WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje drogie! Staramy się już długo i czas na przełom, samo się nie zrobi. Wklejam artykuł o PASKU ŚW.DOMINIKA. Jeżeli wierzycie tak mocno jak ja, spróbujcie, będę wklejać na bieżąco opinie tych, którym się udało. A udało się każdej! do 3 miesięcy noszenia paska. Bo WIARA CZYNI CUDA!
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.htmlmaga, rybka, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny" Mal77
Jan 19th 2013
witajcie...
ja staralam sie o dziecko 16 miesiecy...w grudniu tutaj jedna z moich ulubionych piszacych kobietek na forum powiedziala mi o pasku sw.Dominika.podala namiary.nie zastanawiajac sie napisalam maila.w styczniu,na samym poczatku otrzymalam go wraz z modlitwami.tego samego wieczoru przepasalam sie nim i zmowilam je goracao i zarliwie.i tak robie po dzisiejszy dzien.coz,stal sie cud-jutro zaczynam 5 tydzien ciazy...)modle sie kazdego dnia o utrzymanie ciazy,o przejscie jej bez komplikacji i urodzenie zdrowego zywego dziecka.kadego wieczora odmawiam modlitwy ktore dostalam oraz potem prosze Boga i sw.Dominka swoimi slowami,plus dziekuje za wszelkie laskie jakie zostaly mi ofiarowane.wierze gleboko,ze tylko dzieki sw.Dominikowi pod moim serce rosnie nowe zycie.mam nadzieje,ze nie zostanie mi odebrane,poniewaz mialam juz 5 poronien.wiara czyni cuda.pasek to symbol,modlitwa powinna plynas z naszych serc."
Amicizia, megan8, inessa, Doris-83, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny" hopelight
Jan 19th 2013
Witajcie;)
We wrzesniu dostalam pasek św. Dominika i od wtedy rozpoczelam modlitwy i noszenie paska. W cyklu ktory zaczal sie pod koniec listopada zaszlam w upragniona ciaze. Moze problemu z zajsciem w ciaze nie mialam ale balam sie ze nie donosze ciazy bo wczesniej poronilam w 7tc i mialam ciaze biochemiczna. Jak widac ciaza mimo problemow w trakcie (skrajacaja i rozwierajaca sie szyjka) zakonczyla sie szczesliwie w 39 tc pieknym porodem . Jestem teraz mama cudownego syneczka ktory zaniedlugo skonczy 5 miesiecy i wiadomo dlaczego ma na imie tak jak ma czyli Dominik :bigsmile:
Pozdrawiam Was dziewczyny i zycze Wam upragnionych II kreseczek za wstawiennictwem mojego ukochanego świętego ktoremu niewatpliwie zawdzieczam mojego syneczka."Amicizia, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:Moje drogie! Staramy się już długo i czas na przełom, samo się nie zrobi. Wklejam artykuł o PASKU ŚW.DOMINIKA. Jeżeli wierzycie tak mocno jak ja, spróbujcie, będę wklejać na bieżąco opinie tych, którym się udało. A udało się każdej! do 3 miesięcy noszenia paska. Bo WIARA CZYNI CUDA!
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
Wydaje mi się, że pomogła raczej modlitwa, a nie noszenie paska. Tak gwoli ścisłości
Czasem takie gadżety są ryzykowne, bo niektórzy mogą uznać je za coś w rodzaju amuletu, a to nie o to chodzi Na szczęście nie wszyscy...Yvone, EmiliaWSK, martula, Suzy Lee, albinoina, assia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:Owszem, ale nosząc go pamięta się o wierze:) to nic nie kosztuje a przypomina o modlitwie, dzięki temu i te siostry się modlą za konkretne osoby. Wiem, wierzę, że i na mnie przyjdzie pora, jak i na każdą z Nas
Dokładnie Emilia, przypomina o modlitwie Ale natknęłam się na różnych forach (przed chwilą zrobiłam sobie małe internetowe rozeznanie tematu ) na opinie dziewczyn, które traktują ten pasek jak amulet - i tego się obawiam, bo jak wiadomo, zabawa z amuletami to nie przelewki... -
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:To trza przemówić do rozsądku tym, którzy go tak traktują długo się starałaś o bobaska mauysia?
Ja na luzie od maja 2012, a od września z szczegółową obserwacją cyklu (udało się w piątym obserwowanym cyklu).
Wam również życzę szybkiego zafasolkowania, modlitwa powinna w tym wydatnie pomócPaula90, EmiliaWSK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny