Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
kxllla wrote:I w ogóle to strasznie mnie ciągną jajniki, aż mnie zgina czasem. Chyba po @ umówię się na usg, może jakieś torbiele...
Ja po tym cyklu też obiecałam sobie że umawiamy się do gin, bo jak tam mają wyglądać moje cykle- że od połowu mam umierać z bólu, to ja dziękuję 🙈 -
kxllla wrote:Mój też dziwny
Ale nie ukrywam, że jak @ przyjdzie, to będę rozczarowana.
Póki co piersi bolą coraz mocniej, brzuch tak samo z przerwami i senna jestem.
Ja czułam rozczarowanie w 15 DC kiedy zaczęły się bóle, bo nawet nie zdążyłam połudzić się nadzieja że a nóż się udało, bo przyszły bóle tera już z utęsknieniem czekam na okres 🙈 -
nick nieaktualnyArletka wrote:Ja czułam rozczarowanie w 15 DC kiedy zaczęły się bóle, bo nawet nie zdążyłam połudzić się nadzieja że a nóż się udało, bo przyszły bóle tera już z utęsknieniem czekam na okres 🙈
Jeszcze jest nadzieja, trzymam kciuki
Ale faktycznie, jeśli to nie ciąża, to na bank jakieś zaburzenia hormonalne.
Albo głowa nam dodaje objawy -
kxllla wrote:Jeszcze jest nadzieja, trzymam kciuki
Ale faktycznie, jeśli to nie ciąża, to na bank jakieś zaburzenia hormonalne.
Albo głowa nam dodaje objawy
Ja już od połowy cyklu straciłem nadzieję znam swoje organizm i odczuwamy dokładnie te same objawy, tylko tym razem duuuzo wczesniej i to mnie już męczy...;/
Ale masz rację też obstawiam że to coś z hormonalnie dlatego muszę koniecznie sprawdzić -
Arletka wrote:Ja czułam rozczarowanie w 15 DC kiedy zaczęły się bóle, bo nawet nie zdążyłam połudzić się nadzieja że a nóż się udało, bo przyszły bóle tera już z utęsknieniem czekam na okres 🙈
Czytam co piszecie i ja to chyba serio przeszłam już okres 😂 za to mam znowu dziś katar 🤦🏽♀️ -
Arletka wrote:Hahah, miałabyś cykl marzenie🤣 czyli rozumiem że nic Cię nie boli? Zazdroszczę.....ale pozytywne
Marzenie byłoby gdyby ponad tydzień nie było miliona innego bólu 😂
-
Marii876 wrote:Jajnik trochę mnie kłuje głównie prawy. Ale takto wgl mnie nie boli brzuch jak na okres. Sutki tylko przy dotykaniu są wrażliwe - reszta naprawdę ok 😊
Marzenie byłoby gdyby ponad tydzień nie było miliona innego bólu 😂
To też prawda, ale z dwojga złego ważne że minęły i juz tak Cię nie męczą a już może ten brak objawów jest dobrym objawem 🥰 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, a zdąża Wam się takie uczucie ściągania w okolicach pępka ? W piątek prawdopodobnie miałam owulację bo strasznie kłuły mnie jajniki + tonęłam od śluzu (stanowczo za szybko), więc wzięliśmy się z mężem do roboty .
Od wczoraj czuje straszne uczucie ściągania w okolicy pępka i nie wiem czy to już cholerny pms czy coś się dzieje xd -
nick nieaktualnyAnti wrote:Hej dziewczyny, a zdąża Wam się takie uczucie ściągania w okolicach pępka ? W piątek prawdopodobnie miałam owulację bo strasznie kłuły mnie jajniki + tonęłam od śluzu (stanowczo za szybko), więc wzięliśmy się z mężem do roboty .
Od wczoraj czuje straszne uczucie ściągania w okolicy pępka i nie wiem czy to już cholerny pms czy coś się dzieje xd
Niee, zdecydowanie za wysoko jak dla mnie
-
Anti wrote:Hej dziewczyny, a zdąża Wam się takie uczucie ściągania w okolicach pępka ? W piątek prawdopodobnie miałam owulację bo strasznie kłuły mnie jajniki + tonęłam od śluzu (stanowczo za szybko), więc wzięliśmy się z mężem do roboty .
Od wczoraj czuje straszne uczucie ściągania w okolicy pępka i nie wiem czy to już cholerny pms czy coś się dzieje xd -
Hej dziewczyny:)
Dziś mam dostać okres i go nie ma haha nie nastawiam się jakoś …
Zawsze kilka dni przed okresem miałam pms a teraz praktycznie brak tych objawów
Jedynie co to sutki mnie pieką i są wrażliwe a tak nic żadnych bólów brzucha, pleców zobaczymy jak jutro -
MadziaaL wrote:Hej dziewczyny:)
Dziś mam dostać okres i go nie ma haha nie nastawiam się jakoś …
Zawsze kilka dni przed okresem miałam pms a teraz praktycznie brak tych objawów
Jedynie co to sutki mnie pieką i są wrażliwe a tak nic żadnych bólów brzucha, pleców zobaczymy jak jutro -
nick nieaktualny