Wielkie plany na 2018 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wie moja przyjaciółka, ktorej udało się za pierwszym razem teraz we wrześniu rodzi ale ona jest cudowna bałam się że to coś zmieni między nami ale ona mi kibicuje daleka ja wypytuje o maluszka i bratowa która starała się coś ok 2 lat a teraz jest w 9 tyg ciąży
-
Letitbe a nie możesz przedwonić do lekarki jak ma dyżur, zadasz jej pytanie i może Ci odpowie, ja bym zapytała sekretarki jak mogę się skontaktować z dr bo mam pytanie odnośnie, leku a w najgorszym wypadkuzapytaj farmaceuty i już, w końcu oni też muszą się znać przy czym dla mnie najbardziej wiarygodny jest lekarz.
Halszka, znaczy że prawdziwa przyjaciółka, bo takie poznajemy w chwilach które są dla nas złe, zazdroszczę Ci przyjaciółki, ja co kogoś poznam,to gdy przychodzi momet niewygodny okazuje się tylko że to koleżanka, i w tym momencie nie mam z kim porozmawiać gdybym chciała pogadać z kimś od serca... -
Mamuska masz nas wal śmiało.
Tu akurat mi się poszczęściło mam super przyjaciółkę i przyjaciela w postaci męża to najlepsze co mogło mi sie przytrafićMamusiacoreczkiisynusia lubi tę wiadomość
-
Mamuśka a my?! Przecież mozesz nam otwarcie wszystko powiedzieć. Ja mam tylko męża i jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi. Mamy znajomych ale takich, co to raz na kilka miesiecy się odezwą, czy do nas wpadną. Z rodziną niestety też trudno o czymkolwiek pogadać, bo rodzeństwo męża lubi ploteczki a moje mnie nie zrozumie, ale widzę w tym ogromny plus- to zbliża nas, jako małżeństwo, do siebie.
W razie czego zawsze śmiało możecie do mnie na priv uderzaćMamusiacoreczkiisynusia, Anet_86 lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej hej
Tak to jest Dziewczyny z "pseudo" przyjaciółkami. Prawda jest taka że dopiero życie weryfikuje. Moja wspierała mnie w najgorszych chwilach życia wiem ze zawsze moge na nią liczyć. Potrafi cieszyć sie razem ze mną a to też ważne. Dlatego wie o moich planach bo ufam jej w 100%
Powiem Wam że na forum nie jest też czasem łatwo się wyżalić
Spokojnego dnia dla WasCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati zazdroszczę przyjaciółki. Na forum faktycznie czasem kiepsko jest się dogadać, bo mimo że mamy wspólny cel, to jednak tryb życia i problemy są zupełnie inne'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe no niestety takie życie...
A ja sobie tak plecy spaliłam w poniedziałek,że teraz mam ochotę zrzucić stanik bo tak mnie bolą, no ale niestety w pracy jestem -
Halszka poczekaj...zaraz będą okrutnie swędzieć'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe to prawda ale fajnie że można pogadać prawie o wszystkim i o pierdołkach i o problemach Forum też otwiera oczy - Dziewczyny piszą o takich sprawach i problemach że człowiek doceni od razu to co ma
A potem na chwile zapomina i znowu.. - przynajmniej u mnie to tak działa
Oj Halszka to musi boleć może spróbuj z jakąś maścią - może choć troche złagodzi
tak tak swędzenie też jest okrutneCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Oooo kurka, no to gratulacje! W takim razie życzę Wam ciążowego prezentu ślubnego'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Halszka112 wrote:Oby mi tylko nie schodziła skóra, bo się Wam tu jeszcze nie chwaliłam ale 4 sierpnia w końcu wychodzę za mąż
Extra wszystko dopięte już na ostatni guzik?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziękuję Wam bardzo
Parsleyek no tak nie do końca. Dopiero w niedziele kupiliśmy garnitur i trzeba było skrócić rękaw w marynarce, no i takie duperele zostały jak kupienie cukierków na bramy, bo ja że wsi to sąsiedzi przyjdą -
nick nieaktualny