Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnikaa wrote:Widzę, że miałaś ciążę biochemiczną ? Jak to u Ciebie wyglądało mogę wiedzieć ?
3 dni przed terminiem miesiączki test pozytywny, kreska jasna ale widoczna, dzień przed też ale kreska ledwo widoczna, a po 2 dniach od terminu @ okres z silnym bólem i krwawieniem. Nawet nie zdążyłam pójść na betę. -
kxllla wrote:3 dni przed terminiem miesiączki test pozytywny, kreska jasna ale widoczna, dzień przed też ale kreska ledwo widoczna, a po 2 dniach od terminu @ okres z silnym bólem i krwawieniem. Nawet nie zdążyłam pójść na betę.
-
nick nieaktualny
-
Arletka wrote:To rzeczywiście bardzo niski przyrost . Bardzo, bardzo mi przykro dla pewności zrób jednak jeszcze betę jutro zobaczysz czy beta spada.
-
Anikaa wrote:Zastanawia mnie dużo ciemniejsza kreska z dziś i to jeszcze nie z pierwszego moczu, niż w poniedziałek. No ale widocznie testy kłamią, krew nie
Ciemniejsza jest pewnie dlatego że w porównaniu do poniedziałku jest większa beta, ale niestety nie przyrosła poprawnie. Teraz kontroluj kochana czy beta rzeczywiście spada, żeby mieć pewność że to nie jest ciąża ciąża pozamaciczna. -
Arletka wrote:Ciemniejsza jest pewnie dlatego że w porównaniu do poniedziałku jest większa beta, ale niestety nie przyrosła poprawnie. Teraz kontroluj kochana czy beta rzeczywiście spada, żeby mieć pewność że to nie jest ciąża ciąża pozamaciczna.
Arletka lubi tę wiadomość
-
Anikaa wrote:A już nie będę się stresować, myślę, że jakby miało być dobrze to by urosła już dzisiaj. Progesteron też z 9,46 spadł na 3,39, lekarka mi napisała że wygląda to na ciążę biochemiczną i że dodanie progesteronu na tym etapie nie pomoże, trzeba czekać i jeśli krwawienie nie przyjdzie za 2-3 dni to wtedy zrobić betę.
To bardzo wczesny etap żeby czymkolwiek tutaj zadziałałać natomiast dla pewności na bym jeszcze sprawdziła betę, nawet dlatego żeby właśnie mieć pewność że rzeczywiście ona spada. -
nick nieaktualnyAnikaa wrote:Starałaś się od razu w kolejnym cyklu?
Może i po drodze były też biochemiczne ale już nie sprawdzałam przed terminem, żeby znowu nie przeżyć tego rozczarowania 😩
Dopiero od tego cyklu znowu świruje. Może dlatego że właśnie wczoraj była rocznica tej biochemicznej..