X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭

Wydajesz mi się że jeszcze za wcześnie robisz te testy. Pamiętaj że jesteś przed terminem i wszystko jest może się zmienić ;)

kxllla lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭

Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
    Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie 😊

kxllla lubi tę wiadomość

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Mnie o dziwo nic nie boli 😳
    Ewentualnie może już się przyzwyczaiłam 😂😂😂
    Poważnie jakoś jest ok. Muli mnie, ale ja jestem wrażliwcem pogodowym, a idzie burza u mnie

Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
    Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie
    😊

Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
    Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣

U mnie też właśnie idzie burza🙈

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈
    Pomyśl sobie co będzie jak to minie😊tyyyyyleeeeeee radości 😘 może się nie męcz tylko weź coś na ten brzucholek?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
    Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣

U mnie też właśnie idzie burza🙈

Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy

U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Pomyśl sobie co będzie jak to minie😊tyyyyyleeeeeee radości 😘 może się nie męcz tylko weź coś na ten brzucholek?

Tak zrobię bo już bokami mi ten ból wychodzi 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy

U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂

To jako ciekawostkę powiem, że w pierwszej ciąży w III trymestrze miałam dosłownie czarne sutki🤣 aż się moja mama dziwiła, że tak się da 😁

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    To jako ciekawostkę powiem, że w pierwszej ciąży w III trymestrze miałam dosłownie czarne sutki🤣 aż się moja mama dziwiła, że tak się da 😁
    Cooooo Ty mówisz 😳😳😳😳 dobra tego to na bank nie znajdę w Google 😂

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Tak zrobię bo już bokami mi ten ból wychodzi 🙈
    Powiem Ci, że jak teraz nic mnie nie boli po takich jazdach to się zaczynam zastanawiać co jest nie halo 😂
    Myślisz, że okres będzie jednak w tym tygodniu?

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Powiem Ci, że jak teraz nic mnie nie boli po takich jazdach to się zaczynam zastanawiać co jest nie halo 😂
    Myślisz, że okres będzie jednak w tym tygodniu?

Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣
    Dziś mam 26 dc
    Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Dziś mam 26 dc
    Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂

Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣
    Nie mam pojęcia, ale jak uda mi się to ustalić to dam Ci znać🤪 najcudowniej byłoby wgl przechodzić to bezboleśnie 🥰 jaki świat byłby wtedy piękny!

A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Nie mam pojęcia, ale jak uda mi się to ustalić to dam Ci znać🤪 najcudowniej byłoby wgl przechodzić to bezboleśnie 🥰 jaki świat byłby wtedy piękny!

A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie

Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰

A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰

A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból?

No takie 31-35 dni maks
    Bole to tak różnie ok tydzień przed, zawsze zaczynało się od bólu piersi, potem dopiero brzuch i biegunka tak z 3 dni przed 😊

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Musisz się uzbroić w cierpliwość. Ja zrobiłam sobie jeszcze wieczorem dzisiaj i kreska bledsza od wczorajszej porannej, ale jest na to wytłumaczenie - mocz bardzo rozcieńczony, bo dużo dziś piłam i sikałam a po drugie wczoraj robiłam o czułości 10 a ten dzisiaj wieczór 20 więc nie ma się co dziwić. Rano zrobię jeszcze jeden żeby zobaczyć czy ciemnieje ale też mam czułość 20 bo kupiłam 2 takie dzisiaj nie zwróciłam uwagi 🙈 rano idę na betę. Wiem, że kusi bo ja w poprzednich cyklach robiłam te testy już na kilka dni przed okresem i wiem, że to jest tylko niepotrzebny stres 🙈 w tym cyklu postanowiłam sobie, że zrobię dopiero jak ma być miesiączka i tak zrobiłam i zaskoczyłam się dwoma kreskami 😊

Marii876 lubi tę wiadomość

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    No takie 31-35 dni maks
    Bole to tak różnie ok tydzień przed, zawsze zaczynało się od bólu piersi, potem dopiero brzuch i biegunka tak z 3 dni przed 😊

To może rzeczywiście trochę Ci się przesunie cykl, albo może coś się zadziało 🫢

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te cykle to ruletka po prostu... masakra.
    Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży :(
    Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.

Jak tam u Was? :) Dzień dobry tak w ogóle🤣

Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Te cykle to ruletka po prostu... masakra.
    Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży :(
    Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.

Jak tam u Was? :) Dzień dobry tak w ogóle🤣

Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe

Dzień dobry 🥰🍀

Tak to prawda ruletka zdecydowanie ten cykl też mi to pokazał, że nie wiadomo czego się spodziewać😂
    Jak się wgl czujecie? Ja się mega nie wyspałam 🤦🏽‍♀️

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ