X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    I w ogóle to strasznie mnie ciągną jajniki, aż mnie zgina czasem. Chyba po @ umówię się na usg, może jakieś torbiele...

Ja po tym cyklu też obiecałam sobie że umawiamy się do gin, bo jak tam mają wyglądać moje cykle- że od połowu mam umierać z bólu, to ja dziękuję 🙈

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Mój też dziwny :D

Ale nie ukrywam, że jak @ przyjdzie, to będę rozczarowana.
    Póki co piersi bolą coraz mocniej, brzuch tak samo z przerwami i senna jestem.

Ja czułam rozczarowanie w 15 DC kiedy zaczęły się bóle, bo nawet nie zdążyłam połudzić się nadzieja że a nóż się udało, bo przyszły bóle :/ tera już z utęsknieniem czekam na okres 🙈

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Ja czułam rozczarowanie w 15 DC kiedy zaczęły się bóle, bo nawet nie zdążyłam połudzić się nadzieja że a nóż się udało, bo przyszły bóle :/ tera już z utęsknieniem czekam na okres 🙈

Jeszcze jest nadzieja, trzymam kciuki :)
    Ale faktycznie, jeśli to nie ciąża, to na bank jakieś zaburzenia hormonalne.

Albo głowa nam dodaje objawy :)

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Jeszcze jest nadzieja, trzymam kciuki :)
    Ale faktycznie, jeśli to nie ciąża, to na bank jakieś zaburzenia hormonalne.

Albo głowa nam dodaje objawy :)

Ja już od połowy cyklu straciłem nadzieję :/ znam swoje organizm i odczuwamy dokładnie te same objawy, tylko tym razem duuuzo wczesniej i to mnie już męczy...;/
    Ale masz rację też obstawiam że to coś z hormonalnie dlatego muszę koniecznie sprawdzić

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:

Czytam co piszecie i ja to chyba serio przeszłam już okres 😂 za to mam znowu dziś katar 🤦🏽‍♀️

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Czytam co piszecie i ja to chyba serio przeszłam już okres 😂 za to mam znowu dziś katar 🤦🏽‍♀️

Hahah, miałabyś cykl marzenie🤣 czyli rozumiem że nic Cię nie boli? Zazdroszczę.....ale pozytywne :)

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Hahah, miałabyś cykl marzenie🤣 czyli rozumiem że nic Cię nie boli? Zazdroszczę.....ale pozytywne :)
    Jajnik trochę mnie kłuje głównie prawy. Ale takto wgl mnie nie boli brzuch jak na okres. Sutki tylko przy dotykaniu są wrażliwe - reszta naprawdę ok 😊
    Marzenie byłoby gdyby ponad tydzień nie było miliona innego bólu 😂

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Jajnik trochę mnie kłuje głównie prawy. Ale takto wgl mnie nie boli brzuch jak na okres. Sutki tylko przy dotykaniu są wrażliwe - reszta naprawdę ok 😊
    Marzenie byłoby gdyby ponad tydzień nie było miliona innego bólu 😂

To też prawda, ale z dwojga złego ważne że minęły i juz tak Cię nie męczą ;) a już może ten brak objawów jest dobrym objawem 🥰

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    To też prawda, ale z dwojga złego ważne że minęły i juz tak Cię nie męczą ;) a już może ten brak objawów jest dobrym objawem 🥰

Właśnie też o tym pomyślałam :) Może coś się kroi

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Nigdy w ciąży nie byłam, ale się w niej nie czuję jakkolwiek to brzmi 😂

• Anti Koleżanka

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a zdąża Wam się takie uczucie ściągania w okolicach pępka ? W piątek prawdopodobnie miałam owulację bo strasznie kłuły mnie jajniki + tonęłam od śluzu (stanowczo za szybko), więc wzięliśmy się z mężem do roboty :D.

Od wczoraj czuje straszne uczucie ściągania w okolicy pępka i nie wiem czy to już cholerny pms czy coś się dzieje xd

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anti wrote:
    Hej dziewczyny, a zdąża Wam się takie uczucie ściągania w okolicach pępka ? W piątek prawdopodobnie miałam owulację bo strasznie kłuły mnie jajniki + tonęłam od śluzu (stanowczo za szybko), więc wzięliśmy się z mężem do roboty :D.

Od wczoraj czuje straszne uczucie ściągania w okolicy pępka i nie wiem czy to już cholerny pms czy coś się dzieje xd

Niee, zdecydowanie za wysoko jak dla mnie :)

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anti wrote:

Też nigdy tak nie miałam. W żadnym właściwie cyklu przed okresem 🤔

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta urosła tylko troszkę i progesteron spadł więc czekam na krwawienie 😢 już raczej nie ma szans

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli te objawy raczej nie były dobrymi objawami.

• MadziaaL Debiutantka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)

Dziś mam dostać okres i go nie ma haha nie nastawiam się jakoś …
    Zawsze kilka dni przed okresem miałam pms a teraz praktycznie brak tych objawów :)
    Jedynie co to sutki mnie pieką i są wrażliwe a tak nic żadnych bólów brzucha, pleców zobaczymy jak jutro

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaaL wrote:
    Hej dziewczyny:)

Dziś mam dostać okres i go nie ma haha nie nastawiam się jakoś …
    Zawsze kilka dni przed okresem miałam pms a teraz praktycznie brak tych objawów :)
    Jedynie co to sutki mnie pieką i są wrażliwe a tak nic żadnych bólów brzucha, pleców zobaczymy jak jutro
    Test robiłaś ? 😊 trzymamy kciuki 😘

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anikaa wrote:
    Czyli te objawy raczej nie były dobrymi objawami.
    Cooooooooo??????

Anikaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anikaa wrote:
    Beta urosła tylko troszkę i progesteron spadł więc czekam na krwawienie 😢 już raczej nie ma szans
    Przykro mi😣

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2024, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Cooooooooo??????
    Noo niestety, nie tym razem

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ