niż np. na masce samochodu
Saramago, Unlike, Liath, celia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 10:36
olka30, vanessa, Unlike, kierzynka, Liath, celia lubią tę wiadomość
-
Normalnie jestem dziś taka zła, że nie podchodź Łeb mnie boli, wczoraj pokłóciłam się z moim, praca mnie wkurza, biorę CLO więc hormony mi wariują, raz mi zimno za chwilę się pocę jak świnia. O swoim wykresie nawet nie mówię, dopóki się nie leczyłam to był piękny, a od dwóch miesięcy wszystko do D...
-
Nie mam już siły infekcja grzybicza znowu wraca a dopiero co kurację skończyłam a najgorsze jest to że chciałam sobie pomóc a wyszło odwrotnie oleje to leczenie, bo szkoda czasu pieniędzy i zdrowia na łykanie tych wszystkich leków i w dodatku musiałam przez to przełożyć coś co było dla mnie ważne...
Normalnie mi się żyć odechciewa w takie dni jak wczoraj i dziś
Nie wiem po co tu jestem skoro i tak starać się nie mogę... chyba tylko z nudów AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 18:43