Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Arletka wrote:Marii876 wrote:🥰🥰🥰🥰
Możemy sobie pomarudkowac 😊
Jak Wasze dolegliwości? Lepiej trochę?[/QUOTE
I mnie bez zmian brzuch boli raz mniej raz bardziej. Póki co okresu nie ma więc pewnie będzie jutro.
A u Ciebie?
U mnie tak samo bez zmian, bólu brzucha brak uff, sutki przy dotyku, ale nie jest to jakieś uciążliwe, śluz dalej jakiś przezroczysto biały. Zakładam, że jutro nie dostanę okresu skoro temperatura rano nie spadła -
nick nieaktualnyDziewczyny, a mnie znowu mocno boli brzuch, spałam trochę przed chwilą i mam jakieś dreszcze dziwne 😤 już nie wiem co mam myśleć. Jeśli jutro temperatura będzie wyższa znowu może zrobię ten test? To by był 12 dpo a jeśli ta niższa temp wskazywałaby na zagnieżdżenie to już powinno coś wyjść chyba nie?
-
kxllla wrote:Dziewczyny, a mnie znowu mocno boli brzuch, spałam trochę przed chwilą i mam jakieś dreszcze dziwne 😤 już nie wiem co mam myśleć. Jeśli jutro temperatura będzie wyższa znowu może zrobię ten test? To by był 12 dpo a jeśli ta niższa temp wskazywałaby na zagnieżdżenie to już powinno coś wyjść chyba nie?
-
kxllla wrote:Dziewczyny, a mnie znowu mocno boli brzuch, spałam trochę przed chwilą i mam jakieś dreszcze dziwne 😤 już nie wiem co mam myśleć. Jeśli jutro temperatura będzie wyższa znowu może zrobię ten test? To by był 12 dpo a jeśli ta niższa temp wskazywałaby na zagnieżdżenie to już powinno coś wyjść chyba nie?
Ja miałam dokładnie tam samo wczoraj po południu/wieczorem złapał mnie silny ból brzucha a jak się kładłam spać to aż złapały mnie dreszcze.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży w ogóle nie myślałam że w niej jestem 🤣 Dopiero jak drugi dzień się czułam jakbym miała dostać okres a nie dostałam to zrobiłam test i od razu 2 kreski 😃
Wcześniej miałam masę rzeczy innych na głowie i ten cykl akurat kompletnie mnie ciążowo nie interesował 🤣
Marii ciesz się że nie boli, ja już się martwię że może coś jest ze mną nie tak, jak okres przyjdzie to czas na Gina. Mimo że w grudniu było wszystko w porządku…
Dziewczyny, a jak u was ze śluzem ogólnie? Ja przed samym okresem zawsze sucho mam, teraz w sumie też 😄 -
kxllla wrote:Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie myślałam że w niej jestem 🤣 Dopiero jak drugi dzień się czułam jakbym miała dostać okres a nie dostałam to zrobiłam test i od razu 2 kreski 😃
Wcześniej miałam masę rzeczy innych na głowie i ten cykl akurat kompletnie mnie ciążowo nie interesował 🤣
Marii ciesz się że nie boli, ja już się martwię że może coś jest ze mną nie tak, jak okres przyjdzie to czas na Gina. Mimo że w grudniu było wszystko w porządku…
Dziewczyny, a jak u was ze śluzem ogólnie? Ja przed samym okresem zawsze sucho mam, teraz w sumie też 😄
Ja też udaję się do gin zaraz po okresie, bo ten cykl jest dla mnie tak męczący że drugiego takiego nie zniosę 🙈
Ja nie mam śluzu tak jak zawsze przed okresem, ale jak byłam w ciąży to też go nie miałam, wiec to u mnie chyba żaden wyznacznik -
nick nieaktualnyArletka wrote:Ja też udaję się do gin zaraz po okresie, bo ten cykl jest dla mnie tak męczący że drugiego takiego nie zniosę 🙈
Ja nie mam śluzu tak jak zawsze przed okresem, ale jak byłam w ciąży to też go nie miałam, wiec to u mnie chyba żaden wyznacznik -
kxllla wrote:Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie myślałam że w niej jestem 🤣 Dopiero jak drugi dzień się czułam jakbym miała dostać okres a nie dostałam to zrobiłam test i od razu 2 kreski 😃
Dziewczyny, a jak u was ze śluzem ogólnie? Ja przed samym okresem zawsze sucho mam, teraz w sumie też 😄
Ja przed okresem zawsze miałam sucho ew bardzo mało i raczej gesty. Teraz mam wodnisty przezroczysto biały - tak ten cykl jest dziwny 🤪🤪🤪 -
Arletka wrote:Ja też udaję się do gin zaraz po okresie, bo ten cykl jest dla mnie tak męczący że drugiego takiego nie zniosę 🙈
Ja nie mam śluzu tak jak zawsze przed okresem, ale jak byłam w ciąży to też go nie miałam, wiec to u mnie chyba żaden wyznacznik
Ustalmy, że kolejne cykle mają być ekstra i bez żadnego bólu! 😂 -
nick nieaktualny