Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭

Wydajesz mi się że jeszcze za wcześnie robisz te testy. Pamiętaj że jesteś przed terminem i wszystko jest może się zmienić ;)

kxllla lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, bez sensu😩 ani cienia drugiej kreski. A brzuch jak bolał tak boli, piersi obolałe, sutki duże, wyglądają jak ciążowe, ale ja wiem że są przedokresowe😭

Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
    Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie 😊

kxllla lubi tę wiadomość

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Mnie o dziwo nic nie boli 😳
    Ewentualnie może już się przyzwyczaiłam 😂😂😂
    Poważnie jakoś jest ok. Muli mnie, ale ja jestem wrażliwcem pogodowym, a idzie burza u mnie

Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Hej jeszcze poczekaj! Poza tym najlepiej z porannego moczu podobno bo później może być rozcieńczony.
    Jak wyglądają ciążowe sutki? Pytam zupełnie poważnie
    😊

Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
    Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣

U mnie też właśnie idzie burza🙈

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Ale Ci zazdroszczę! Mnie już ten ból wykańcza serio. Mam dość tego cyklu....ja już zapomniałem jak to jest jak brzucha nie boli 🙈
    Pomyśl sobie co będzie jak to minie😊tyyyyyleeeeeee radości 😘 może się nie męcz tylko weź coś na ten brzucholek?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Hehe, no takie mega duże z ciemniejszą otoczką 😁
    Kurcze, wiem że za szybko, ale tak bym chciała żeby już się skończył ten cykl🤣

U mnie też właśnie idzie burza🙈

Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy

U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Pomyśl sobie co będzie jak to minie😊tyyyyyleeeeeee radości 😘 może się nie męcz tylko weź coś na ten brzucholek?

Tak zrobię bo już bokami mi ten ból wychodzi 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Próbuję sobie to wyobrazić 🤔 co ciekawe w Google nie ma takich zdjęć 😂 bo oczywiście musiałam obczaić temat hyhy

U mnie na bank walnie burza jak będę miała wyjść z psami - standardowo 😂

To jako ciekawostkę powiem, że w pierwszej ciąży w III trymestrze miałam dosłownie czarne sutki🤣 aż się moja mama dziwiła, że tak się da 😁

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    To jako ciekawostkę powiem, że w pierwszej ciąży w III trymestrze miałam dosłownie czarne sutki🤣 aż się moja mama dziwiła, że tak się da 😁
    Cooooo Ty mówisz 😳😳😳😳 dobra tego to na bank nie znajdę w Google 😂

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Tak zrobię bo już bokami mi ten ból wychodzi 🙈
    Powiem Ci, że jak teraz nic mnie nie boli po takich jazdach to się zaczynam zastanawiać co jest nie halo 😂
    Myślisz, że okres będzie jednak w tym tygodniu?

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Powiem Ci, że jak teraz nic mnie nie boli po takich jazdach to się zaczynam zastanawiać co jest nie halo 😂
    Myślisz, że okres będzie jednak w tym tygodniu?

Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Oj ciesz się jak najdłużej i oby rzeczywiście nic Cię już nie bolało, bo ja mam dziś taki armagedon że dramat 🙉 a w którym jesteś dzisiaj DC? Kurczę powiem Ci że w tych naszyć cyklach już nic nie jest pewnego 🤣
    Dziś mam 26 dc
    Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Dziś mam 26 dc
    Tak ten cykl jest jakiś szalony 🤪 może ja już przeszłam okres bez okresu i dlatego ju nic mnie nie boli 😂😂😂😂

Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Haha, w takim razie dawaj przepis jak to zrobiłaś 🤣 moim marzeniem jest mieć taki okres, w którym ból pojawia się dopiero w 1 dniu. A już przechodzeniem go bezbolesne to marzenie 🤣
    Nie mam pojęcia, ale jak uda mi się to ustalić to dam Ci znać🤪 najcudowniej byłoby wgl przechodzić to bezboleśnie 🥰 jaki świat byłby wtedy piękny!

A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Nie mam pojęcia, ale jak uda mi się to ustalić to dam Ci znać🤪 najcudowniej byłoby wgl przechodzić to bezboleśnie 🥰 jaki świat byłby wtedy piękny!

A serio to nie wiem może ja nie dostanę w tym miesiącu okresu albo się przesunie. Czasami się zdarzają cykle bez 🤔 według aplikacji mi się przesunie

Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰

A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Dokładnie - bezbolesne cykle to marzenie 🥰

A do tej pory jakie miałaś cykle? Dużo wcześniej przed odczuwałaś ból?

No takie 31-35 dni maks
    Bole to tak różnie ok tydzień przed, zawsze zaczynało się od bólu piersi, potem dopiero brzuch i biegunka tak z 3 dni przed 😊

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Musisz się uzbroić w cierpliwość. Ja zrobiłam sobie jeszcze wieczorem dzisiaj i kreska bledsza od wczorajszej porannej, ale jest na to wytłumaczenie - mocz bardzo rozcieńczony, bo dużo dziś piłam i sikałam a po drugie wczoraj robiłam o czułości 10 a ten dzisiaj wieczór 20 więc nie ma się co dziwić. Rano zrobię jeszcze jeden żeby zobaczyć czy ciemnieje ale też mam czułość 20 bo kupiłam 2 takie dzisiaj nie zwróciłam uwagi 🙈 rano idę na betę. Wiem, że kusi bo ja w poprzednich cyklach robiłam te testy już na kilka dni przed okresem i wiem, że to jest tylko niepotrzebny stres 🙈 w tym cyklu postanowiłam sobie, że zrobię dopiero jak ma być miesiączka i tak zrobiłam i zaskoczyłam się dwoma kreskami 😊

Marii876 lubi tę wiadomość

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    No takie 31-35 dni maks
    Bole to tak różnie ok tydzień przed, zawsze zaczynało się od bólu piersi, potem dopiero brzuch i biegunka tak z 3 dni przed 😊

To może rzeczywiście trochę Ci się przesunie cykl, albo może coś się zadziało 🫢

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te cykle to ruletka po prostu... masakra.
    Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży :(
    Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.

Jak tam u Was? :) Dzień dobry tak w ogóle🤣

Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Te cykle to ruletka po prostu... masakra.
    Ja to czasem zapominam, że mam mieć i dopiero w 1 dzień łapie lekki brzuch, a czasem to jak aktualnie masa objawów.. i przypisywanie sobie ciąży :(
    Ale tak szybko to jeszcze mnie brzuch nie bolał co prawda.

Jak tam u Was? :) Dzień dobry tak w ogóle🤣

Marii, serio ale w Google chyba tego nie pokazują hehe

Dzień dobry 🥰🍀

Tak to prawda ruletka zdecydowanie ten cykl też mi to pokazał, że nie wiadomo czego się spodziewać😂
    Jak się wgl czujecie? Ja się mega nie wyspałam 🤦🏽‍♀️

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ