Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
kxllla wrote:Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭
Wydajesz mi się że jeszcze za wcześnie robisz te testy. Pamiętaj że jesteś przed terminem i wszystko jest może się zmienićkxllla lubi tę wiadomość
-
kxllla wrote:Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭
Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie 😊kxllla lubi tę wiadomość
-
Marii876 wrote:Mnie o dziwo nic nie boli 😳
Ewentualnie może już się przyzwyczaiłam 😂😂😂
Poważnie jakoś jest ok. Muli mnie, ale ja jestem wrażliwcem pogodowym, a idzie burza u mnie
Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈 -
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie
😊
Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣
U mnie też właśnie idzie burza🙈 -
Arletka wrote:Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈
-
kxllla wrote:Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣
U mnie też właśnie idzie burza🙈
Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy
U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂 -
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy
U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂
To jako ciekawostkę powiem, że w pierwszej ciąży w III trymestrze miałam dosłownie czarne sutki🤣 aż się moja mama dziwiła, że tak się da 😁 -
Marii876 wrote:Powiem Ci, że jak teraz nic mnie nie boli po takich jazdach to się zaczynam zastanawiać co jest nie halo 😂
Myślisz, że okres będzie jednak w tym tygodniu?
Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣 -
Arletka wrote:Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣
Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂 -
Marii876 wrote:Dziś mam 26 dc
Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂
Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣 -
Arletka wrote:Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣
A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie -
Marii876 wrote:Nie mam pojęcia, ale jak uda mi się to ustalić to dam Ci znać🤪 najcudowniej byłoby wgl przechodzić to bezboleśnie 🥰 jaki świat byłby wtedy piękny!
A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie
Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰
A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból? -
Arletka wrote:Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰
A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból?
No takie 31-35 dni maks
Bole to tak różnie ok tydzień przed, zawsze zaczynało się od bólu piersi, potem dopiero brzuch i biegunka tak z 3 dni przed 😊 -
Marii876 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe cykle to ruletka po prostu... masakra.
Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży
Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.
Jak tam u Was? Dzień dobry tak w ogóle🤣
Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe -
kxllla wrote:Te cykle to ruletka po prostu... masakra.
Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży
Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.
Jak tam u Was? Dzień dobry tak w ogóle🤣
Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe
Dzień dobry 🥰🍀
Tak to prawda ruletka zdecydowanie ten cykl też mi to pokazał, że nie wiadomo czego się spodziewać😂
Jak się wgl czujecie? Ja się mega nie wyspałam 🤦🏽♀️